Artikkelin tunniste : 00237606 / Viimeksi muokattu : 10.02.2020

Xperia Companion

Päivitys ja ohjelmiston korjaus

Xperia Companion tarjoaa helpon tavan asentaa uusia ohjelmistopäivityksiä ja korjata ohjelmisto. Sen avulla voit ratkaista suorituskykyyn liittyviä ongelmia nopeasti ja helposti.

Vuonna 2019 julkaistuissa ja sitä uudemmissa Xperia-älypuhelimissa ei voi käyttää Xperia Companionia sisällön palauttamiseen. Käytä silloin Google Drivea laitteesi sisällön varmuuskopiointiin ja palauttamiseen.

Xperia Companion on saatavilla Windows- ja Mac OS -käyttöjärjestelmiin. Löydät omaa käyttöjärjestelmääsi koskevat asennusohjeet ja järjestelmävaatimukset napsauttamalla alla olevia linkkejä.

Xperia Companion Windowsille

Xperia Companion Mac OS:lle