LANGATTOMAT

Täysin langattomat WF-C500-kuulokkeet

WF-C500
Kuva tuotteesta Täysin langattomat WF-C500-kuulokkeet

orangegreenwhiteblack

SVH

80,00 €

(sis. ALV)
Tarkastele WF-C500-kuulokkeita
Miellyttävämpi kuuntelukokemus

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) palauttaa korkeat taajuudet ja vaimeat häivytysäänet ja tarjoaa aidomman kuuntelukokemuksen. Voit myös räätälöidä musiikin oman makusi mukaiseksi Sony | Headphones Connect -sovelluksen EQ-toiminnolla.

DSEE-logo

Luonnollisempaa musiikkia

Kun musiikkitallenne pakataan, musiikista häviää korkeita taajuuksia, jotka tuovat siihen yksityiskohtia ja rikkautta. Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) palauttaa nämä osat tarkasti ja tuottaa korkealaatuisen äänen, joka on lähellä alkuperäistä tallennetta.

Äänentoisto mielesi mukaan

Muokkaa ääni oman makusi mukaiseksi. Valitse erilaisista esiasetuksista kuuntelemaasi musiikkityyliin sopiva äänenlaatu. Tai luo ja tallenna omat asetuksesi Sony│Headphones Connect -sovelluksen EQ Custom -toiminnolla.

Kuva, jossa näytetään äänen mukauttaminen Sony Headphones Connect -sovelluksen EQ-toiminnolla
Pienet ja kevyet, hyvin korvaan sopivat

Pienikokoiset korvanapit sopivat korviin tukevasti ja mukavasti. Pyöreän reunattoman muodon ansiosta niitä on mukava käyttää, joten voit keskittyä tärkeimpään – musiikkiin.

Ergonominen pinnan muotoilu

Sen jälkeen kun esittelimme ensimmäiset korvanappikuulokkeet vuonna 1982 (MDR-E252), olemme perehtyneet tarkasti korvien muotoihin maailmanlaajuisesti. WF-C500-kuulokkeet ovat syntyneet tämän tutkimuksen tuloksena. Niiden muoto vastaa korvakäytävää, ja ergonominen muotoilu takaa hyvän istuvuuden.

Kuvassa WF-C500-korvanappi, joka sopii mukavasti henkilön korvaan.
Aina mukaan mahtuva, taskukokoinen kotelo

Sylinterinmuotoinen latauskotelo on erittäin pieni ja helppo kuljettaa taskussa tai laukussa, joten voit aina ottaa korvanappisi mukaan. Läpikuultava, huurrelasia muistuttava kansi antaa kotelolle ylellistä tyylikyyttä.

Mustat WF-C500-korvanapit edestä
Helpot painiketoiminnot

Sen lisäksi, että WF-C500-kuulokkeiden painikkeilla voi aloittaa ja lopettaa toiston, selata kappaleita sekä säätää äänenvoimakkuutta, niillä on myös helppo käyttää älypuhelimen äänikomentoja sekä soittaa ja vastaanottaa handsfree-puheluita.

Handsfree-puhelukuvake
Helpommat, selkeämmät handsfree-puhelut

Näppärät handsfree-puhelut tekevät puhumisesta helppoa. Laadukkaan mikrofonin ansiosta ääni on nyt entistäkin selkeämpi. Puhelinta ei edes tarvitse ottaa pois taskusta.

Tukee äänikomentoja -kuvake
Tukee äänikomentoja

Saat älypuhelimesi äänikomennot käyttöön yhdellä painikkeen painalluksella ajo-ohjeita, musiikin kuuntelua ja yhteydenpitoa varten.

Fast Pair -kuvake
Löydä kuulokkeet Fast Pair -toiminnolla

Fast Pair -toiminnolla kuulokkeet voi pariliittää helposti Android™-laitteisiin. Ohjeikkunaa napauttamalla WF-C500-kuulokkeet voi pariliittää vaivattomasti Bluetooth®-yhteydellä Android™-laitteisiin. Löydät myös kuulokkeesi helposti soittamalla niihin tai tarkistamalla niiden sijainnin älypuhelimella. 

Swift Pair -kuvake
Liitä tietokoneeseen Swift Pairilla

Swift Pair -toiminnolla voit liittää WF-C500-kuulokkeet Windows 10 -tietokoneeseen Bluetooth®-yhteydellä. Pariliitosohje avautuu lähellä olevassa Windows 10 -laitteessa, kun pariliitostila valitaan.

10 h + 10 h -akkukuvake
Kuuntele aamusta iltaan nopealla latauksella

Kätevän latauskotelon ansiosta kuunteluaika on jopa 20 tuntia. Ja jos sinulla on kiire, 10 minuutin pikalatauksella saat jopa tunnin lisää toistoaikaa.

IPX4-kuvake
Roiskeet ja hiki eivät haittaa

IPX4-luokitus takaa, etteivät roiskeet ja hiki pysäytä kuulokkeita – voit siis rauhassa liikkua musiikin tahdissa.

Yksi korvanappi -kuvake
Yksi korvanappi sopii moniajoon

Jos haluat kuunnella musiikkia ja silti keskustella, poista toinen korvanappi latauskotelosta ja käytä sitä tavalliseen tapaan.

TBC

(A) Tavallinen BT-lähetys, välitys vasemmasta oikeaan. (B) WF-C500, samanaikainen BT-lähetys, vasen/oikea.

Vakaa ja luotettava Bluetooth®-liitettävyys 

Bluetooth®-siru välittää ääntä vasempaan ja oikeaan korvaan samanaikaisesti, ja optimoitu antennin muotoilu varmistaa vakaan yhteyden ja erinomaisen kuuntelukokemuksen. Pienen latenssin ansiosta myös katselu on miellyttävää.

Yksilöllinen kokemus sertifioiduilla kuulokkeilla

360 Reality Audio -sertifioiduilla kuulokkeilla ja Sony | Headphones Connect -sovelluksella voit optimoida kokemuksen analysoimalla korviesi muodon ja nauttia mukaansatempaavasta musiikkikokemuksesta.

Kuva kolmesta astiasta, joissa on ympäristöä säästäviä materiaaleja
Kestävyys huomioitu

Tuotteemme eivät ole ainoastaan tyylikkäitä, vaan ne on suunniteltu myös ympäristöystävällisesti. WF-C500:n pakkausmateriaaleissa ei ole muovia, mikä on osoitus Sonyn sitoutumisesta tuotteidensa ja toimintansa ympäristövaikutusten vähentämiseen.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Koe Bluetooth®-liitettävyyden vapaus täysin langattomilla WF-C500-Bluetooth®-korvanapeilla. Korkealaatuinen ääni, pitkä akunkesto, äänen mukautus, helppokäyttöisyys ja vedenpitävä muotoilu takaavat, että voit nauttia musiikkiviihteestä missä tahansa.
  • DSEE™ palauttaa korkeat taajuudet ja vaimeat häivytysäänet, jotka ovat hävinneet pakkausprosessissa

  • Hienosäädä ääniasetukset Sonyn | Headphones Connect -sovelluksella

  • 10 tunnin akunkesto, yhteensä 20 tuntia ladattaessa latauskotelon avulla

  • Roiskeenkestävä ja hikoilun kestävä, IPX4-luokitus

  • Mahdollisuus vain yhden korvanapin käyttöön

KAIUTINELEMENTTI
5,8 mm
TAAJUUSVASTE (BLUETOOTH®-YHTEYDET)
20–20 000 Hz (näytteenottotaajuus 44,1 kHz)
DSEE
Kyllä
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide