Onko Music Center for PC yhteensopiva Mac-tietokoneen kanssa?

Music Center for PC ei ole yhteensopiva Mac-tietokoneen kanssa. Kun haluat siirtää kappaleita Mac-tietokoneesta äänilaitteisiin, kuten WALKMAN®-laitteeseen, käytä Content Transfer for Mac -sovellusta tai kopioi kappaleet Finderillä suoraan äänilaitteeseen. Lisätietoja musiikin siirtämisestä Mac-tietokoneesta on äänilaitteen (online-)käyttöoppaassa.