16 Gt

NW-A55L

SVH

250,00 €

(sis. ALV)
Kuvia tuotteesta A50 Walkman® A -sarja
Kuvia tuotteesta A50 Walkman® A -sarja
Kuvia tuotteesta A50 Walkman® A -sarja
Kuvia tuotteesta A50 Walkman® A -sarja
Kuvia tuotteesta A50 Walkman® A -sarja
Kuvia tuotteesta A50 Walkman® A -sarja
h.ear-logo
Kuulet värit

Koe h.ear-valikoiman värien harmonia. Valikoiman viisi väriä sopivat saumattomasti tyyliisi ja maailmaasi.

Tyyliisi sopiva tehokas äänentoisto

Laadukas ja kätevästi muotoiltu NW-A50 tuottaa korkean resoluution äänentoiston uskomattoman puhtaasti sekä äänen skaalauksen parannetun DSEE HX:n ja vinyyliprosessorin avulla.

Värien harmonia

Uudesta h.ear-valikoimasta löytyy juuri sinun elämäntyyliisi sopiva väri. Sävyt toimivat eri värien ja vivahteiden kanssa. Kokeile niitä lempiasusi kanssa ja hämmästy, miten vaivattomasti harmonia toimii.

Kuule ero
Korkean resoluution äänentoiston logo sekä 24 bitin ja 16 bitin kuvake

3,2-kertainen tiedonsiirto

Autenttinen korkean resoluution äänentoisto

Voit kuvitella esiintyjän olevan edessäsi, koska CD-levyjä parempi korkean resoluution äänentoisto toistaa studiotasoisen äänenlaadun hienoimmatkin vivahteet tarkasti.

DSD-kuvake
 DSD-äänentoisto

Koe DSD-äänitiedostojen luonnollinen ja vaikuttavan yksityiskohtainen ääni NW-A50-sarjan laadukkaan PCM-koodauksen ansiosta.

DSEE HX ‑logo
Äänen skaalaus uudella DSEE HX -prosessorilla 

Voit toistaa pakatutkin äänimuodot puhtaasti edistyksellisellä DSEE HX -prosessorilla, joka hyödyntää kappaleen tyypin, soittimien ja musiikkityylien analysoinnissa tekoälyä. 

S-Master HX™ -kuvake
S-Master HX™ -optimoitu korkearesoluutioäänelle 

Nauti musiikin nyansseista S-Master HX™-vahvistimella, joka toistaa korkean resoluution äänet laadukkaasti ja vähentää säröjä ja kohinaa.

Tarkkuutta ja ylivertaista ääntä
Jäykkä alumiinivalssattu runko parantaa äänenlaatua

Laadukas alumiinivalssattu runko on sopivan jäykkä, mikä takaa pienen impedanssin, selkeän, tasaisen äänen ja jykevän basson.

Edistyksellinen kultaa sisältävä juotos varmistaa kirkkaan äänen

Kullan poikkeuksellisen hyvä johtavuus takaa minimaalisen signaalihäviön. Kirkkaan äänen varmistaa huippuluokan lyijytön juotos, joka sisältää pienen määrän kultaa ja joka kytkee NW-A50-soittimen virtapiirin akkuun. 

Kultaa sisältävä juotos
Kullattu piirilevy
KULLATTU PIIRILEVY
Kosketinjouset
kosketinjouset
Kullattu piirilevy ja kosketinjouset pienentävät impedanssia

NW-A50:n piirilevyn johtimet ja kosketinjouset, joilla piirilevy on yhteydessä alumiinivalssattuun runkoon, on kullattu. Lopputuloksena on voimakas basso ja selkeä keskialue.

Tyylikäs kaareva muotoilu, parannetut painikkeet

Kaarevalla alumiinirungolla varustettu ergonominen NW-A50 sopii täydellisesti käteen. Sivupaneelin toisto-/keskeytys-, musiikkivalikoima- ja äänenvoimakkuuspainikkeet on muotoiltu ja sijoitettu siten, että käyttö on helppoa. 

Vanha painikeasettelu
EDELLINEN ASETTELU
Uusi runko ja painikeasettelu
UUSI RUNKO JA UUDET PAINIKKEET
LDAC BLUETOOTH® -kuvake
Entistä parempi BLUETOOTH®-suoratoisto 

LDAC™ käyttää perinteistä BLUETOOTH®-yhteyttä, mutta sen jopa 990 kb/s:n tiedonsiirto on noin kolme kertaa muita ääniprofiileja nopeampi. Sen ansiosta voit kuunnella musiikkia langattomasti ja tuntea olevasi lähempänä artistia. Täysi aptX™-HD-äänen tuki saatavana laiteohjelmistopäivityksellä.

Vastamelu vaimentaa ympäristön äänet

Haluatko kuunnella vain musiikkia? Ota käyttöön vastamelu. NW-A50-sarja ja yhteensopivat IER-NW500N/NE-kuulokkeet sulkevat ympäristön äänet ulkopuolelle.

Ympäristön äänitilassa kuulet tärkeät ympäristön äänet

Kun käytät yhteensopivia IER-NW500N/NE-kuulokkeita, voit ottaa käyttöön ympäristön äänitilan. Silloin kuulet musiikin lisäksi myös ympäristön äänet.

USB DAC -toiminto
Tietokoneesta toistettu musiikki kuulostaa USB DAC:n ansiosta paremmalta 

Käytä NW-A50-sarjaa USB DAC (Digital-Analogue Converter) -muuntimena yhdistämällä se PC- tai Mac-tietokoneeseen. Kun käytät mukana toimitettavaa USB-kaapelia yhdistämiseen ja aktivointiin, NW-A50 korvaa tietokoneen normaalin äänenkäsittelyn omalla huipputekniikallaan. 

LDAC-kuvake
BLUETOOTH®-vastaanotin antaa älypuhelimen musiikille potkua

Suoratoista musiikkia NW-A50-soittimen upealla toistolaadulla älypuhelimesta Bluetooth®-yhteydellä. Suosikkikappaleesi kuulostavat vielä paremmilta S-Master HX -vahvistimen ja DSEE HX -skaalauksen sekä vinyyliprosessorin ja taajuuskorjaimen ansiosta.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Nosta musiikki uudelle tasolle uskomattoman puhtaalla korkean resoluution äänentoistolla ja tyyliisi sopivilla väreillä. Tarkkaan suunniteltu NW-A50-soitin on valmistettu laadukkaista osista, joihin kuuluvat jäykkä alumiinivalssattu runko ja ensiluokkainen lyijytön juotos, jossa on mukana kultaa, jotta ääni kuulostaa kristallinkirkkaalta. Parannettu DSEE HX palauttaa pakatut äänitiedostot. Voit säilyttää kappaleiden yksityiskohdat käyttämällä suoratoistoon BLUETOOTH®-yhteyttä ja LDAC-tekniikkaa.
  • Yhteensopiva korkean resoluution äänen kanssa

  • Digitaalinen S-Master HX™ -vahvistin takaa erinomaisen äänenlaadun

  • DSEE HX -tekoäly analysoi kappaleen tyypin ja palauttaa pakatut äänitiedostot

  • BLUETOOTH®-tekniikka ja LDAC säilyttävät langattoman äänentoiston laadun

  • BLUETOOTH®-vastaanotintoiminto

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide