Mikä varmuuskopiointityökalu on? (Music Center for PC Ver.1.0)

Music Center for PC -varmuuskopiointityökalu tallentaa varmuuskopion kaikista Music Center for PC -sovelluksessa hallituista tiedoista (sisältö, soittolistat ja podcastit).
    Varmuuskopiotiedot voidaan myös palauttaa haluttuun sijaintiin HDD-/SSD-kiintolevyllä.

Tallenna kappaletietojen varmuuskopio ennen tietokoneen palauttamista. Jos kappaletiedot palautetaan käyttämällä Music Center for PC -varmuuskopiointityökalua tietokoneen palauttamisen jälkeen, tallennettuja kappaleita voidaan toistaa.

Huomautus

• Muista käyttää Music Center for PC -varmuuskopiointityökalua Music Center for PC -sovelluksen varmuuskopion tallentamiseen.
      Jos Music Center for PC -sovelluksen varmuuskopio tallennetaan käyttämällä Windowsin tms. toimintoa, tietokannan hallintatiedoissa voi olla epäjohdonmukaisuuksia.