Artikkelin tunniste : 00242594 / Viimeksi muokattu : 05.03.2020Tulosta

Näyttö pysyy pimeänä puhelun lopettamisen jälkeen

  Kun pidät laitetta korvallasi puhelun aikana, näyttö sammutetaan kosketusnäytön tahattomien kosketusten välttämiseksi. Jos näyttö ei palaa käyttöön, kun siirrät laitetta kauemmas korvastasi, kokeile seuraavia keinoja:

  • Paina virtapainiketta (tämä on tilapäinen ratkaisu). Jos näyttö ei palaa käyttöön, paina virtapainiketta uudelleen.
  • Tarkista, että olet poistanut uuden laitteen näyttöä peittävän suojakalvon. Se on tarkoitettu vain laitteen suojaamiseksi toimituksen aikana. Voit irrottaa sen helposti.
  • Jos olet asentanut laitteeseesi näytön suojakalvon, tarkista, että se on suunniteltu nimenomaan Xperia-mallillesi. On tärkeää, että suojakalvossa on reiät oikeissa paikoissa, jotta se ei estä läheisyystunnistimen toimintaa. Voit tarkistaa oman Xperia-laitteesi läheisyystunnistimen tarkan sijainnin käyttöohjeen kuvasta.
  • Sammuta ja käynnistä laite uudelleen. Tämä sammuttaa kaikki sovellukset ja vapauttaa muistia. Joskus tämä riittää ongelman korjaamiseen.
  • Laitteen päivittäminen varmistaa, että suorituskyky on optimaalinen ja viimeisimmät parannukset ovat käytettävissä.
  • On suositeltavaa varmuuskopioida ja synkronoida tärkeät tiedot Google-tilin kanssa.
  • Palauta laitteesi oletustilaan suorittamalla ohjelmistokorjaus Xperia Companion -sovelluksella. Ota huomioon, että laitteestasi poistetaan kaikki tiedot, kun suoritat ohjelmistokorjauksen. Ulkoiselle SD-kortille tallentamaasi sisältöä, kuten kuvia, videoita ja musiikkia, ei poisteta.

   Tietojen varmuuskopiointi tietokoneella 

   Sovellusten, puheluasetusten ja puheluhistorian varmuuskopiointi ja synkronointi 

   Laiteohjelmiston korjaaminen Xperia Companionilla