Mihin Music Center for PC -sovellukseen tuodut kappaleet tallennetaan?

Tuotujen kappaleiden tallennussijainti vaihtelee sen mukaan, miten kappaleet tuodaan, esimerkiksi CD-äänilevyiltä, musiikin latauspalveluista tms., tai tuomalla tietokoneeseen tallennettuja kappaleita.

Kun kappaleet tuodaan CD-äänilevyiltä, musiikin latauspalveluista tms.

Tuodut kappaleet tallennetaan Music Center for PC -sovelluksen kansioon.

* Jos tiedostojen tallennussijainti muutettiin Music Center for PC -sovellusta asennettaessa, kappaleet tallennetaan määritettyyn kansioon.

Voit tarkistaa kappaleiden sijainnin noudattamalla alla olevia ohjeita.

1. Napsauta vasemmassa yläkulmassa (Valikko) ja valitse [Työkalut]-valikosta [Asetukset].
    2. Valitse [Tuo tiedosto] ja tarkista sitten [Tiedoston kohde].

Kun tuodaan tietokoneeseen tallennettuja kappaleita käyttämällä [Tuo tiedosto…]- tai [Tuo kansio...] -toimintoa.

Tuotuja kappaleita ei tallenneta Music Center for PC -sovelluksen kansioon.
    Kappaleiden alkuperäinen sijainti säilytetään.

Voit tarkistaa kappaleiden sijainnin noudattamalla alla olevia ohjeita.

1. Käynnistä Music Center for PC.
    2. Napsauta [] sen kappaleen kohdalla, jonka sijainnin haluat tarkistaa, ja valitse sitten [Ominaisuudet].
    3. Kappaleen ominaisuusnäyttö tulee esiin. Valitse [Tiedosto]-välilehti.
    4. Vahvista [Määränpää].