Tietojen varmuuskopion tallentaminen Music Center for PC -sovelluksesta (Music Center for PC Ver.1.0)

Huomautus

• Sulje kaikki ohjelmistot lukuun ottamatta Music Center for PC -varmuuskopiointityökalua.
    • Älä laita tietokonetta passiiviseen tilaan, kuten lepotilaan, kun varmuuskopiota tallennetaan.
      Tietoja saatetaan menettää, tai varmuuskopiointi saattaa epäonnistua.
    • Mitä suurempi sisällön koko, sitä pidempään varmuuskopiointi kestää.
    1. Valitse [Työkalut]-valikosta [Varmuuskopiointitiedot Music Center for PC].
    2. Napsauta [Varmuuskopioi Music Center -tiedot] ja napsauta sitten [Seuraava >].

[Rajat ja huomioitavat asiat] tulee esiin.

3. Lue [Rajat ja huomioitavat asiat] huolellisesti ja napsauta sitten [Seuraava >].
    4. Valitse Music Center for PC -varmuuskopion kohdetiedosto.

Valitse jokin seuraavista:

• [Varmuuskopioi koko sisältö]:
        Voit tallentaa varmuuskopion Music Center for PC -sovelluksen koko sisällöstä ja kaikista soittolistoista.
      • [Varmuuskopioi määritetty sisältö]:
        Valitse seuraavien varmuuskopioiden kohteiden valintaruuduista:
        • Musiikkisisältö, joka on ostettu ja ladattu
        • CD-levyltä tai tiedostosta tuotu musiikkisisältö
        • Podcastin sisältö
    5. Napsauta [Seuraava >].

Tietokoneen musiikkikeskuksen varmuuskopiointityökalu alkaa etsiä varmuuskopioitavia tietoja. Kun haku on valmis, esiin tulee valintaikkuna kohteen määrittämistä varten.

6. Napsauta [Selaa...] ja määritä varmuuskopiotietojen kohde.

Määritä kohde ja napsauta sitten [OK].

7. Varmista, että määritetty kohde näkyy kohdassa [Varmuuskopiointitietojen tallennuskohde:], ja napsauta sitten [Seuraava >].
    8. Valitse, haluatko jakaa varmuuskopiotiedot.

Varmuuskopiotiedot voidaan jakaa ja tallentaa halutussa koossa. Tämä on kätevää, kun varmuuskopiotiedot halutaan kirjoittaa levyille (esim. CD-R- tai DVD-levyille).
      Jos haluat jakaa tiedot, valitse kohdan [Jaa ja tallenna varmuuskopioiden tiedot] valintaruutu. Määritä sitten varmuuskopiotietojen jakokoko kohdassa [Aseta jakokoko].

Vihje

• Tiedot jaetaan määritetyn koon mukaan. Sen jälkeen luodaan kansioita, joita on yhtä monta kuin tietojen jakoja. Kansiot nimetään ”0001”, ”0002” ja ”0003”. Jaetut tiedot tallennetaan kansioihin.
        Jos tiedot kirjoitetaan levyille (esim. CD-R- tai DVD-levyille), kirjoita nämä kansiot kullekin levylle.
    9. Napsauta [Seuraava >].

Varmuuskopiotietojen nimen syöttönäyttö tulee esiin.

10. Syötä varmuuskopiotietojen nimi.

Syötä varmuuskopiotietojen nimi.
      Voit syöttää tekstiä kohtaan [Muistio:] ja vahvistaa tekstin, kun tiedot palautetaan.

11. Napsauta [Seuraava >].

Tietojen kirjoitusnäyttö tulee esiin.

12. Vahvista ilmoitus ja napsauta sitten [Aloita].
    13. Napsauta [Poistu], kun varmuuskopiointi on valmis.