DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) -toiminnon käyttäminen (Music Center for PC Ver.1.0)

DSEE-toiminto parantaa pakattujen äänilähteiden äänenlaatua. Kappaleita voidaan toistaa luonnollisella ja avaralla, lähes alkuperäistä äänilähdettä vastaavalla äänellä.

Valitse [Työkalut]-valikosta [DSEE-asetukset...]. Lisää sitten valintamerkki [DSEE-asetukset]-näytön kohtaan [Käytä DSEE:tä, kun toistetaan]. Säädä DSEE-toiminnon voimakkuutta [DSEE voimakkuus:]-liukusäädintä siirtämällä.

Huomautus

• DSEE-toiminto ei toimi tehokkaasti pakkaamattoman sisällön, kuten CD-äänilevyjen tai Tarkka ääni -sisällön, toiston kanssa.
      Lisäksi DSEE-toiminto ei välttämättä toimi tehokkaasti tietyissä pakkausmuodoissa olevien kappaleiden kanssa.