4K-MEDIASOITIN, JOSSA ON 4K HEVC -DEKOODERI

Kaikki tekniset tiedot ja ominaisuudet

FMP-X5

SVH

398,99 €

(sis. ALV)

Tulo- ja lähtöliitännät

USB
KYLLÄ

Teho

Virtavaatimukset (taajuus)
50/60 Hz
Virrankulutus (käytössä)
37 W
Virrankulutus (valmiustila)
0,5 W
Minimiteho
100 - 240 V

LED

Teho
KYLLÄ
HDD
KYLLÄ

Mitat ja paino

Kartonkipakkaus (L x K x S)
387 mm x 123 mm x 315 mm
Vain vastaanotin (L x K x S)
250mm x 50mm x 250mm

Yleiset ominaisuudet

Paino
2,5 kg
Mitat (L x K x S)
250 x 50 x 250 mm

Palvelu ja sovellus

Netflix
KYLLÄ
Videosoitin
KYLLÄ

Hyödylliset ominaisuudet

USB-toisto (video)
KYLLÄ
Verkko-opas
KYLLÄ
HDMI: AV-erottelun malli
KYLLÄ

FW-päivitys

Verkko
KYLLÄ
USB
KYLLÄ

Video-ominaisuudet

Pakatun videon tarkkuus
Enintään 3 840 x 2 160 / 60p
HEVC (H.265)
KYLLÄ
AVC (H.264)
KYLLÄ
XAVC S
KYLLÄ

Värivaihtoehdot

black

Laatikon sisältö

  • Takuukortti
  • Kaukosäädin
  • Verkkolaite
  • Virtajohto
  • Käyttöohjeet
  • WEEE
  • Palvelupaikan tietokortti
  • KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS
Placeholder

Ominaisuudet

Sisäänrakennettu HEVC-dekooderi 4K-suoratoistoa varten

FMP-X5 -mediasoitin on helppo ja tehokas ratkaisu 4K-videon suoratoistoon 4K BRAVIA® -televisioille, joissa ei ole sisäänrakennettua HEVC-dekooderia (kaikki ennen vuotta 2014 julkaistut mallit). Mediasoitin purkaa 4K HEVC -videon ja lähettää sen HDMI-liitännän kautta 4K BRAVIA® -televisioosi. Näin voit nauttia verkon videopalveluiden, kuten Netflixin, tarjoamasta korkealaatuisesta 60p-suoratoistosta. Netflix on HEVC-videonpakkausta hyödyntävän 4K-suoratoiston edelläkävijä, jonka valikoimaan kuuluvat esimerkiksi televisiosarjat Breaking Bad ja House of Cards.

Toista XAVC-S-elokuvia

Liitä videokamera tai ulkoinen kiintolevy USB 2.0 -porttiin ja nauti omista 4K XAVC-S -kotivideoistasi. Tämä ammattimaiseen XAVC-standardiin pohjautuva videomuoto on 4K/HD-kuvaamisen standardimuoto. Se tukee 4K-kuvaamista nopeudella 60 Mb/s ja HD-kuvaamista nopeudella 50 Mb/s, joten voit kuvata sulavaa ja korkearesoluutioista materiaalia myös nopeasta toiminnasta.

Helpot liitännät

Liitä laitteita 4K BRAVIA® -televisioosi nopealla HDMI 2.0 -yhteydellä. Turvallinen HDCP 2.2 (High-bandwidth Digital Content Protection) -kopiosuojaus estää mediasoittimen ja television välillä kulkevan digitaalisen AV-sisällön luvattoman tallennuksen. Liitä 4K-videokamera tai ulkoinen kiintolevy mediasoittimen etupaneelin USB 2.0 -porttiin. Kun yhdistät mediasoittimen Ethernet-kaapelilla reitittimeen, verkkoyhteys on nopeampi ja luotettavampi kuin Wi-Fi®-yhteyttä käyttämällä.

Ohut ja kompakti

Kompakti FMP-X5 on vain 50 mm korkea ja 250 mm leveä, joten se sopii helposti TV-jalustaan tai hyllyyn. Sen kiiltävänmusta pinta ja sulavat linjat sointuvat yhteen ennen vuotta 2014 markkinoille tulleiden 4K BRAVIA® -televisioiden kanssa ja sopivat saumattomasti lähes kaikkeen moderniin sisustukseen. Avattavan etupaneelin takana on virtakytkin ja USB-portti.

Mediasoittimen ja television kauko-ohjain

Ohjaa 4K-suoratoistoa ja television tärkeimpiä toimintoja yhdellä kauko-ohjaimella. FMP-X5 -dekooderin mukana toimitetaan kaikkien 4K BRAVIA® -televisioiden kanssa toimiva infrapunakauko-ohjain, joten voit toistaa verkkovideoita ja säätää television asetuksia vaihtamatta kauko-ohjainta.