Päivitystiedot

• Music Center for PC 2.4.0 on julkaistu.

2021-02-25

■Tärkeää

• Walkman® NW-A100- ja NW-ZX500-sarjan käyttäjille

Päivitä laitteesi Music Center for PC -sovellus ja sisäänrakennettu ohjelmisto uusimpaan versioon yhteyden vakauden parantamiseksi. Jos jommassakummassa ei ole käytössä uusin versio, et ehkä pysty yhdistämään Music Center for PC -sovellusta Walkmaniin.

Tärkeimmät päivitystiedot

• Toiminto kerätä asiakastietoja tässä sovelluksessa on lopetettu. Siksi tietojen kerääminen ja lähettäminen on poistettu tästä laitteesta.
      • Toiminnan vakautta on parannettu.
    • Music Center for PC 2.3.0 on julkaistu.

2020-08-04

■Tärkeää

• Walkman® NW-A100- ja NW-ZX500-sarjan käyttäjille

Päivitä laitteesi Music Center for PC -sovellus ja sisäänrakennettu ohjelmisto uusimpaan versioon yhteyden vakauden parantamiseksi. Jos jommassakummassa ei ole käytössä uusin versio, et ehkä pysty yhdistämään Music Center for PC -sovellusta Walkmaniin.

Tärkeimmät päivitystiedot

• Kun Walkman on kytketty, se siirtyy automaattisesti siirtoliitäntään
      • Kun se asetetaan CD-asemaan, se siirtyy automaattisesti tuo CD:ltä
      • Kun kappale lisätään soittolistaan, varmista, että se sisältää jo saman kappaleen
      • Muut toiminnan vakauden ja suorituskyvyn parannukset
    • Music Center for PC 2.2.1 on julkaistu.

2020-01-16

■Tärkeää

• Walkman® NW-A100- ja NW-ZX500-sarjan käyttäjille

Päivitä laitteesi Music Center for PC -sovellus ja sisäänrakennettu ohjelmisto uusimpaan versioon yhteyden vakauden parantamiseksi. Jos jommassakummassa ei ole käytössä uusin versio, et ehkä pysty yhdistämään Music Center for PC -sovellusta Walkmaniin.

Tärkeimmät päivitystiedot

• Parantunut yhteyden vakaus Walkman NW-A100- ja NW-ZX500-sarjoissa
      • Muut toiminnan vakauden ja suorituskyvyn parannukset
    • Music Center for PC 2.2.0 on julkaistu.

2019-10-24

■Tärkeää

Käyttäjien, joilla on käytössään Walkman® NW-A100-sarja ja NW-ZX500-sarja, on suoritettava päivitys.
      Kumpaakaan sarjaa ei tunnisteta, jos käytetään Music Center for PC -koneversiota 2.1.0 tai vanhempaa.

Päivityksen päätiedot

Käytyämme läpi Music Center for PC -sovelluksen versioita 2.0:sta eteenpäin koskevien kyselyjen vastaukset, olemme lisänneet uusia toimintoja keskittyen käyttäjiemme esittämiin pyyntöihin ja olemme jatkaneet helppokäyttöisyyden parantamista versiossa 2.1.

• Lisätty Walkman® NW-A100-sarja ja NW-ZX500-sarja yhteensopiviksi laitteiksi
      • Lisätty mahdollisuus muuttaa Music Center for PC -sovelluksessa käytettävää näytön väriä (musta, punainen, sininen, vihreä)
      • Lisätty mahdollisuus varmuuskopioida ja palauttaa Oman kirjaston sisältämät tiedot
      • Lisätty albumin piilotustoiminto Oman kirjaston albumeihin, Viimeksi lisättyihin kappaleisiin ja Soittolistanäytöille
      • Lisätty mahdollisuus etsiä ATRAC-tiedostoja Omasta kirjastosta ja muuntaa ne ryhmänä AAC- tai FLAC-tiedostoiksi
      • Lisätty mahdollisuus muuttaa listanäytön riviväliä
      • Lisätty mahdollisuus tallentaa kappaleita Omaan kirjastoon FLAC-muodossa
      • Korjattu ongelma, jossa Media Gossa luodut soittolistat ladataan uudelleen, vaikka ne olisi poistettu kirjastosta
      • Muita käyttövakauteen ja suorituskykyyn liittyviä parannuksia
    • Music Center for PC 2.1.0 on julkaistu.

2019-04-11

Päivitettävä pääsisältö

• Lisätty toiminto, joka hakee esimerkiksi albumien nimet, kappaleiden nimet ja kansikuvat silloin, kun kappaleita ei tuoda CD-levyltä
      • Korjattu kokoelma-albumeita tuotaessa esiintynyt ongelma, jossa kappaleita ei järjestetty samaan albumiin Omassa kirjastossa
      • Parannettu Oman kirjaston hakutoimintoa
      • Lisätty toiminto, joka mahdollistaa Näytä luettelona -valinnan myös muissa näytöissä kuin albumiluettelossa
      • Lisätty toiminto, jolla albumit voidaan pienentää Oman kirjaston Esittäjät-ikkunassa
      • Lisätty toiminto, jolla voidaan avata toistettavan kappaleen nimen, albumin nimen tai esittäjän nimen näytöstä vastaava näyttö, johon kappale kuuluu
      • Lisätty toiminto, jolla voidaan tarkastaa, onko sovelluksessa määritellyssä kappaletiedostojen tallennuspaikassa tiettyä kappaletiedostoa
      • Muita parannuksia toiminnan vakauteen
    • Music Center for PC 2.0.2 on julkaistu.

2018-11-05

Päivitettävä pääsisältö

• Korjattu ongelma, jossa kappaleita ei voinut tuoda joiltakin CD-levyiltä
    • Music Center for PC 2.0.1 on julkaistu.

2018-11-01

Päivitettävä pääsisältö

• Parannettu kuvien piirtonopeutta My Library -toiminnossa
      • Korjattu ongelma, jossa Windows 10:n lokakuun 2018 päivityksen jälkeen sovellus ei käynnistynyt offline-tilassa
      • Korjattu ongelma, jossa kappaleita ei voinut tuoda joiltakin CD-levyiltä
      • Muita parannuksia, kuten käyttövakauden parannus
    • Music Center for PC 2.0.00 on julkaistu.

2018-10-04

Päivitettävä pääsisältö

• Uusi design
      • Lisätty toiminto fonttikoon ja kansikuvan koon muuttamiseen
      • Lisätty toiminto, joka näyttää kappaleet ja soittolistat, joita ei ole siirretty liitettyyn laitteeseen
      • Korjaus haavoittuvuuteen ohjelmistopäivityksen aikana
    • Music Center for PC 1.0.02 on julkaistu.

2017-12-21

Päivitettävä pääsisältö

• Parannettu toiminnan vakaus- ja turvataso
    • Music Center for PC 1.0.01 on julkaistu.

2017-11-20

Päivitettävä pääsisältö

• Korjattiin ongelma, jonka takia Windows-näyttöasetuksia ei sovellettu
      • Parannettu toiminnan vakaus- ja turvataso
    • Music Center for PC 1.0.00 on julkaistu.

2017-08-29

Music Center for PC on sovellus musiikin järjestelyyn ja siirtämiseen audiolaitteissa. Voit siirtää kappaleita WALKMAN®-laitteeseen tai toistaa Tarkka ääni -sisältöä.