Sisällön poistaminen WALKMAN®-laitteesta (Music Center for PC Ver.1.0)

Walkman-laitteesta voidaan poistaa sisältöä Music Center for PC -sovellusta käyttämällä.
    Noudata alla olevia ohjeita, kun haluat poistaa tarpeetonta sisältöä ja lisätä Walkman-laitteen vapaata tilaa.

Näyttökuva, jossa näytetään, miten sisältöä poistetaan Walkman-laitteesta. Katso lisätietoja menettelystä leipätekstistä.
    1. Liitä Walkman tietokoneeseen.
    2. Napsauta [Siirrä laitteelle] (A).

Siirtonäyttö tulee esiin.

3. Valitse Walkman-laite (B), josta haluat poistaa sisältöä.
    4. Valitse sisällön tyyppi tai näyttötila (C).

Valitse poistettavan sisällön tyyppi tai näyttötila, niin sisältö näytetään näytön oikealla puolella olevassa luettelossa.
      Jos kohtaa [Sisällön tyyppi] ei näytetä, siirry seuraavaan vaiheeseen.

5. Valitse poistettava sisältö (D).
    6. Napsauta [Poista kaikki valitut kohteet] (E).

Vahvistusnäyttö tulee esiin.

7. Napsauta [Kyllä].