Tiedostomuodon määrittäminen, kun tuodaan kappaleita CD-äänilevyltä (Music Center for PC Ver.1.0)

Tiedostomuoto voidaan määrittää Music Center for PC -asetuksissa, kun kappaleita tuodaan CD-äänilevyltä.

1. Valitse [Työkalut]-valikosta [Asetukset].
      Valitse [Asetukset].
    2. Kun [Asetukset]-ikkuna avautuu, napsauta vasemmassa ruudussa [CD-levyn tuonti/toisto].
      Valitse sitten tuotavien kappaleiden tiedostomuoto käyttämällä [CD:n tuontiasetukset]-kohdan avattavia valikoita [Muoto] ja [Bittinopeus].
      Valitse tiedostomuoto kohdasta [Bittinopeus].
    3. Sulje ikkuna napsauttamalla [OK].