WF-1000XM4 

Your sound. Nothing else.

Upea, sinulle räätälöity kuuntelukokemus. Täysin langattomat WF-1000XM4-kuulokkeet vievät alan johtavan vastamelutoiminnon ja äänenlaadun uudelle tasolle. Kaikkien korviin sopivat kuulokkeet tarjoavat henkilökohtaisen kokemuksen, joka mukautuu jokaiseen tilanteeseen.

KUULOKKEET

Langattomat WF-1000XM4-vastamelukuulokkeet

WF-1000XM4
Mustat WF-1000XM4-kuulokkeet edestä ja sivulta

silverblack

SVH

280,00 €

(sis. ALV)
Palkittu

Rekisteröidy nyt, niin saat tuoreimmat uutiset ja rajoitetun ajan voimassa olevat tarjoukset. Napsauta alla olevaa linkkiä, niin pysyt ajan tasalla.

Tarkastele WF-1000XM4-kuulokkeita
Koe vapaus

WF-1000XM4-kuulokkeet yhdistävät edistyksellisimmän vastamelutekniikkamme erinomaiseen äänenlaatuun ja yksilöityihin älykkäisiin ominaisuuksiin, jotka mukautuvat ympäristöösi.

Digitaalinen vastamelutekniikka -logo
Alan johtava vastamelutekniikka
Laajennettu kuva kuulokkeesta
Ensiluokkainen äänenlaatu
Kuva kahdesta juttelevasta henkilöstä
Speak-to-Chat
Soiva puhelin -kuvake
Ylivoimainen puhelujen laatu
Lähikuva korvassa olevasta kuulokkeesta
Suunniteltu sinulle sopivaksi
Vedenpitävyys- ja akkukuvakkeet
Vedenpitävä ja pitkä akunkesto
Alan johtava vastamelutekniikka – nyt entistä parempana

WF-1000XM4-kuulokkeet on suunniteltu alusta asti uudelleen. Ominaisuuksiin lukeutuvat Sonyn kehittämä uusi integroitu V1-prosessori, joka poistaa hälyä entistä tehokkaammin, uusi suorituskykyisempi kaiutinelementti, ääntä tunnistavat mikrofonit sekä innovatiiviset melua eristävät korvatyynyt hyvällä istuvuudella.

Kokeile vastamelua
Juoksulenkillä oleva nainen, jolla on WF-1000XM4-kuulokkeet
Tuulen kohinanvaimennus

Mukaansatempaavaa kuuntelua myös tuulisina päivinä. Wind Noise Reduction -kohinanvaimennus tunnistaa tuulen ja vaimentaa sitä automaattisesti.

Kuule ympäristösi paremmin

Ympäristön äänitilassa WF-1000XM4-kuulokkeet taltioivat enemmän ääntä kuin aiemmin. Sen ansiosta kuuntelukokemuksesi on luonnollisempi ja pysyt yhteydessä ympäristöösi.

WF-1000XM4-kuulokkeita pitävä mies aseman penkillä
Ensiluokkainen äänenlaatu

WF-1000XM4-kuulokkeet tukevat korkean resoluution langatonta äänentoistoa. Erikoisvalmisteisten 6 mm:n elementtien ansiosta ne tuottavat pienestä koostaan huolimatta dynaamisen äänen, ja kalvo toistaa täyteläiset bassoäänet. Integroitu V1-prosessori parantaa äänenlaatua, vähentää vääristymiä sekä mahdollistaa LDAC-koodekin ja DSEE Extremen käytön.

Hi-Res Audio Wireless -logo
Nauti korkean resoluution äänentoistosta langattomasti

Koko alan omaksuman LDAC-äänikoodaustekniikkamme ansiosta WF-1000XM4-kuulokkeet tukevat korkean resoluution langatonta äänentoistoa. LDAC lähettää noin kolme kertaa enemmän tietoa suurimmalla 990 kb/s:n nopeudella kuin perinteinen Bluetooth®-äänentoisto. Voit nauttia korkean resoluution sisällöstä ja poikkeuksellisesta äänenlaadusta, joka yltää lähelle laadukasta langallista yhteyttä.

DSEE Extreme -logo
Pakattujen tiedostojen reaaliaikainen palautus

Edge-AI-tekoälyä hyödyntävä DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) skaalaa pakattuja digitaalisia musiikkitiedostoja reaaliajassa. Se tunnistaa dynaamisesti soittimet, musiikkityylit ja kappaleiden yksittäiset elementit, kuten lauluosuudet ja väliosat. Tekniikka palauttaa pakkausprosessissa hävinneet korkeat äänet ja luo täyteläisemmän kuuntelukokemuksen.

Entistä älykkäämpi kuuntelukokemus

Heti kun puhut jollekulle, Speak-to-Chat pysäyttää musiikin toiston automaattisesti ja päästää ympäristön ääniä sisään. Voit siis keskustella helposti koskematta kuulokkeisiin. Kun keskustelu päättyy, musiikin toisto jatkuu automaattisesti. Speak-to-Chat tunnistaa äänesi ja reagoi siihen. Se perustuu tarkkaan äänenkuuntelutekniikkaan, joka yhdistää neljä mikrofonia ja edistynyttä äänisignaalinkäsittelyä hyödyntävät anturit.

Taustaäänten hallinta mukautuu automaattisesti tilanteeseesi

Älykäs Adaptive Sound Control -toiminto tunnistaa, missä olet ja mitä teet, ja säätää ympäröivien äänten asetuksia parhaan mahdollisen kuuntelukokemuksen takaamiseksi.

Navigointityylinen katukartta, jossa näkyy kiinnostavia kohteita
Kuulokkeet, jotka oppivat tuntemaan sinut

Halutessasi taustaäänten hallinta oppii tunnistamaan paikat, joissa käyt usein. Se räätälöi äänen esimerkiksi työpaikalle, kuntosalille tai suosikkikahvilaasi sopivaksi. 

Ylivoimainen puhelujen laatu

Tarkka äänenkuuntelutekniikka käyttää suuntamikrofoneja ja luujohtoanturia. Niiden avulla WF-1000XM4-kuulokkeet toistavat äänesi selkeästi handsfree-puheluissa – niin kotona kuin kahvilassakin. Vastamelutoiminnon ansiosta kuulet keskustelutoverisi äänen selkeästi myös hälyisessä ympäristössä.

Kuvassa WF-1000XM4-kuulokkeita käyttävä henkilö, joka näyttää, miten suuntamikrofonit toimivat
Kuule jokainen sana

Suuntamikrofonit havaitsevat vain suustasi tulevat äänet. Parannetun signaali-kohinasuhteen ansiosta ne havaitsevat jokaisen sanan myös hälyisessä ympäristössä.

Kuva WF-1000XM4-kuulokkeita pitävästä henkilöstä näyttää, miten luujohtoanturi havaitsee puheäänen värähtelyt
Tuottaa selkeämmän puheäänen havaitsemalla värähtelyt

Luujohtoanturi havaitsee puheäänesi värähtelyt – se ei rekisteröi ympäröiviä ääniä, mikä parantaa puhelujen äänen selkeyttä.

Ohjaa äänelläsi

Apua handsfree-puheluihin. Aktivoi haluamasi ääniavustaja sanomalla ”OK Google” tai ”Alexa”. Nauti viihteestä, pidä yhteyttä kavereihin, hanki tietoja, kuuntele musiikkia ja ilmoituksia, aseta muistutuksia ja paljon muuta. Äänikomennoilla voit myös hallita kuulokkeidesi toimintoja, kuten vastamelua.

WF-1000XM4-kuulokkeita pitävä mies, joka puhuu handsfree-puhelua
Fast Pair -logo
Löydä kuulokkeesi Fast Pair -ominaisuudella

WF-1000XM4-kuulokkeet tukevat Googlen kätevää uutta Fast Pair -ominaisuutta. Voit luoda Bluetooth-pariliitoksen WF-1000XM4-kuulokkeiden ja Android-laitteen välillä yhdellä napautuksella. Löydä kuulokkeesi helposti soittamalla niihin tai tarkistamalla niiden sijainnin älypuhelimella. Saat ilmoituksen, kun kuulokkeiden akku on vähissä, jotta voit ladata ne.

Kuva kannettavasta, joka lähettää langatonta signaalia
Helppo pariliitos tietokoneen kanssa

Swift Pair -toiminnolla voit pariliittää helposti WF-1000XM4-kuulokkeesi Windows 10 -kannettavan, -pöytäkoneen tai -tablet-laitteen kanssa. Pariliitosohje avautuu lähellä olevassa Windows 10 -laitteessa, kun pariliitostila valitaan.

Ergonominen pinnan muotoilu parantaa istuvuutta

Sen jälkeen kun esittelimme ensimmäiset korvanappikuulokkeet vuonna 1982 (MDR-E252), olemme perehtyneet tarkasti korvien muotoihin maailmanlaajuisesti. WF-1000XM4-kuulokkeet ovat syntyneet tämän tutkimuksen tuloksena. Niiden muoto vastaa korvakäytävää, ja ergonominen muotoilu takaa hyvän istuvuuden.

Etsi sopiva koko sovelluksen avulla

Löydä sopivat kuulokkeet Sony | Headphones Connect -sovelluksen avulla. Sovellus auttaa sinua ottamaan muutamia mittoja ja löytämään juuri oikeankokoiset melua eristävät korvatyynyt, jotta voit nauttia parhaasta äänenlaadusta ilman taustahälyä.

Kuva Sony | Headphones Connect -sovelluksen käyttöliittymästä
WF-1000XM4-kuulokkeita pitävä nainen, joka selaa älypuhelintaan
Täydellinen valinta TV-ohjelmiin, elokuviin ja moneen muuhun

Katsotko videoita älypuhelimellasi tai tablet-laitteellasi? WF-1000XM4-kuulokkeiden edistyksellinen langaton yhteys synkronoi kuulokkeista kuuluvan äänen näytöllä näkyvän kuvan kanssa, jotta katselukokemus olisi entistäkin miellyttävämpi.

Selkeä ja vakaa Bluetooth-signaali

Integroidun V1-prosessorin optimoidun lähetysalgoritmin ansiosta yhteys on vakaampi ja vähemmän altis äänen katkeilulle jopa häiriöllisessä ympäristössä. Ääni voidaan lähettää molempiin korviin yhtä aikaa hyvin pienellä latenssilla ja voimakkaammalla signaalilla kuin koskaan ennen.

Vertailukuva: BT-lähetys, välitys vasemmasta oikeaan (WF-1000X) ja samanaikainen BT-lähetys, vasen/oikea (WF-1000XM4)

(A) WF-1000X, BT-lähetys, välitys vasemmasta oikeaan.
(B) WF-1000XM4, samanaikainen BT-lähetys, vasen/oikea.

Vettähylkivät kuulokkeet päivittäiseen käyttöön

IPX4-luokitus takaa, etteivät roiskeet ja hiki pysäytä kuulokkeita – voit siis rauhassa liikkua musiikin tahdissa.

Kuuntele aamusta iltaan nopealla latauksella

Kuulokkeiden lataus riittää 8 tunniksi eli koko työpäiväksi ja kotelon lataus vielä 16 tunniksi. Aina kotoa lähtiessäsi käytössäsi on siis 24 tuntia kuunteluaikaa. Onko sinulla kiire? Vain viiden minuutin pikalatauksella saat jopa 60 minuuttia kuunteluaikaa, ja Sony | Headphones Connect -sovellus ilmoittaa, kun kotelon lataustaso laskee alle 30 %:n.

Kuva latausajoista
Työpöydällä olevia esineitä, mukaan lukien WF-1000XM4-latauskotelo langattomalla latausalustalla.
Helppo langaton lataus Qi-tekniikalla

Johtoja ei tarvita, sillä WF-1000XM4-kuulokkeet käyttävät langattomaan lataamiseen Qi-tekniikkaa. Sitä voi käyttää kuulokkeiden ja kotelon lataamiseen myös älypuhelimella, kuten uusimmalla Xperia-mallilla, jossa on akun jakamisominaisuus.

Kaikki kosketusetäisyydellä

WF-1000XM4-kuulokkeissa on intuitiiviset kosketustoiminnot. Voit esimerkiksi vaihtaa äänitilaa tai käyttää Quick Attention -toimintoa napauttamalla vasenta korvanappia tai siirtyä seuraavaan kappaleeseen napauttamalla oikeanpuoleista kahdesti. Voit myös ohjelmoida omia toimintojasi korvanappeihin Headphones Connect -sovelluksen avulla.

Välitön tauko. Välitön toisto.

Kun otat korvanapit pois korvistasi, musiikin toisto keskeytyy – etäisyyden tunnistin havaitsee, milloin kuulokkeet ovat päässäsi. Kun laitat korvanapit takaisin, musiikin toisto jatkuu.

WF-1000XM4-kuulokkeita pitävä nainen sohvalla katselemassa älypuhelintaan
Miten haluat kuunnella?

Sony | Headphones Connect -sovelluksen taustaäänten hallinnalla voit säätää taustahälyn voimakkuutta ja valita kuultavaksi vain puheäänet. Taajuuskorjaimella voit säätää äänitasoja musiikkiisi sopiviksi.

Valitse värisi

WF-1000XM4-kuulokkeet ovat saatavina mustina tai hopeanvärisinä.

Kuva mustista WF-1000XM4-kuulokkeista ja latauskotelosta, vieressä valkoinen latauskotelo
Kuva kädestä, joka pitelee avointa, WF-1000XM4-kuulokkeet sisältävää latauskoteloa
Pienempi koko, ei kompromisseja

Uudistetun sisäisen muotoilun ansiosta WF-1000XM4-kuulokkeet ovat 10 % pienemmät kuin edeltäjänsä äänenlaadun tai akunkeston heikentymättä. Ne painavat vain 7,3 grammaa, joten niitä voi käyttää joka päivä. Latauskotelo on 40 % pienempi, mutta tarjoaa 16 tuntia kuunteluaikaa missä tahansa.

Ympäristöystävällinen

WF-1000XM4-pakkauksessa ei ole muovia. Se on suunniteltu vähäisen myrkyllisyyden periaatteiden ja vastuullisen kierrätysfilosofian mukaisesti. 99 % paperipakkauksesta etikettejä lukuun ottamatta on valmistettu kierrätetyistä ja ympäristöystävällisistä materiaaleista, jotka on kehitetty Sonylle.

Kuva WF-1000XM4-kuulokkeiden pakkauksesta sekä erilaisista ympäristöystävällisistä pakkausmateriaaleista
WF-1000XM4-kuulokkeet ja latauskotelo, kolmet erikokoiset melua eristävät korvatyynyt ja USB-C-latauskaapeli.
Laatikon sisältö

WF-1000XM4-kuulokkeiden pakkaus sisältää kolmet erikokoiset melua eristävät korvatyynyt sekä USB-C-latauskaapelin.

Erittäin mukaansatempaavaa ja todellista.

Uppoudu ympäröivään ääneen. Aina, kun laitat kuulokkeet päähäsi, ääni tuntuu yhtä todelliselta kuin jos olisit läsnä konsertissa tai äänitysstudiossa. 360 Reality Audio tekee musiikista mukaansatempaavampaa ja aidompaa kuin koskaan aiemmin.

Artist Connection -sovelluksen logo
Tutustu näytemusiikkiin demosoittimessa – lataa Artist Connection -sovellus

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Aidosti langattomat WF-1000XM4-kuulokkeet yhdistävät alan johtavan vastamelutekniikan ja korkealaatuisen äänen, älykkäät kuuntelutoiminnot, vedenpitävyyden, koko päivän akunkeston ja pitkäkestoisen kuuntelumukavuuden.
  • Kehittynyt digitaalinen taustahälyn poisto integroidulla V1-prosessorilla

  • Korkean resoluution langattoman äänentoiston äänenlaatu

  • Älykäs kuuntelu ja selkeä puhelujen laatu

  • Ergonominen pinnan muotoilu takaa istuvuuden

  • Vedenpitävyys ja pitkä akunkesto jokapäiväiseen käyttöön

Kaiutinelementti
6 mm
DSEE Extreme
Kyllä
Taajuusvaste (Bluetooth®-yhteydet)
20–20 000 Hz (44,1 kHz:n näytteenottotaajuus) / 20–40 000 Hz (LDAC 96 kHz:n näytteenottotaajuus, 990 kb/s)
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut ja palkinnot

Käyttäjien mielipide