Artikkelin tunniste : S700023928 / Viimeksi muokattu : 12.07.2018

Mistä löydän Xperia Tabletin sarjanumeron?

Tässä artikkelissa sovellettavat tuotteet ja luokat

Mistä löydän Xperia Tabletin sarjanumeron?

Sarjanumero on SD-korttipaikan vieressä. Pääset näkemään sen avaamalla kuulokeliitännän vieressä oleva luukun.

Sarjanumero alkaa kirjaimilla SN ja siinä on 15 numeroa, jaettuna  kahdeksan ja seitsemän  numeron ryhmiin, esim. SN 27123456-1234567.

Voit myös hakea sarjannumeron tablettitietokoneen asetuksista:
  1. Napauta kotinäytön oikeassa yläkulmassa Apps [Sovellukset].
  2. Napauta Settings [Asetukset].
  3. Napauta About tablet [Tietoja tablettitietokoneesta].
  4. Napauta Status [Tila].
    Näkyviin tulee ponnahdusikkuna, jossa on sarjanumero, sekä akun ja liitettävyyden tiedot.