Siirtonäytön käyttö (Music Center for PC Ver.1.0)

Tässä osiossa kuvataan siirtonäyttö.

Liitä WALKMAN® tietokoneeseen ja napsauta vasemmassa ruudussa [Siirrä laitteelle] (A). Siirtonäyttö tulee esiin.

Siirtonäytön näyttökuva. Katso lisätietoja kustakin kohteesta leipätekstistä.
    • (B) [Tuo kirjastoon.]

Walkman-laitteesta voidaan tuoda kappaleita Music Center for PC -sovelluksen kirjastoon.

• (C) [Siirrä laitteelle/mediaan.]

Music Center for PC -sovelluksesta voidaan siirtää sisältöä Walkman-laitteeseen.

• (D) Liitettyjen laitteiden valintavalikko

Voit valita liitetyn laitteen, jonka haluat määrittää kohteeksi.

• (E) [Sulje tämä lista.]
    • (F) Sisältöluettelo (Walkman)

Walkman-laitteeseen tallennettu sisältö näkyy tässä.
      Voit myös valita tai poistaa sisältöä käyttämällä seuraavia painikkeita.

• [Valitse kaikki]:
        Voit valita kaiken luettelossa näkyvän sisällön kerralla.
      • [Poista kaikki valitut kohteet]:
        Voit poistaa luettelossa näkyvän sisällön.
    • (G) Kapasiteetin näyttöalue

Walkman-laitteen vapaa tila näkyy tässä.

• (H) [Siirtoasetukset]

Voit tuoda [Walkman Siirtoasetukset] -näytön esiin.
      Voit määrittää kappaleiden siirtotilan asetukset yms.

• (I) [Peruuta]

Voit peruuttaa siirron.

• (J) Tilan näyttöalue

Voit tarkistaa näytön vasemmalla puolella näytettävän sisällön määrän, tiedostokoon ja siirron edistymisen tässä.