Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
Ihanteellinen langaton mikrofoni vloggaukseen

Langaton ECM-W2BT tekee vlogien ja haastattelujen äänen tallennuksesta vaivatonta. Langaton mikrofoni on helppokäyttöinen ja tallentaa selkeää ääntä eri ympäristöissä – ilman huolia mikrofonin suuntauksesta tai etäisyydestä. 

Vaivaton huippuluokan äänentoisto 
Kuva henkilöstä, joka puhuu lähettimeen tallennuksen aikana
Selkeä äänen tallennus suunnasta kuin suunnasta

ECM-W2BT:n voi kiinnittää lähelle puhujan suuta kiinnikkeellä. Monisuuntainen mikrofonikapseli auttaa tallentamaan äänen selkeänä riippumatta sen tulosuunnasta, joten laitteen suuntauksesta ei tarvitse kantaa huolta.

Tuotekuva, jossa ECM-W2BT on liitetty α7C-kameraan
Tehokas kohinanvaimennus äänilähetyksen aikana

Enää ei tarvitse huolehtia perinteisen analogisen äänilähetyksen kaapelisignaalihäiriöistä. Pariliitä ECM-W2BT Sony-kameraan, joka tukee digitaalista ääniliitäntää MI-lisävarustesovittimen kautta, ja nauti selkeästä, täysin digitaalisesta äänestä ilman kohinaa.

Tuotekuva, jossa näkyy vaimentimen painike
Äänentoiston optimointi kaikille lähteille

Vaimennustoiminnon ansiosta voit säätää tallennuksen tason eri lähteisiin sopivaksi. Optimoi äänentoistotasot: vaimenna voimakkaat tai vahvista hiljaiset äänet painamalla kytkintä. 

Kuva henkilöstä, joka asettaa mukana toimitettavan tuulensuojan ECM-W2BT:hen
Selkeä ääni jopa ulkona tuulessa 

Yksikössä on mukana tuulisuoja, joka helpottaa ulkona kuvaamista. Kun kiinnität tuulisuojan mikrofoniin, se vaimentaa tuulen ja hengityksen ääntä tehokkaasti ja luo selkeän ja tasaisen äänen jopa ulkona tuulisissa olosuhteissa kuvattaessa.

Kuva langattoman äänilähetyksen AptX Low Latency Bluetooth -koodekista
Vakaa lähetys mikrofonin ja vastaanottimen välillä

Qualcomm® aptX™ Low Latency Bluetooth® -koodekki mikrofonin ja vastaanottimen välillä takaa alhaisen latenssin ja laadukkaan äänentoiston. Se auttaa välttämään stressiä, joka syntyy äänessä olevista keskeytyksistä johtuvasta uudelleenäänityksen tarpeesta. Pieni latenssi helpottaa ääniraidan ja videokuvan yhdistämistä.  

[1] Qualcomm® aptX™ Low Latency

Luotettava laite huolettomaan kuvaukseen
Kuva yhdistämisen jopa 200 metrin / 600 jalan enimmäisetäisyydestä
Vakaa äänen tallennus

Perinteisiä kokoonpanoja kaksi kertaa suuremman kapasiteetin ansiosta langaton liitettävyys pienentää äänentoiston katkeamisen riskiä merkittävästi myös väkitiheissä paikoissa, joissa langattomia yhteyksiä on paljon. Jos näkyvyys on esteetön, yhteys yltää jopa 200 metrin päähän, mikä tuo lisää joustavuutta kamera- ja äänikokoonpanoihin.

[1] Jopa 200 m (600 jalkaa) paikoissa, joissa näkyvyys on hyvä.

Pitkäkestoiseen tallennukseen sopiva akku 

ECM-W2BT:n pitkä akunkesto riittää helposti myös pitkiin kuvaussessioihin ulkona. Virransyöttöä MI-sovittimen kautta tukevien kameroiden kanssa käytettäessä voit kuvata jopa yhdeksän tuntia langattomasti.

Kuva yhdeksän tunnin akunkestosta langattomalla yhteydellä
Kuva ECM-W2BT:stä ulkona lähellä vettä
Pölyä ja kosteutta hylkivä rakenne

Kosteutta ja pölyä hylkivän rakenteensa ansiosta ECM-W2BT sopii loistavasti ulkokuvaukseen. Sen komponenteissa olevat sääsuojatut saumat ja porttien suojukset takaavat pölyn ja kosteuden hylkimisen.

Yksi mikrofoni, useita kokoonpanoja
Kuva kahdesta henkilöstä, jotka tallentavat ääntään ECM-W2BT-mikrofonilla käyttäen lähetintä ja vastaanotinta
Tuki kahden henkilön kuvauksille 

Voit käyttää ECM-W2BT:tä äänen tallennukseen myös kuvaustilanteessa, joissa on kaksi henkilöä (esiintyjä ja kameran käyttäjä). Langattoman päämikrofonin lisäksi vastaanottimessa on sisäinen mikrofoni, mikä mahdollistaa sekä kameran käyttäjän että esiintyjän äänen tallennuksen. 

Myös usean henkilön kuvaukset onnistuvat helposti

Aseta mikrofoni keskelle käyttämällä mukana toimitettavaa liittimen suojapidikettä mikrofonitelineenä. Monisuuntainen mikrofoni tallentaa kaikkien äänet silloinkin, kun kuvattavia henkilöitä on useita. 

Kuva ECM-W2BT:stä pöydällä, liittimen pidike mikrofonitelineenä
Tuotekuva, jossa näkyy lähettimen yläosassa oleva 3,5 mm:n stereominiliitin
Laajennettavissa 3,5 mm:n stereominiliittimellä

Lisää vlogiisi ammattimainen silaus realistiselta kuulostavalla ääniraidalla. Mikrofonin voi laajentaa lähettimessä olevalla 3,5 mm:n stereominiliittimellä, ja siihen voi liittää ECM-LV1:n laadukasta stereoääntä varten.

Henkilö liittää ECM-W2BT:n kaapelilla yhteensopivaan kameraan 3,5 mm:n stereominiliittimen kautta
Joustava liitettävyys

ECM-W2BT on helppo liittää MI-sovittimella varustettuihin Sony-kameroihin, ja sitä voi käyttää myös useiden muiden kameroiden ja laitteiden kanssa. Lähettimen voi liittää kameroihin, tietokoneisiin, digitaalisiin sanelimiin tai muihin analogisella äänitulolla varustettuihin laitteisiin 3,5 mm:n stereominiliittimellä. 

Henkilö käyttää ECM-W2BT- ja ECM-LV1-mikrofoneja
Täydellinen pari ECM-LV1-mikrofonin kanssa

Kokonaan musta, yksinkertainen ja huomaamaton ECM-LV1 mahdollistaa häiriöttömän äänitallennuksen ja sopii mihin tahansa vaatteisiin. Kiinnike kääntyy 360 astetta, joten sen voi kiinnittää mihin tahansa kohtaan vaatetta.

Liikuteltava ja näppärä 
Kuva henkilöstä, joka ottaa ECM-W2BT taskustaan
Kompakti ja kevyt muotoilu

Kevyt ECM-W2BT on helppo kuljettaa mukana, mistä on hyötyä erityisesti ulkona kuvattaessa. Mikrofoniyksikkö painaa vain 27 grammaa ja vastaanotin 28 grammaa, joten ne eivät kuormita käyttäjää kuvaustilanteessa.

Kuva henkilöstä, joka käyttää kameraa ja ECM-W2BT:tä ilman kaapeleita
Vaivatonta kuvaamista ilman kaapeleita

Sonyn MI-sovittimella varustettu kamera mahdollistaa kaapelittoman kokoonpanon vailla huolia hankalista kaapeleista ja tahattomasta irtoamisesta. Yhteensopivien kameroiden digitaalinen ääniliitäntä takaa kirkkaan ja laadukkaan digitaalisen äänen. 

Tuotekuva, jossa näkyvät valintapainikkeet
Kätevästi säädettävät äänen tallennustilat

Vastaanottimessa olevalla kytkimellä voit valita kolmesta tallennustilasta: vain mikrofoni, vain vastaanotin tai mikrofoni ja vastaanotin. 

Tuotekuva, jossa näkyy yhteyden merkkivalo
Suojaa tallennuksen epäonnistumiselta

ECM-W2BT:n vastaanottimen selkeät LED-merkkivalot takaavat mielenrauhan äänityksen aikana. LINK-valo näyttää mikrofonin ja vastaanottimen yhteyden tilan, ja POWER-valo ilmaisee jäljellä olevan akun varaustason.

ECM-W2BT-tuotekuva, jossa lähetin- ja vastaanotinyksiköt ovat suojakotelossa
Helppo kantaa mukana

ECM-W2BT:n mukana toimitettavassa liittimen suojapidikkeessä voi kantaa vastaanotinta ja mikrofonia yhtenä yksikkönä. Pidike helpottaa vastaanottimen ja mikrofonin yhteiskäyttöä ja toimii lisäksi kätevänä varastointipaikkana, jos haluat ottaa ECM-W2BT:n mukaasi jonnekin. 

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Paranna äänityksen laatua ja nauti monipuolisesta käytöstä langattomalla ECM-W2BT-mikrofonilla, joka on ihanteellinen valinta vloggaukseen. Äänitä selkeää ääntä vaivatta: kokoonpano on langaton ja monisuuntainen muotoilu poimii ihmisäänet kaikista kulmista, joten voit unohtaa huolet kohinasta ja mikrofonin suuntauksesta.
  • Täydellisesti vloggaukseen sopiva langaton mikrofoni

  • Yhteensopiva MI-sovittimen digitaalisen ääniliitännän kanssa – vähäinen kohina ja laadukas ääni

  • Kohteen ja kameran käyttäjän äänten tallennus onnistuu helposti vastaanottimen ja lähettimen mikrofoneilla ilman lisälaitteita

  • Luotettavasti toimiva yhteys myös väkitiheissä paikoissa

  • Jopa 9 tunnin langaton yhteys sisäisellä akulla ja virransyötöllä kamerasta

Lue lisää energiaa säästävistä ominaisuuksista sekä sitoutumisestamme ympäristöön ja kestävämpään tulevaisuuteen Käy ekosivustollamme

Arvostelut

Käyttäjien mielipide