Kappaleiden lisääminen soittolistaan tai kappaleiden poistaminen soittolistasta (Music Center for PC Ver.1.0)

Luotuun soittolistaan voidaan lisätä kappaleita, tai niitä voidaan poistaa soittolistasta.
    Vaikka kappaleita poistetaan soittolistasta, ne säilyvät kirjastossa. Kappaleet voidaan lisätä soittolistaan uudelleen.

Kappaleiden lisääminen soittolistaan

1. Napsauta [Soittolista]-kohdan vieressä [Luo ja muokkaa] (A).
      Näyttökuva, kun [Luo ja muokkaa] on valittu. Katso lisätietoja menettelystä leipätekstistä.

Soittolistan muokkausnäyttö tulee esiin.

2. Valitse soittolista (B), johon haluat lisätä kappaleita.
      Näyttökuva, kun soittolista on valittu. Katso lisätietoja menettelystä leipätekstistä.
    3. Napsauta [Musiikki] (C).
    4. Valitse kappaleet , jotka haluat lisätä soittolistaan.
    5. Napsauta (D) [Lisää kappale(ita) soittolistaan.].
    6. Kun kappaleet on lisätty, napsauta [Soittolista]-kohdan vieressä [Muokkaa ja sulje] (E).

Kappaleiden poistaminen soittolistasta

1. Napsauta [Soittolista]-kohdan vieressä [Luo ja muokkaa] (A).
      Näyttökuva, kun [Luo ja muokkaa] on valittu. Katso lisätietoja menettelystä leipätekstistä.

Soittolistan muokkausnäyttö tulee esiin.

2. Kaksoisnapsauta soittolistaa (B), jossa poistettavat kappaleet ovat. Valitse sitten poistettavat kappaleet.
      Näyttökuva, kun soittolista on valittu. Katso lisätietoja menettelystä leipätekstistä.
    3. Napsauta [Poista kaikki valitut kohteet] (C).
    4. Kun kappaleet on poistettu, napsauta [Soittolista]-kohdan vieressä [Muokkaa ja sulje] (D).