Sisällön siirtorajoitukset (Music Center for PC Ver.1.0)

• Esiin tulee virheilmoitus ja siirto epäonnistuu seuraavissa tapauksissa:
      • Kun yritetään siirtää sisältöä, jota Music Center for PC ei voi toistaa.
      • Kun yritetään siirtää sisältöä, jota WALKMAN® ei tue.
      • Kun Walkman-laitteen vapaa tila on pienempi kuin siirrettävän kappaleen tiedostokoko.
    • Jos kappaleiden kohde vaihdetaan tai poistetaan, kappaleita ei voi siirtää.
    • Älä irrota Walkman-laitetta tietokoneesta, kun tietoja siirretään. Seurauksena voi olla tietojen vioittuminen tai toimintahäiriöitä.
    • Kun sisältöä siirretään, tietokone ei voi siirtyä passiiviseen tilaan, kuten lepotilaan, ajastintoimintoa käyttämällä.