Bittinopeuden muuntaminen, kun kappaleita siirretään WALKMAN®-laitteeseen (Music Center for PC Ver.1.0)

Haluttu bittinopeus voidaan määrittää valitsemalla [Asetukset]-valikosta [Määritetty siirto: Muuta aina AAC-muotoon ja siirrä.].

Tämä asetus muuntaa tietokoneeseen tallennetut kappaleet AAC-muotoon, kun niitä siirretään, jotta Walkman-laitteeseen voidaan siirtää enemmän kappaleita.

1. Käynnistä Music Center for PC ja valitse [Työkalut]-valikosta [Asetukset].
      Napsauta [Asetukset].
    2. Napsauta [Asetukset]-ikkunan vasemmassa ruudussa [Siirrä laitteelle].
      Napsauta [Siirrä laitteelle].
    3. Valitse [Siirtotila]-kohdasta [Määritetty siirto: Muuta aina AAC-muotoon ja siirrä.] ja valitse sitten haluamasi bittinopeus avattavasta [Koodauksen bittinopeus:] -valikosta napsauttamalla pudotuskuvaketta .
      Valitse [Koodauksen bittinopeus:].
    4. Sulje ikkuna napsauttamalla [OK].
    Menettely on nyt valmis. Varmista, että kappaleet on siirretty Walkman-laitteeseen käyttämällä määritettyjä asetuksia.