LISÄKAIUTTIMET

Langaton 300 W:n SA-SW5-lisäbassokaiutin

SA-SW5
Kuva tuotteesta Langaton 300 W:n SA-SW5-lisäbassokaiutin

SVH

800,00 €

(sis. ALV)
Lähikuva SA-SW5:stä edestä
Lähikuva SA-SW5-kaiuttimesta edestä
SA-SW5-kaiutin viistosti kuvattuna
Lähikuva SA-SW5-kaiuttimesta sivulta
SA-SW5-kaiutin takaa katsottuna
Tehoa viihteeseen mahtavalla bassolla

Langaton SA-SW5-bassokaiutin syventää kotiteatterijärjestelmän ja soundbar-kaiuttimen bassoa tehden musiikista ja elokuvista vieläkin mukaansatempaavia. Koe, miten todentuntuista viihdesisällöstä tulee selkeällä ja täyteläisellä bassolla ja herkillä matalilla taajuuksilla.


Syvä ja muhkea basso

180 mm:n elementti ja passiivielementti tuottavat jykevän 300 W:n bassoäänen, ja bassokaiutin tehostaa kaikkea näkemääsi ja kuulemaasi. Koe räjähdysten pauhu ja syvimmät koskaan kuulemasi biitit ilman vääristymiä. Kuule puheäänet kirkkaina ja korkealaatuisina. Tältä ääniraidan pitääkin kuulostaa.

Monisuuntainen lohkomuotoilu

Kotiteatterijärjestelmä, soundbar ja lisäkaiuttimet on suunniteltu monisuuntaista lohkomuotoilua hyödyntäen. SA-SW5-kaiuttimen muotoilu sopii näihin järjestelmiin täydellisesti. Tyylikkäät, pyöreät reunat edustavat yhtenäistä, kaikkialle levittäytyvää ääntä. Korkealaatuisista materiaaleista valmistettu kokonaisuus sulautuu olohuoneeseen.

Tutustu tekniikkaan

SA-SW5 tuo tehoa viihteeseen täyteläisellä bassolla ja selkeillä matalien taajuuksien äänillä käyttämällä uraauurtavia äänitekniikoita, kuten Σ-magneettipiiriä ja pykäläreunaa.

Ensiluokkaisen äänenlaadun tekniikka
Leikkauskuva Σ-magneettipiirin rakenteesta
Σ-magneettipiiri luo syvän ja voimakkaan basson

Sonyn oma tekniikka, Σ (Sigma) -magneettipiiri tuottaa syvän ja voimakkaan basson maksimoimalla puhekelan magneetin voiman määrän. Tavallisen muotoiset piirit päästävät ison osan magneetin voimasta hukkaan.

Läheltä kuvattu kuvituskuva pykäläreunasta
Pykäläreuna

Toinen Sonyn oma tekniikka, pykäläreuna, parantaa vertikaalisen voimakkuuden symmetriaa, joka takaa selkeän äänenlaadun. Tämä mahdollistetaan reunan samankeskisillä leikkauksilla, mikä auttaa hallitsemaan kaiutinkalvon sisäistä ja ulkoista jännitystä.

Wi-Fi-kuvake
Helppo asennus

Käynnistä SA-SW5-bassokaiutin, ja se muodostaa automaattisesti langattoman yhteyden kotiteatterijärjestelmään tai soundbariin. Nopeaa ja helppoa, ei johtoviidakkoa.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Paranna kotiteatterijärjestelmän ja soundbarin tehoa. Tämä langaton bassokaiutin tuo esiin elokuvien ja musiikin syvyydet 180 mm:n kaiutinelementin 300 W:n täyteläisellä bassolla.
  • 180 mm:n elementin 300 W:n täyteläinen basso

  • Passiivielementillä vahvempi basso ilman tuulen kohinaa

  • Σ-magneettipiirillä selkeä basso ja vähemmän vääristymiä

  • Langaton liitettävyys helpottaa asennusta

  • Upea muotoilu sopii kotiteatterijärjestelmään ja soundbariin

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide