Sisällön tuontirajoitukset (Music Center for PC Ver.1.0)

Kun kappale tuodaan CD-äänilevyltä Music Center for PC -sovellukseen

• Jos kappaleen kesto on hyvin lyhyt, sitä ei välttämättä tuoda oikein Music Center for PC -sovellukseen.
    • Älä käytä muita ohjelmistoja, jotka voivat toistaa CD-äänilevyjä, samaan aikaan Music Center for PC -sovelluksen kanssa. Kappaleita ei välttämättä tuoda oikein.
    • Tietokone ei siirry passiiviseen tilaan, kuten lepotilaan. Näytönsäästäjäkään ei toimi.
    • Parhaillaan tuotavia tai tuontia odottavia kappaleita ei voi toistaa.
    • Kun Music Center for PC näytetään minitilassa, kappaleita ei tuoda, vaikka media-asemaan asetettaisiin CD-äänilevy.

Kun kappale tuodaan WALKMAN®-laitteesta Music Center for PC -sovellukseen

• Älä irrota Walkman-laitetta, kun tietoja siirretään Walkman-laitteen ja tietokoneen välillä. Seurauksena voi olla toimintahäiriö.
    • Kun tietoja siirretään Walkman-laitteen ja tietokoneen välillä, älä laita tietokonetta passiiviseen tilaan, kuten lepotilaan, sammuta tietokonetta tai käynnistä sitä uudelleen. Kun kappaleita siirretään, tietokone ei voi siirtyä passiiviseen tilaan, kuten lepotilaan, ajastintoimintoa käyttämällä.
    • Jos Music Center for PC -sovellukseen tuodaan MP3-tiedosto, osa metatiedoista saattaa kadota.