Artikkelin tunniste : S700023972 / Viimeksi muokattu : 20.09.2012

Miksi tablettitietokoneessani on vähemmän tallennustilaa kuin teknisissä tiedoissa on mainittu?

Miksi tablettitietokoneessani on vähemmän tallennustilaa kuin teknisissä tiedoissa on mainittu?

Tablettitietokoneen tallennustila on jaettu selkeisiin osiin Android-käyttöjärjestelmälle, sovellukselle ja käyttäjätiedoille kuten videoille, musiikille ja kuville. Lisätietoja saat noudattamalla seuraavia vaiheita.

1. Napauta kotinäytössä Apps [Sovellukset].
    2. Napauta Settings [Asetukset] ja sitten Storage [Tallennustila].
    3. Tässä kohtaa näet luettelossa kaksi eri tallennustilaa:
      1. Sisäinen tallennustila (USB-tallennustila)
        Noin 9 Gt tai 24 Gt tablettitietokoneen 16 Gt ja 32 Gt versiolle.
        Käyttäjätiedot tallennetaan tähän tilaan ja niitä voi käyttää tietokoneesta käsin USB-johdon avulla.
      2. Sisäinen tallennus - kokonaistila 3,94 Gt
        Android-sovellukset on tallennettu tähän tilaan.
        Huomaa: sinun on ehkä selattava alaspäin, jotta näet tämän.
      Tässä ei ole lueteltu:
      1. Android-käyttöjärjestelmää, joka vie tilaa noin 2 Gt.
      2. muuntoerotusta teknisissä tiedoissa tallennusalan standardien mukaisesti mainitun raakatallennuskapasiteetin ja käyttöjärjestelmän näyttämän alustetun tallennustilan välillä.
        Huomaa: Tallennusala noudattaa desimaalijärjestelmää, jossa käytetään tieteellisiä nimityksiä, jossa kilo vastaa 1000:tta, mega vastaa miljoonaa ja giga vastaa miljardia. IT-ala noudattaa binäärijärjestelmää ja käyttää samoja nimikkeitä eri määrityksiin, jolloin 1 Kt on 1 024 tavua, 1 Mt on 1 048 576 tavua ja 1 Gt in 1 073 741 824 tavua.