Kappaleen toistotilan vaihtaminen (uudelleentoisto/satunnaistoisto) (Music Center for PC Ver.1.0)

Toistotila voidaan vaihtaa. (Uudelleentoisto/satunnaistoisto)

Uudelleentoisto

Voit toistaa yhtä kappaletta tai kaikkia listassa näkyviä kappaleita toistuvasti.

Satunnaistoisto

Voit toistaa luettelossa näkyviä kappaleita satunnaisessa järjestyksessä.

Näyttökuva, jossa näytetään, miten kappaleiden toistotila vaihdetaan. Katso lisätietoja menettelystä leipätekstistä.

Seuraava luettelo tulee esiin, kun napsautetaan avattavaa valikkoa (A). Valitse toistotila luettelosta.

• [Normaali]:
      Voit toistaa näytetyn luettelon kappaleet järjestyksessä.
    • [Toista kaikki]:
      Voit toistaa näytetyn luettelon kaikkia kappaleita toistuvasti.
      Jos Albumilista tai Albumin kansikuva on näkyvissä, voit toistaa valitun albumin kappaleita toistuvasti.
    • [Toista yksi]:
      Voit toistaa seuraavan kappaleen toistuvasti.
      Jos tilaan vaihdetaan kappaleen toiston aikana, kappaletta toistetaan toistuvasti.
    • [Sekoita]:
      Voit toistaa näytetyn luettelon kappaleita satunnaisessa järjestyksessä.
    • [Sekoita + toista]:
      Voit toistaa näytetyn luettelon kappaleita satunnaisessa järjestyksessä ja toistuvasti.