Sisällön/soittolistan tietojen muuttaminen (Music Center for PC Ver.1.0)

Sisällön tietoja (esim. kappaleen nimi, esittäjän nimi tai tyylilaji) voidaan muuttaa.

1. Napsauta vasemmassa ruudussa [Musiikki] tai [Soittolista].
    2. Valitse sisältöluettelosta sisältö, jota haluat muuttaa.
    3. Napsauta [Muokkaa] tai napsauta sisältöä hiiren kakkospainikkeella ja valitse [Ominaisuudet].
    4. Muuta kohteita.
    5. Napsauta [OK].

Huomautus

• Parhaillaan siirrettävän sisällön tietoja (esim. kappaleiden nimiä) ei voi muuttaa.

Vihje

• Kun kappaleen tietoja muutetaan, kappale luokitellaan uudelleen esittäjän tai albumin mukaan.