Tärkeimmät ominaisuudet / tekniset tiedot

Toisto

Tuetut muodot

ATRAC (.oma/.aa3) / ATRAC Advanced Lossless (.oma/.aa3) / WAV (.wav) / MP3 (.mp3) / AAC (.3gp/.mp4/.m4a) / HE-AAC (.3gp/.mp4/.m4a) / WMA (.wma) / DSD (.dsf/.dff) / FLAC (.flac) / MQA (.mqa.flac) / APE (.ape) / ALAC (.mp4/.m4a) / AIFF (.aiff/.aif)

Tarkka ääni -lähteiden toisto

Käytettävissä

• MQA-muodossa olevan musiikin äänenlaatu on tietokoneella toistettaessa sama kuin FLAC-muodon.
    CD-äänilevyjen toisto
    Käytettävissä
    Taajuuskorjaintoiminto
    Käytettävissä
    Kotiverkon toiminnot
    Voit siirtää musiikkia Music Center for PC -sovelluksesta. Voit käyttää Music Center for PC -sovellusta myös palvelimena.
    USB-DAC-lähtö
    ASIO / WASAPI yksinomainen
    Videoiden ja valokuvien toisto
    Ei käytettävissä
    Podcast-toiminto
    Ei käytettävissä

Siirtäminen/tuominen

Musiikin siirtäminen äänilaitteisiin, kuten WALKMAN®-laitteeseen

Käytettävissä

• Siirrettävissä olevat musiikin tiedostomuodot vaihtelevat kohdeäänilaitteen mukaan.
    Musiikin siirtäminen koodekkimuunnoksen kanssa
    Voit siirtää musiikkitiedostoja muuntamalla ne AAC-muotoon.
    CD-äänilevyjen tuominen
    CD-levyiltä tuotavan musiikin tiedostomuoto voidaan valita. Valitse seuraavista muodoista.
    FLAC (.flac) / WAV (.wav) / MP3 (.mp3) / AAC (.mp4)

Järjestäminen/muokkaaminen

Musiikin tietojen muuttaminen/rekisteröiminen ja kansikuvan vaihtaminen
    Käytettävissä manuaalisen muokkauksen kanssa
    Soittolistojen muokkaaminen

Tuotavissa M3U-muodossa (.m3u/.m3u8)

• Muiden valmistajien tuotteilla luotuja soittolistoja ei välttämättä voi tuoda.
    • CUE-arkkia ei voi käyttää.
    Musiikkitiedostojen jakaminen ja yhdistäminen
    Vain jakaminen on käytettävissä (.mp3).
    Musiikkitiedostojen muotojen muuntaminen
    Käytettävissä (.wav)

Muuta

Automaattista päivitystoimintoa tukevien äänilaitteiden ohjelmiston päivittäminen
    Käytettävissä

Huomautus

• Kun Music Center for PC -sovellukseen tuodaan musiikkisisältöä, osa metatiedoista saattaa kadota.