Mikä taajuuskorjaintoiminto on? (Music Center for PC Ver.1.0)

Taajuuskorjaintoiminto säätää kappaleiden äänenlaatua.
    Taajuuskorjaintoiminto käyttää Sony Corporationin kehittämää xLOUD-teknologiaa. Tämä teknologia optimoi äänentoistotason.

Huomautus

• Taajuuskorjaintoiminto säätää vain Music Center for PC -sovelluksessa parhaillaan toistettavan kappaleen äänenlaatua.
    • Kun [Äänen ulostuloasetukset] -kohdassa on valittu [ASIO] tai [Poissulkeva WASAPI], taajuuskorjaintoiminto (asetukset ja näyttö) ei toimi Tarkka ääni- tai WAV-sisällön toiston aikana.