Artikkelin tunniste : 00242414 / Viimeksi muokattu : 27.03.2020

Virran kytkeminen laitteeseen ei onnistu

Jos laite ei vastaa, kun yrität käynnistää sen, kokeile alla annettuja vianmäärityskeinoja järjestyksessä. Tarkista kunkin toimenpiteen jälkeen ennen seuraavan kokeilemista, onko ongelma korjaantunut.

• Odota hetki, että laite ehtii käynnistyä. Paina virtapainiketta, kunnes laite värisee, ja vapauta se sitten. Laite saattaa väristä vasta, kun olet painanut painiketta 10 sekuntia.
    • Varmista, että laite on ladattu. Jos akku on tyhjentynyt kokonaan, saattaa kestää jopa 30 minuuttia, ennen kuin laite reagoi lataukseen. Tänä aikana näyttö saattaa pysyä pimeänä näyttämättä latauskuvaketta. Ota huomioon, että täysin tyhjentyneen akun lataaminen täyteen saattaa kestää jopa neljä tuntia.
    • Jos sinulla on ongelmia laitteen lataamisessa, varmista, että käytät alkuperäistä Sony-laturia ja laitteen lataamiseen tarkoitettua USB-kaapelia. Yritä ladata laitetta jollakin toisella USB-kaapelilla, jonka liität tietokoneen USB-porttiin. Jos laite latautuu tällä, laturisi ei ehkä toimi oikein.
    • Jos laitteessa on muistikortti, poista se ja käynnistä laite uudelleen. Jos muistikortin irrottaminen korjaa ongelman, SD-korttisi saattaa olla viallinen. Tässä tapauksessa sinun täytyy hankkia laitteeseesi uusi SD-kortti.
    • Voit pakottaa laitteen käynnistymään uudelleen tai sammumaan, jos laite lakkaa reagoimasta komentoihin tai ei käynnisty uudelleen normaalisti. Asetuksia ja henkilökohtaisia tietoja ei poisteta pakotetun uudelleenkäynnistyksen yhteydessä.

Laitteen pakottaminen käynnistymään uudelleen tai sammumaan

Laitteen käynnistäminen

• Jos pakotettu uudelleenkäynnistys ei onnistu, kokeile kahden minuutin käynnistystä.

2 minuutin uudelleenkäynnistyksen pakottaminen

• On suositeltavaa varmuuskopioida ja synkronoida tärkeät tiedot Google-tilin kanssa.
    • Palauta laitteesi oletustilaan suorittamalla ohjelmistokorjaus Xperia Companion -sovelluksella. Ota huomioon, että laitteestasi poistetaan kaikki tiedot, kun suoritat ohjelmistokorjauksen. Ulkoiselle SD-kortille tallentamaasi sisältöä, kuten kuvia, videoita ja musiikkia, ei poisteta.

Tietojen varmuuskopiointi tietokoneella

Sovellusten, puheluasetusten ja puheluhistorian varmuuskopiointi ja synkronointi

Laiteohjelmiston korjaaminen Xperia Companionilla