WF-SP800N

Kuulokkeet kovaankin treeniin

Aidosti langattomissa WF-SP800N-urheilukuulokkeissa yhdistyvät pitkä akunkesto, veden- ja hienkestävyys sekä syvä bassoääni ja digitaalinen taustahälyn poisto. Ne eivät jätä sinua pulaan kovassakaan menossa.

LANGATTOMAT

Langattomat WF-SP800N-urheilukuulokkeet, joissa on taustahälyn poisto

WF-SP800N
Kuva tuotteesta Langattomat WF-SP800N-urheilukuulokkeet, joissa on taustahälyn poisto

bluewhiteblack

SVH

200,00 €

(sis. ALV)
Tarkastele WF-SP800N-kuulokkeita
Aktiiviseen elämäntyyliin

IP55-luokitus takaa, etteivät roiskeet, hiki ja pöly pysäytä kuulokkeita – tai treeniäsi. Vedenpitävät kuulokkeet voi myös pestä kovien treenien jälkeen.

Värien saatavuus voi vaihdella alueittain.

18 tunnin akunkesto -logo
Akunkesto 9 tuntia (kuulokkeet) + 9 tuntia (latauskotelo) ja pikalataus

Yhdellä täydellä latauksella kuulokkeiden virta riittää 9 tunniksi, ja kätevän latauskotelon avulla saat toiset 9 tuntia käyttöaikaa. Saat siis jopa 18 tuntia hälytöntä kuuntelua. Kun vastamelu ei ole käytössä, toistoaika on tätäkin pidempi: 13 tuntia täydellä latauksella ja toiset 13 tuntia latauskotelon ansiosta eli yhteensä huikeat 26 tuntia. Jos sinulla on kiire, 10 minuutin pikalatauksella saat jopa 60 minuuttia musiikin toistoaikaa.

IP55-logo
Vettä ja pölyä hylkivä

IP55-luokitus takaa WF-SP800N-kuulokkeiden vedenpitävyyden ja pölynkestävyyden, joten kuulokkeet voi myös pestä. Ne ovatkin täydellinen valinta aktiiviseen elämäntyyliin ja ulkoiluun.

Napakasti istuvat korvatyynyt
Kiinnittyy napakasti

Pehmustetun tukikaaren ja kolmiulotteisen kaarevan muotoilun ansiosta kuulokkeissa on napakka ja miellyttävä istuvuus. Kun sinä liikut, kuulokkeet pysyvät paikallaan.

Kuva luotettavasta Bluetooth-liitettävyydestä

(A) VANHA: BT-lähetys, välitys vasemmasta oikeaan.
(B) UUSI: Samanaikainen BT-lähetys, vasen/oikea

Vakaa ja luotettava Bluetooth®-liitettävyys

Bluetooth-siru välittää ääntä vasempaan ja oikeaan korvaan samanaikaisesti, ja optimoitu antennin muotoilu varmistaa vakaan yhteyden ja erinomaisen kuuntelukokemuksen. Pienen latenssin ansiosta myös katselu on miellyttävää.

Valitse oikea koko

Tukikaaria on kahta kokoa, mikä takaa napakan istuvuuden kovankin treenin aikana. Jotta kuulokkeet istuisivat täydellisesti, mukana on viidet pitkät silikonikumiset korvatyynyt, jotka optimoivat äänenlaadun ja vähentävät taustahälyä.

Kuva tukikaarien kahdesta koosta ja viidestä silikonikumisesta korvatyynystä
Helposti kannettava, suojattu ja riittävän tehokas

Latauskotelo paitsi suojaa WF-SP800N-kuulokkeitasi, myös mahdollistaa latauksen liikkeellä ollessasi. Kun lataat akun täyteen, saat jopa 18 tuntia kuunteluaikaa, kun vastamelu on käytössä, ja jopa 26 tuntia kuunteluaikaa ilman vastamelua. Myös pikalataus on mahdollista.

Extra Bass -logo
Maksimoi suorituksesi EXTRA BASS™ -äänellä

Tehosta rytmiä ja suorituskykyä. EXTRA BASS tuottaa tehokkaan, jykevän bassoäänen ja antaa voimaa.

Sony | Headphones Connect -sovelluksen logo
Tarvitsetko lisää bassoa?

Jos kaipaat enemmän tai vähemmän bassoa, voit mukauttaa äänen tasoja Sony | Headphones Connect -sovelluksen taajuuskorjaimella.

Digitaalinen taustahälyn poisto poistaa häiriöt

Kun kaipaat suosikkisoittolistaltasi lisäpotkua treeniisi, vastamelu poistaa muun taustahälyn kuntosalilla ja kadulla. Jäljelle jäävät vain sinä ja musiikki. 

Digital NC -logo.
Pysy valppaana Ympäristön äänitilan avulla

Ympäristön äänitila pitää sinut valppaana liikkeellä ollessasi: kuulet musiikkia kuunnellessasi myös ympäristön äänet. Nauti suosikkikappaleistasi ja kuuntele samalla, mitä treenikaverillasi on sanottavaa tai mitä ympärilläsi tapahtuu lenkillä ollessasi.

Maisemakuvake.
Adaptive Sound Control mukauttaa äänen sen mukaan, missä olet ja mitä teet

Adaptive Sound Control on älykäs toiminto, joka tunnistaa automaattisesti kuuntelutilanteen, olipa kyseessä sitten juoksu- tai kävelylenkki, odottaminen tai matkustus, ja säätää ääniasetukset sen mukaan. Voit myös muokata asetukset mieleisiksi Sony | Headphones Connect -sovelluksella – se oppii jopa tunnistamaan suosikkipaikkasi, kuten kuntosalin tai puiston.

Adaptive Sound Control -toiminnon selitys
Ohjaa kaikkea sormenpäilläsi -kuvake.
Pikahuomion avulla aloitat puhelun kosketuksella

Kun asetat sormen korvanapille, äänenvoimakkuus laskee ja ympäristön äänet kuuluvat. Siten voit heti keskustella jonkun kanssa poistamatta kuulokkeita. 

Kosketusohjauksen kuvake
Valinnat sormenpäilläsi

Kosketustoimintojen avulla voit toistaa ja keskeyttää kappaleita, siirtyä kappaleiden välillä ja säätää äänenvoimakkuutta. Kosketustoimintojen muokkaus on myös mahdollista. Sony | Headphones Connect -sovelluksessa voit määrittää eri vaihtoehtoja.

Google Assistant- ja Alexa built-in -logot
Käytä käteviä äänikomentoja – Google Assistant, Amazon Alexa ja Siri

Hallinnoi aikataulujasi kysymällä Assistantilta. Nauti viihteestä, pidä yhteyttä kavereihin, hanki tietoja, kuuntele musiikkia ja ilmoituksia sekä aseta muistutuksia.

Handsfree-puhelukuvake
Selkeämmät handsfree-puhelut

WF-SP800N-kuulokkeet takaavat erinomaisen äänenlaadun handsfree-puheluita varten, ja voit vastata puheluihin käyttämällä yhtä nappikuuloketta tai molempia. Näin voit ladata niitä vuorotellen tai kuulla puhelut selkeästi meluisissa ympäristöissä.

Fast Pair -logo

WF-SP800N tukee Googlen Fast Pair -ominaisuutta, jolla voit paikantaa, minne jätit WF-SP800N-kuulokkeesi, joko soittoäänen perusteella tai tarkistamalla niiden viimeisen sijaintipaikan Googlen Find My Device -sovelluksen avulla.

Värien saatavuus voi vaihdella alueittain.

Yksilöllinen kokemus sertifioiduilla kuulokkeilla

360 Reality Audio -sertifioiduilla kuulokkeilla ja Sony | Headphones Connect -sovelluksella voit optimoida kokemuksen analysoimalla korviesi muodon ja nauttia mukaansatempaavasta musiikkikokemuksesta.

Artist_connection
Tutustu näytemusiikkiin demosoittimessa – lataa Artist Connection -sovellus

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Täysin langattomat hälyä poistavat WF-SP800N-urheilukuulokkeet antavat sinun keskittyä tavoitteidesi saavuttamiseen. IP55-luokitus takaa veden- ja hienkestävyyden, minkä lisäksi kuulokkeissa on pitkä akunkesto, vakaa Bluetooth®-yhteys ja EXTRA BASS™ syvää ja jykevää ääntä varten.
  • Aidosti langaton vakaan BLUETOOTH®-yhteyden ansiosta

  • IP55-luokitus ulkokäyttöä ja helppoa puhdistamista varten

  • Akunkesto jopa 18 tuntia ladattaessa latauskotelon avulla

  • EXTRA BASS™ takaa syvän ja ytimekkään äänen

  • Digitaalisen taustahälyn poiston avulla saat kuunnella ilman häiriöitä

KAIUTINELEMENTTI
6 mm:n kalotti
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut ja palkinnot

Käyttäjien mielipide