Varmuuskopiotietojen palauttaminen (Music Center for PC Ver.1.0)

Huomautus

• Älä laita tietokonetta passiiviseen tilaan, kuten lepotilaan, kun tietoja palautetaan.
      Tietoja saatetaan menettää, tai palautus saattaa epäonnistua.
    • Jos palautetaan jaettuja varmuuskopiotietoja toiseen tietokoneeseen, kopioi kaikki varmuuskopiotiedot uuteen kansioon etukäteen.
    1. Valitse [Työkalut]-valikosta [Varmuuskopiointitiedot Music Center for PC].
    2. Napsauta [Palauta varmuuskopioidut Music Center -tiedot tähän tietokoneeseen.] ja napsauta sitten [Seuraava >].

[Rajat ja huomioitavat asiat] tulee esiin.

3. Lue [Rajat ja huomioitavat asiat] huolellisesti ja napsauta sitten [Seuraava >].
    4. Valitse palautettavat tiedot.

Tuo valintanäyttö esiin napsauttamalla [Selaa...]. Valitse palautettavat varmuuskopiotiedot ja napsauta sitten [OK].

Vihje

• Jos palautetaan jaettuja varmuuskopiotietoja toiseen tietokoneeseen, valitse etukäteen valmisteltu kansio. Kaikkien varmuuskopiotietojen on oltava tässä kansiossa.
    5. Tarkista varmuuskopiotietojen tiedot ja napsauta sitten [Seuraava >].
    6. Määritä palautuskohde.
    7. Napsauta [Seuraava >].

Kun vahvistusvalintaikkuna tulee esiin, vahvista ilmoitus ja napsauta [Kyllä].

8. Vahvista ilmoitus ja napsauta sitten [Aloita].
    9. Napsauta [Poistu], kun palautus on valmis.