Äänenlaadun säätäminen manuaalisesti (Music Center for PC Ver.1.0)

Näyttökuva, jossa näytetään, miten taajuuskorjaimen asetuksia säädetään manuaalisesti. Katso lisätietoja menettelystä leipätekstistä.

Napsauta sen kappaleen toiston aikana, jonka äänenlaatua haluat säätää, (A) [Taajuuskorjaintoiminto] – [Mukauta] (B). Liukusäätimet (C) ilmestyvät näyttöön. Liukusäätimet on järjestetty taajuuden mukaan vasemmalta oikealle (bassosta diskanttiin). Säädä äänenlaatua vetämällä liukusäätimiä.

Näyttökuva, jossa näytetään, miten taajuuskorjaimen asetuksia säädetään manuaalisesti. Katso lisätietoja menettelystä leipätekstistä.

Napsauta [Lisää esiasetuksiin] (D), kun haluat tallentaa säädetyn äänenlaadun taajuuskorjaimen esiasetukseksi.
    Tallennettu taajuuskorjaimen esiasetus ilmestyy esiasetusluetteloon.

Säätämättömään äänenlaatuasetukseen palaaminen

Valitse taajuuskorjainnäytössä [POIS].

Vihje

• Jos haluat poistaa taajuuskorjaimen tallennetun esiasetuksen, napsauta [Poista] (E) taajuuskorjaimen halutun esiasetuksen ollessa valittuna.
      Taajuuskorjaimen alkuperäisiä esiasetuksia ei voi poistaa.
    • Vaikka taajuuskorjainnäyttö suljettaisiin tallentamatta säädettyä äänenlaatua esiasetukseksi, kappaleet toistetaan käyttäen säädettyä äänenlaatua.