Podcastien rekisteröiminen tai päivittäminen (Music Center for PC Ver.1.0)

Music Center for PC -sovellukseen voidaan rekisteröidä podcasteja.
    Kun podcastit on rekisteröity tai päivitetty, voit nauttia niistä lataamalla (tilaamalla) uusimmat tiedot Internetin kautta.

Podcastien rekisteröiminen vetämällä ja pudottamalla

Näyttökuva, jossa näytetään, miten podcasteja rekisteröidään vetämällä ja pudottamalla. Katso lisätietoja menettelystä leipätekstistä.
    1. Napsauta [Podcastit] (A).
    2. Vedä ja pudota podcast-kuvake tms. verkkosivustolta, jonka haluat rekisteröidä podcast-luetteloon.

Podcastien rekisteröiminen syöttämällä URL-osoitteita

Näyttökuva, jossa näytetään, miten podcasteja rekisteröidään syöttämällä URL-osoitteita. Katso lisätietoja menettelystä leipätekstistä.
    1. Napsauta [Podcastit] (A). Napsauta sitten [Tilaa podcast] (B).

[Tilaa podcast] -näyttö tulee esiin.

2. Syötä rekisteröitävän podcastin URL-osoite. Valitse sitten [OK].

Vihje

• Podcasteja voidaan rekisteröidä myös valitsemalla [Tiedosto]-valikosta [Tilaa podcast].

Podcast-rekisteröintitietojen tiedostojen tuonti

Podcast-rekisteröintitietoja voidaan tuoda tai viedä tiedostoina. Seuraavassa kuvauksessa selitetään, miten podcast-rekisteröintitietojen tiedostoja tuodaan (tiedostotunniste: .opml tai .xml).

1. Valitse [Tiedosto]-valikosta [Tuo podcastin tilaukset...].
    2. Valitse podcast-rekisteröintitietojen tiedosto (tiedostotunniste: .opml tai .xml), jonka haluat tuoda.

Valitse kansio, joka sisältää podcast-rekisteröintitietojen tiedoston. Valitse sitten tiedosto, jonka haluat tuoda.

3. Napsauta [Tuonti].

Vihje

• Podcast-rekisteröintitiedostoja (tiedostotunniste: .opml tai .xml) voidaan tuoda myös vetämällä ja pudottamalla ne [Podcastit]-luetteloon.

Podcastien päivittäminen

Podcastien päivittäminen manuaalisesti

Näyttökuva, jossa näytetään, miten podcasteja päivitetään manuaalisesti. Katso lisätietoja menettelystä leipätekstistä.
    1. Napsauta [Podcastit] (A).
    2. Napsauta [Päivitä kaikki] (B).

Kaikki rekisteröidyt podcastit päivitetään kerralla.

Huomautus

• Poistettua sisältöä ei näytetä edes päivityksen jälkeen. Jos haluat näyttää poistetun sisällön uudelleen, poista podcastin rekisteröinti ja rekisteröi se sitten uudelleen.

Vihje

• Jos haluat päivittää podcasteja yksitellen, napsauta hiiren kakkospainikkeella podcastia, jonka haluat päivittää, ja valitse sitten [Päivitä].

Podcastien päivittäminen automaattisesti

Näyttökuva, jossa näytetään, miten podcasteja päivitetään automaattisesti. Katso lisätietoja menettelystä leipätekstistä.
    1. Napsauta [Podcastit] (A).
    2. Napsauta [Podcast-asetukset] (B). Valitse sitten [Tarkista ajoitus:] -luettelosta podcastien automaattinen päivitysväli.

Podcastit päivitetään valituin välein.