Artikkelin tunniste : S700023972 / Viimeksi muokattu : 20.09.2012

Miksi tablettitietokoneessani on vähemmän tallennustilaa kuin teknisissä tiedoissa on mainittu?

Tässä artikkelissa sovellettavat tuotteet ja luokat

Miksi tablettitietokoneessani on vähemmän tallennustilaa kuin teknisissä tiedoissa on mainittu?

Tablettitietokoneen tallennustila on jaettu selkeisiin osiin Android-käyttöjärjestelmälle, sovellukselle ja käyttäjätiedoille kuten videoille, musiikille ja kuville. Lisätietoja saat noudattamalla seuraavia vaiheita.

1. Napauta kotinäytössä Apps [Sovellukset].
  2. Napauta Settings [Asetukset] ja sitten Storage [Tallennustila].
  3. Tässä kohtaa näet luettelossa kaksi eri tallennustilaa:
    1. Sisäinen tallennustila (USB-tallennustila)
      Noin 9 Gt tai 24 Gt tablettitietokoneen 16 Gt ja 32 Gt versiolle.
      Käyttäjätiedot tallennetaan tähän tilaan ja niitä voi käyttää tietokoneesta käsin USB-johdon avulla.
    2. Sisäinen tallennus - kokonaistila 3,94 Gt
      Android-sovellukset on tallennettu tähän tilaan.
      Huomaa: sinun on ehkä selattava alaspäin, jotta näet tämän.
    Tässä ei ole lueteltu:
    1. Android-käyttöjärjestelmää, joka vie tilaa noin 2 Gt.
    2. muuntoerotusta teknisissä tiedoissa tallennusalan standardien mukaisesti mainitun raakatallennuskapasiteetin ja käyttöjärjestelmän näyttämän alustetun tallennustilan välillä.
      Huomaa: Tallennusala noudattaa desimaalijärjestelmää, jossa käytetään tieteellisiä nimityksiä, jossa kilo vastaa 1000:tta, mega vastaa miljoonaa ja giga vastaa miljardia. IT-ala noudattaa binäärijärjestelmää ja käyttää samoja nimikkeitä eri määrityksiin, jolloin 1 Kt on 1 024 tavua, 1 Mt on 1 048 576 tavua ja 1 Gt in 1 073 741 824 tavua.