Sisällön muokkauksen rajoitukset (Music Center for PC Ver.1.0)

Kun poistetaan kappaleita

• Jos soittolistaan tai dynaamiseen soittolistaan lisätty kappale poistetaan kirjastosta, kappale poistetaan myös soittolistasta tai dynaamisesta soittolistasta.
    • Jos kappaletta poistettaessa napsautetaan [Poista kirjastosta ja poista tietokoneelta.], tuotu kappale poistetaan tietokoneen lähdekansiosta. Tällöin muut ohjelmistot eivät voi käyttää kappaletta, koska se poistetaan kokonaan tietokoneesta. Tiedoston sijainti voidaan tarkistaa kappaleen ominaisuusnäytöstä.

Kun kappaleita yhdistetään tai jaetaan

• MP3-muodossa olevia kappaleita voidaan yhdistää tai jakaa. Myös molemmat seuraavat ehdot täyttävät kappaleet voidaan yhdistää tai jakaa:
      • OpenMG:n kanssa yhteensopivat kappaleet
      • ATRAC- tai PCM-muodossa olevat kappaleet
      Vahvista yllä olevat ehdot avaamalla kappaleen ominaisuusnäyttö. Jos ”OpenMG Audio (ATRAC3)”, ”OpenMG Audio (ATRAC3plus)” tai ”OpenMG Audio (PCM)” tulee näkyviin, kappaleet voidaan yhdistää tai jakaa.
    • Parhaillaan toistettavia tai siirrettäviä kappaleita ei voi yhdistää tai jakaa.