Artikkelin tunniste : S700023978 / Viimeksi muokattu : 12.07.2018

Minkä USB-laitteiden kanssa voin käyttää Xperia-tablettitietokonettani?

Tässä artikkelissa sovellettavat tuotteet ja luokat

Minkä USB-laitteiden kanssa voin käyttää Xperia-tablettitietokonettani?

Xperia Tablet ei itsessään sisällä USB-porttia mutta se voi muodostaa USB-liitäntöjä valinnaisten lisävarusteiden avulla. Yhteenveto näistä lisävarusteita ja niiden tarjoamasta liitettävyydestä on alla olevassa luettelossa:

USB-johto SGPUC2

Tämä  1 m pitkä johto liittää Xperia-tablettitietokoneen moniportin ja tarjoaa USB Type A -liitännän. Se toimitetaan verkkosovittimien SGPAC5V5 ja SGPAC5V6 ja se on saatavana myös erikseen. Jompikumpi näistä verkkosovittimista ja johdoista toimitetaan tablettitietokoneen mukana.

Tukee seuraavia käyttöjä:
  • liittää tablettitietokoneen verkkolaitteeseen latausta varten
  • liittää tablettitietokoneen USB-massamuistilaitteena tietokoneeseen
  • lataa tablettitietokoneen tietokoneen USB-portin kautta, edellyttäen, että portissa on 1,5 A  virta.
    Huomaa: USB-lataus ei ehkä ole  mahdollista kaikissa tietokoneissa tai se on mahdollista vain tähän erityisesti merkityissä porteissa. Katso tietokoneesi käyttöohjeista lisätietoja muiden laitteiden USB-lataamisesta.

USB-isäntäsovitinjohto SGPUC3

Tämä 15 cm pitkä johto liittää Xperia-tablettitietokoneen moniportin ja tarjoaa USB Type A -liitännän.

Tukee seuraavia käyttöjä:
  • liittää esimerkiksi USB-massamuistilaitteet tablettitietokoneeseen
    Huomaa: emme anna takuuta, että jokin tietty laite toimisi tablettitietokoneen kanssa!
    • digitaalinen kamera tai
    • USB-flashmuisti
  • liittää esimerkiksi USB-tulolaitteet tablettitietokoneeseen
    Huomaa: emme anna takuuta, että jokin tietty laite toimisi tablettitietokoneen kanssa!
    • näppäimistöt, hiiret ja
    • pelikoneet

HDMI-sovitinjohto SGPHC1

Tämä 15 cm pitkä sovitinjohto liittää Xperia Tablet -tietokoneen moniportin ja tarjoaa HDMI-lähtöliitännän ja moniporttiliitännän, jota voidaan käyttää verkkolaitteen mukana toimitetulla USB-kaapelilla (SGPUC2, ks. edellä).

Tukee seuraavia käyttöjä:

• tarjoaa HDMI-lähtöliitännän television tai näytön liittämistä varten
  • liittää SGPUC2:n kautta verkkolaitteeseen SGPAC5V5 tai SGPAC5V6
  • liittää tablettitietokoneen  USB-massamuistilaitteena SGPUC2:n kautta tietokoneeseen

Huomaa: USB-isäntäsovitinkaapelin (SGPUC3) tai toisen HDMI-sovitinkaapelin (SGPHC1) liitäntää sovittimen moniporttiliitäntään ei tueta.

Telakka SGPDS2

Telakka liitetään tablettitietokoneen moniporttiin ja tarjoaa itsessään moniporttiliitännän, jota voidaan käyttää verkkolaitejohdon kanssa liitäntään verkkolaitteeseen tai tietokoneeseen.

Tukee seuraavia käyttöjä:
  • liittää SGPUC2:n kautta verkkolaitteeseen SGPAC5V5 tai SGPAC5V6
  • liittää tablettitietokoneen  USB-massamuistilaitteena SGPUC2:n kautta tietokoneeseen

Telakointiteline SGPDS3

Telineen mukana tulee verkkolaite ja siinä on HDMI-lähtöliitäntä ja 3 USB A -tyypin liitäntää isäntätilassa.

Tukee seuraavia käyttöjä:
  • tarjoaa HDMI-lähtöliitännän television tai näytön liittämistä varten
  • liittää esimerkiksi USB-massamuistilaitteet tablettitietokoneeseen
    Huomaa: emme anna takuuta, että jokin tietty laite toimisi tablettitietokoneen kanssa!
    • digitaalinen kamera tai
    • USB-flashmuisti
  • liittää esimerkiksi USB-tulolaitteet tablettitietokoneeseen
    Huomaa: emme anna takuuta, että jokin tietty laite toimisi tablettitietokoneen kanssa!
    • näppäimistöt, hiiret ja
    • pelikoneet
  • lataa ja saa virta tablettitietokoneeseen telakointitelineen verkkolaitteen kautta

Suojus ja näppäimistö SGPSK1

Tämä suojus sisältää USB-näppäimistön. Tablettitietokone on telakoitu suojukseen, joka liitetään tablettitietokoneen moniporttiin. Näppäimistö ei tarvitse langatonta yhteyttä ja sitä voidaan siksi käyttää lentokonetilassa. Suojuksen mukana tulee USB-mikrokaapeli ja siinä on vastaava liitäntä oikealla puolella.

Tukee seuraavia käyttöjä:
  • liittää SGPUC2:n kautta verkkolaitteeseen SGPAC5V5 tai SGPAC5V6

Telakkakaiutin SGPSPK1

Kaiutintelineessä on lisä-äänituloliitäntä ja sen mukana tulee verkkolaite ja kaukosäädin. Siinä ei ole kuitenkaan USB-liitäntöjä kuten edellä mainituissa telakassa ja telineessä.