• WH-CH720N

Tarvittavat lataukset

Lue tämä osio ennen tiedoston lataamista.

Päivityksen asentaminen edellyttää, että lataat ja asennat ensin Sony | Headphones Connect -sovelluksen. Lisätietoja on Sony | Headphones Connect -sivulla.

Tietoja tästä latauksesta

Hyödyt ja parannukset

• Korjaa ongelman, jossa kuulokkeet eivät ajoittain käynnistyneet
  • Parantaa puhelujen laatua
  • Parantaa yleisiä toimintoja

Järjestelmävaatimukset

• Android-laite (V5.0 tai uudempi) tai iOS-laite (iOS 11.0 tai uudempi)
  • Toimiva Internet-yhteys
  • Sony | Headphones Connect -sovelluksen uusin versio on asennettava
  • Kuulokkeet on liitettävä Android- tai iOS-laitteeseen

Tiedoston tiedot

Tiedoston nimi

• Laiteohjelmistopäivitys 1.0.8 malliin WH-CH720N

Tiedoston versio

• Versio 1.0.8

Tiedoston koko

• 1.60 Mt (1 637 760 tavua)

Julkaisupäivämäärä

• 02-03-2023

Valmistelut

Tarkista laiteohjelmistoversio

Voit tarkistaa laiteohjelmistoversion seuraavasti.

1. Avaa Sony | Headphones Connect -sovellus.
  2. Yhdistä kuulokkeet Sony | Headphones Connect -sovellukseen.
  3. Napauta oikean yläkulman kolmea pistettä (Menu [Valikko] -painike).

Huomautus: Näytössä näkyvä laite vaihtelee liitetyn laitteen mukaan.
  4. Valitse valikossa näkyvä laitteen versio. Se näkyy vain silloin, kun laite on yhdistetty.
  5. Tarkista laiteohjelmistoversio.

Tärkeä huomautus

• Älä lataa akkua tai katkaise kuulokkeiden virtaa päivitysten latauksen, tietojen siirron tai päivityksen aikana. Muussa tapauksessa kuulokkeista voi tulla käyttökelvottomat.
  • Älä tee päivitystä epävakaissa Wi-Fi-ympäristöissä, kuten junassa tai muussa paikassa, jossa Wi-Fi-verkko on ruuhkainen, tai mikroaaltouunin, langattoman puhelimen tai jonkin muun 2,4 GHz:n taajuusalueen radioaaltoja käyttävän laitteen läheisyydessä.
  • Varmista, että molemmat laitteet (Android- tai iOS-laite ja kuulokkeet) on ladattu täyteen.
  • Katkaise Android- tai iOS-laitteestasi kaikkien muiden Bluetooth-laitteiden, kuten puettavien laitteiden ja älykellojen, yhteydet ennen päivityksen aloittamista.

Ennen päivitystä

• Päivityksen jälkeen laiteohjelmistoa ei voi palauttaa aikaisempaan versioon.
  • Päivitys kestää noin 20 minuuttia. Tiedoston koko on noin 1.60 Mt.
  • iOS-laitteissa Google Assistant -toiminto on poistettava käytöstä ennen päivittämistä.
  • Radioaaltoympäristö ja Android- tai iOS-laite voivat hidastaa sitä.

Lataa ja asenna

Päivitä kuulokkeet noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Lataa palvelimelta tiedot Android- tai iOS-laitteeseen.
  2. Siirrä tiedot Android- tai iOS-laitteesta kuulokkeisiin.
  3. Suorita päivitys kuulokkeilla.

Vaihe 1: Asenna päivitys

1. Avaa Sony | Headphones Connect -sovellus.
  2. Yhdistä kuulokkeet Sony | Headphones Connect -sovellukseen.
    • Jos et ole aiemmin yhdistänyt kuulokkeita Sony | Headphones Connect -sovellukseen, yhdistä kuulokkeet Android-laitteeseen noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.
    • Jos olet yhdistänyt Sony | Headphones Connect -sovellukseen aiemmin, valitse kuulokkeet.
  3. Kun yhteys on muodostettu, näkyviin tulee Dashboard-näyttö (kojelauta).
  4. Jos päivitys on saatavilla, näyttöön tulee ilmoitus Headphone update available (Kuulokkeiden päivitys on saatavilla). Valitse More Info (Lisätietoja).
    [More info] (Lisätietoja) -painike ilmestyy näytön alareunaan.
  5. Varmista, että näytössä lukee Version 1.0.8, ja valitse OK. Päivitys käynnistyy.
    [OK] näkyy näytön oikeassa alakulmassa.
  6. Kun lataus alkaa, sovellus siirtyy automaattisesti seuraavaan näyttöön latauksen valmistuttua.
    Huomautus: Kun näyttöön tulee ilmoitus [Bluetooth Pairing Request] (Bluetooth-pariliitospyyntö), valitse Pair (Muodosta pariliitos). Päivitys jatkuu. (Vain iOS-laitteet).
  7. Siirto alkaa. Sovellus siirtyy automaattisesti seuraavaan näyttöön latauksen valmistuttua.
  8. Kun siirto alkaa, sovellus siirtyy automaattisesti seuraavaan näyttöön siirron valmistuttua. Tämä kestää noin minuutin.
    Huomautus: Älä lataa akkua tai katkaise kuulokkeiden virtaa päivitysten latauksen, tietojen siirron tai päivityksen aikana. Muussa tapauksessa kuulokkeista voi tulla käyttökelvottomat. Jos saat ilmoituksen yhteyden katkeamisesta, odota kunnes yhteys muodostetaan uudelleen automaattisesti.
  9. Kun ohjelmistopäivitys on valmis, valitse OK.
    Huomautus: Jos näyttö ei näy, tarkista version päivittyminen seuraavassa vaiheessa.
    Näytössä näkyy ilmoitus ohjelmistopäivityksen valmistumisesta. Valitse [OK].

Vaihe 2: Tarkista, että päivitys onnistui

Varmista päivityksen jälkeen, että uusi versio on asennettu oikein. Toimi Tarkista laiteohjelmistoversio -kohdassa annettujen ohjeiden mukaan. Jos laiteohjelmistoversionumero on 1.0.8, päivitys onnistui.

Kysymyksiä ja vastauksia

Päivityksen virheilmoitus tulee näyttöön.

1. Valitse OK.
  2. Käynnistä kuulokkeet uudelleen (katkaise ja kytke virta).
  3. Käynnistä sen jälkeen Sony | Headphones Connect -sovellus uudelleen ja suorita päivitys uudelleen.

Vaikka päivitys epäonnistui toiminnon aikana, tarkista laiteohjelmistoversio. Jos versionumero on 1.0.8, laiteohjelmistopäivitys onnistui. Jos se on jokin muu, yritä päivittää laiteohjelmisto uudelleen. Voit tarkistaa version Sony | Headphones Connect -sovelluksen asetuksista. Ohjeet version tarkistamiseen ovat tällä sivulla kohdassa Tarkista laiteohjelmistoversio.