Asentaminen

Huomautus

• Jos käytössä on WALKMAN®, joka tuli kauppoihin joulukuussa 2013 tai aiemmin, tiedostonsiirtotila täytyy vaihtaa MTP:stä MSC:ksi ennen Music Center for PC -sovelluksen käyttämistä. Lisätietoja on Tuetut laitteet -kohdan WALKMAN®-osan sarakkeessa Musiikkitiedostojen siirtäminen. Vaihda tiedostonsiirtotila tarvittaessa noudattamalla kohdan Tiedostonsiirtotilan vaihtaminen ohjeita.
    1. Lataa uusin asennusohjelma.
      • Yhteensopivat käyttöjärjestelmät: Windows 10 / Windows 8.1
      • Lataaminen on ilmaista.
    2. Käynnistä ladattu asennusohjelma.

Vihje

• Valitse [Kyllä], jos [User Account Control] ‑valintaikkuna tulee esiin.
    3. Napsauta [Seuraava >], kun asennusnäyttö tulee esiin.
    4. Vahvista [Lisenssisopimus]. Valitse sitten [Olen samaa mieltä] ja [Seuraava >].

Jos valitset [Olen eri mieltä], et voi valita vaihtoehtoa [Seuraava >].

5. Suorita asennus noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.