TÄYSIN LANGATTOMAT WF-C500-KUULOKKEET

Kaikki tekniset tiedot ja ominaisuudet

WF-C500

SVH

80,00 €

(sis. ALV)

Koko ja paino

PAINO
Noin 5,4 g x 2

Yleiset ominaisuudet

KUULOKETYYPPI
Suljettu, dynaaminen
KAIUTINELEMENTTI
5,8 mm
MAGNEETTI
Neodyymi
TAAJUUSVASTE (BLUETOOTH®-YHTEYDET)
20–20 000 Hz (näytteenottotaajuus 44,1 kHz)
ÄÄNENVOIMAKKUUDEN SÄÄTÖ
Kyllä
VEDENKESTÄVÄ
Kyllä (IPX4)
DSEE
Kyllä

Akku

AKUN LATAUSAIKA
Noin 2,5 tuntia
LATAUSMENETELMÄ
USB-lataus (kotelolla)
AKUNKESTO (JATKUVA MUSIIKIN TOISTO)
Enintään 10 tuntia
AKUNKESTO (JATKUVA YHTEYS)
Enintään 5,0 tuntia

Bluetooth® - tekniset tiedot

BLUETOOTH®-VERSIO
Bluetooth-versio 5.0
TEHOKAS KANTAMA
10 m
TAAJUUSALUE
2,4 GHz (2,4000 - 2,4835 GHz)
PROFIILI
A2DP, AVRCP, HFP, HSP
TUETUT ÄÄNIMUODOT
SBC, AAC
TUETTU SISÄLLÖNSUOJAUS
SCMS-T

Latauskotelo

PAINO
noin 35 g
MITAT
Noin 80,0 x 34,9 x 30,9 mm
AKUN LATAUSAIKA
Noin 3 tuntia

Värivaihtoehdot

orangegreenwhiteblack

Laatikon sisältö

  • USB-kaapeli: Type-C®
Placeholder

Ominaisuudet

Mustat aidosti langattomat WF-C500-korvanapit ja latauskotelo vaaleanharmaalla taustalla

Pieni koko, tinkimätön äänenlaatu

Täysin langattomat ja kompaktit WF-C500-korvanapit on suunniteltu istumaan hyvin korvaan. Mutta älä anna koon hämätä. Ne tuottavat laadukkaan, yksityiskohtaisen äänen DSEE-tekniikalla, joka palauttaa vaimeat häivytysäänet ja korkeat taajuudet. Nämä Bluetooth®-kuulokkeet ovat myös yhteensopivat älypuhelimen kanssa, helpot käyttää ja saatavilla neljässä värissä.

Tyttö, jolla on oranssit WF-C500-korvanapit, kuuntelee musiikkia älypuhelimellaan

Miellyttävämpi kuuntelukokemus

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) palauttaa korkeat taajuudet ja vaimeat häivytysäänet ja tarjoaa aidomman kuuntelukokemuksen. Voit myös räätälöidä musiikin oman makusi mukaiseksi Sony | Headphones Connect -sovelluksen EQ-toiminnolla.

DSEE-logo

Luonnollisempaa musiikkia

Kun musiikkitallenne pakataan, musiikista häviää korkeita taajuuksia, jotka tuovat siihen yksityiskohtia ja rikkautta. Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) palauttaa nämä osat tarkasti ja tuottaa korkealaatuisen äänen, joka on lähellä alkuperäistä tallennetta. [A] Palautus  [B] Vaimeiden äänien palautus

Kuva, jossa näytetään äänen mukauttaminen Sony Headphones Connect -sovelluksen EQ-toiminnolla

Äänentoisto mielesi mukaan

Muokkaa ääni oman makusi mukaiseksi. Valitse erilaisista esiasetuksista kuuntelemaasi musiikkityyliin sopiva äänenlaatu. Tai luo ja tallenna omat asetuksesi Sony│Headphones Connect -sovelluksen EQ Custom -toiminnolla.

Nuori mies, jolla on vihreät WF-C500-korvanapit

Pienet ja kevyet, hyvin korvaan sopivat

Pienikokoiset korvanapit sopivat korviin tukevasti ja mukavasti. Pyöreän reunattoman muodon ansiosta niitä on mukava käyttää, joten voit keskittyä tärkeimpään – musiikkiin.

Kuvassa WF-C500-korvanappi, joka sopii mukavasti henkilön korvaan.

Ergonominen pinnan muotoilu

Sen jälkeen kun esittelimme ensimmäiset korvanappikuulokkeet vuonna 1982 (MDR-E252), olemme perehtyneet tarkasti korvien muotoihin maailmanlaajuisesti. WF-C500-kuulokkeet ovat syntyneet tämän tutkimuksen tuloksena. Niiden muoto vastaa korvakäytävää, ja ergonominen muotoilu takaa hyvän istuvuuden.

Vihreät WF-C500-korvanapit ja latauskotelo sekä vesipullo, limetinviipaleita ja mintunlehtiä

Aina mukaan mahtuva, taskukokoinen kotelo

Sylinterinmuotoinen latauskotelo on erittäin pieni ja helppo kuljettaa taskussa tai laukussa, joten voit aina ottaa korvanappisi mukaan. Läpikuultava, huurrelasia muistuttava kansi antaa kotelolle ylellistä tyylikkyyttä. 

Mustat WF-C500-korvanapit edestä

Helpot painiketoiminnot

Sen lisäksi, että WF-C500-kuulokkeiden painikkeilla voi aloittaa ja lopettaa toiston, selata kappaleita sekä säätää äänenvoimakkuutta, niillä on myös helppo käyttää älypuhelimen äänikomentoja sekä soittaa ja vastaanottaa handsfree-puheluita.

Äänikomentokuvake

Tukee äänikomentoja

Saat älypuhelimesi äänikomennot käyttöön yhdellä painikkeen painalluksella ajo-ohjeita, musiikin kuuntelua ja yhteydenpitoa varten.

Handsfree-puhelukuvake

Helpommat, selkeämmät handsfree-puhelut

Näppärät handsfree-puhelut tekevät puhumisesta helppoa. Laadukkaan mikrofonin ansiosta ääni on nyt entistäkin selkeämpi. Puhelinta ei edes tarvitse ottaa pois taskusta.

Fast Pair -kuvake

Löydä kuulokkeet Fast Pair -toiminnolla

Fast Pair -toiminnolla kuulokkeet voi pariliittää helposti Android™-laitteisiin. Ohjeikkunaa napauttamalla WF-C500-kuulokkeet voi pariliittää vaivattomasti Bluetooth®-yhteydellä Android™-laitteisiin. Löydät myös kuulokkeesi helposti soittamalla niihin tai tarkistamalla niiden sijainnin älypuhelimella. 

Swift Pair -kuvake

Liitä tietokoneeseen Swift Pairilla

Swift Pair -toiminnolla voit liittää WF-C500-kuulokkeet Windows 10 -tietokoneeseen Bluetooth®-yhteydellä. Pariliitosohje avautuu lähellä olevassa Windows 10 -laitteessa, kun pariliitostila valitaan.

1 h + 10 h -akkukuvake

Kuuntele aamusta iltaan nopealla latauksella

Kätevän latauskotelon ansiosta kuunteluaika on jopa 20 tuntia. Ja jos sinulla on kiire, 10 minuutin pikalatauksella saat jopa tunnin lisää toistoaikaa. 

IPX4-kuvake

Roiskeet ja hiki eivät haittaa

IPX4-luokitus takaa, etteivät roiskeet ja hiki pysäytä kuulokkeita – voit siis huoletta liikkua musiikin tahdissa.

Yksi korvanappi -kuvake

Yksi korvanappi sopii moniajoon

Jos haluat kuunnella musiikkia ja silti keskustella, poista toinen korvanappi latauskotelosta ja käytä sitä tavalliseen tapaan. 

TBC

Vakaa ja luotettava Bluetooth®-liitettävyys 

Bluetooth®-siru välittää ääntä vasempaan ja oikeaan korvaan samanaikaisesti, ja optimoitu antennin muotoilu varmistaa vakaan yhteyden ja erinomaisen kuuntelukokemuksen. Pienen latenssin ansiosta myös katselu on miellyttävää.

360 Reality Audio -kuvake

Erittäin mukaansatempaavaa ja todellista.

Uppoudu ympäröivään ääneen. Se tuntuu yhtä todelliselta kuin konsertissa tai äänitysstudiossa. 360 Reality Audio tekee musiikista mukaansatempaavampaa ja aidompaa kuin koskaan aiemmin. Näillä kuulokkeilla voit nauttia 360 Reality Audio -äänestä.

Kuva kolmesta astiasta, joissa on ympäristöä säästäviä materiaaleja

Kestävyys huomioitu

Tuotteemme eivät ole vain tyylikkäitä, vaan ne on suunniteltu myös ympäristöystävällisesti. WF-C500:n pakkausmateriaaleissa ei ole muovia, mikä on osoitus Sonyn sitoutumisesta tuotteidensa ja toimintansa ympäristövaikutusten vähentämiseen.