Kuvia tuotteesta 4K-mediasoitin, jossa on 4K HEVC -dekooderi
Kuvia tuotteesta 4K-mediasoitin, jossa on 4K HEVC -dekooderi
Kuvia tuotteesta 4K-mediasoitin, jossa on 4K HEVC -dekooderi
Kuvia tuotteesta 4K-mediasoitin, jossa on 4K HEVC -dekooderi

Ominaisuudet

Sisäänrakennettu HEVC-dekooderi 4K-suoratoistoa varten

FMP-X5 -mediasoitin on helppo ja tehokas ratkaisu 4K-videon suoratoistoon 4K BRAVIA® -televisioille, joissa ei ole sisäänrakennettua HEVC-dekooderia (kaikki ennen vuotta 2014 julkaistut mallit). Mediasoitin purkaa 4K HEVC -videon ja lähettää sen HDMI-liitännän kautta 4K BRAVIA® -televisioosi. Näin voit nauttia verkon videopalveluiden, kuten Netflixin, tarjoamasta korkealaatuisesta 60p-suoratoistosta. Netflix on HEVC-videonpakkausta hyödyntävän 4K-suoratoiston edelläkävijä, jonka valikoimaan kuuluvat esimerkiksi televisiosarjat Breaking Bad ja House of Cards.

Toista XAVC-S-elokuvia

Liitä videokamera tai ulkoinen kiintolevy USB 2.0 -porttiin ja nauti omista 4K XAVC-S -kotivideoistasi. Tämä ammattimaiseen XAVC-standardiin pohjautuva videomuoto on 4K/HD-kuvaamisen standardimuoto. Se tukee 4K-kuvaamista nopeudella 60 Mb/s ja HD-kuvaamista nopeudella 50 Mb/s, joten voit kuvata sulavaa ja korkearesoluutioista materiaalia myös nopeasta toiminnasta.

Helpot liitännät

Liitä laitteita 4K BRAVIA® -televisioosi nopealla HDMI 2.0 -yhteydellä. Turvallinen HDCP 2.2 (High-bandwidth Digital Content Protection) -kopiosuojaus estää mediasoittimen ja television välillä kulkevan digitaalisen AV-sisällön luvattoman tallennuksen. Liitä 4K-videokamera tai ulkoinen kiintolevy mediasoittimen etupaneelin USB 2.0 -porttiin. Kun yhdistät mediasoittimen Ethernet-kaapelilla reitittimeen, verkkoyhteys on nopeampi ja luotettavampi kuin Wi-Fi®-yhteyttä käyttämällä.

Ohut ja kompakti

Kompakti FMP-X5 on vain 50 mm korkea ja 250 mm leveä, joten se sopii helposti TV-jalustaan tai hyllyyn. Sen kiiltävänmusta pinta ja sulavat linjat sointuvat yhteen ennen vuotta 2014 markkinoille tulleiden 4K BRAVIA® -televisioiden kanssa ja sopivat saumattomasti lähes kaikkeen moderniin sisustukseen. Avattavan etupaneelin takana on virtakytkin ja USB-portti.

Mediasoittimen ja television kauko-ohjain

Ohjaa 4K-suoratoistoa ja television tärkeimpiä toimintoja yhdellä kauko-ohjaimella. FMP-X5 -dekooderin mukana toimitetaan kaikkien 4K BRAVIA® -televisioiden kanssa toimiva infrapunakauko-ohjain, joten voit toistaa verkkovideoita ja säätää television asetuksia vaihtamatta kauko-ohjainta.

Tekniset tiedot

Suoratoista verkon videopalvelujen, kuten Netflixin, tarjoamaa 4K-videota 4K BRAVIA® -televisiossasi. Sonyn FMP-X5 4K -mediasoitin purkaa 4K HEVC -videota ja on täydellinen suoratoistoratkaisu kaikkiin ennen vuotta 2014 julkaistuihin 4K BRAVIA® -televisioihin, joissa ei ole sisäänrakennettua HEVC-dekooderia. Voit liittää 4K- tai pienempää kuvatarkkuutta käyttävän videokameran mediasoittimeen USB-liitännän kautta ja toistaa omia XAVC-S-videoitasi.
  • Suoratoista 4K-videota 4K BRAVIA® -televisiossasi HDMI-liitännän kautta

  • Tukee tehokasta HEVC (H.265) -videokoodekkia

  • XAVC-S -videoiden helppo toisto USB-liitännän kautta

  • Soveltuu malleihin KD-55X9005A, KD-65X9005A ja KD-84X9005A

  • Liitä ulkoinen kiintolevysi USB 2.0 -liitäntään.

Lue lisää energiaa säästävistä ominaisuuksista sekä sitoutumisestamme ympäristöön ja kestävämpään tulevaisuuteen Käy ekosivustollamme

Arvostelut

Käyttäjien mielipide