A50 WALKMAN® A -SARJA

Kaikki tekniset tiedot ja ominaisuudet

NW-A50 SERIES

SVH

250,00 €

(sis. ALV)

Koko ja paino

Mitat (L x K x S)
Noin 55,7 x 97,3 x 10,8 mm (2,20 x 3,84 x 0,43 tuumaa)
Paino
Noin 99 g (3,50 unssia)

Teho

Akunkesto - jatkuva musiikin toisto
AAC (256 kb/s) / hälynpoisto ei käytössä: Noin 39 tuntia, AAC (256 kb/s) / hälynpoisto käytössä: Noin 33 tuntia, AAC (256 kb/s) / ympäristön äänitila ei käytössä: Noin 39 tuntia, AAC (256 kb/s) / ympäristön äänitila käytössä: Noin 27 tuntia, DSD (2,8224 MHz / 1 bitti) / Hälynpoisto ei käytössä: Noin 25 tuntia, DSD (2,8224 MHz / 1 bitti) / Hälynpoisto käytössä: Noin 22 tuntia, DSD (2,8224 MHz / 1-bittinen) / ympäristön äänitila ei käytössä: Noin 25 tuntia, DSD (2,8224 MHz / 1-bittinen) / ympäristön äänitila käytössä: Noin 20 tuntia, FLAC (192 kHz / 24 bittiä) / Hälynpoisto ei käytössä: Noin 30 tuntia, FLAC (192 kHz / 24 bittiä) / Hälynpoisto käytössä: Noin 27 tuntia, FLAC (192 kHz / 24-bittinen) / ympäristön äänitila ei käytössä: Noin 30 tuntia, FLAC (192 kHz / 24-bittinen) / ympäristön äänitila käytössä: Noin 23 tuntia, FLAC (96 kHz / 24 bittiä) / Hälynpoisto ei käytössä: Noin 39 tuntia, FLAC (96 kHz / 24 bittiä) / Hälynpoisto käytössä: Noin 32 tuntia, FLAC (96 kHz / 24-bittinen) / ympäristön äänitila ei käytössä: Noin 39 tuntia, FLAC (96 kHz / 24-bittinen) / ympäristön äänitila käytössä: Noin 27 tuntia, MP3 (128 kb/s) / Hälynpoisto ei käytössä: Noin 45 tuntia, MP3 (128 kb/s) / Hälynpoisto käytössä: Noin 37 tuntia, MP3 (128 kb/s) / ympäristön äänitila ei käytössä: Noin 45 tuntia, MP3 (128 kb/s) / ympäristön äänitila käytössä: Noin 30 tuntia
Akunkesto - jatkuvan musiikin toiston huomautukset
Tämän aihealueen arvot vastaavat likimääräistä akunkestoa, kun sisältöä toistetaan yhtäjaksoisesti oletusasetuksilla. ,Vaikka soitin on sammutettuna pitkän ajan, akkua kuluu silti hiukan.,Akunkesto voi vaihdella äänenvoimakkuusasetusten, käyttöolosuhteiden ja ympäristön lämpötilan mukaan. ,Akkua kuluu huomattavasti, kun näyttö on käytössä.,Akunkesto saattaa lyhentyä noin 70 %, kun tietyt äänenlaatuasetukset ovat käytössä.
Latausaika (täysi lataus)
Noin 4 tuntia
Latausaika (pikalataus)
-
Kiinteä akku
Sisäänrakennettu ladattava litiumioniakku
Lataus ja virtalähde
USB-virta (tietokoneen USB-liitännästä)

Tallennusvälineet

Muistin koko
16 Gt, Micro SD, Micro SDHC, Micro SDXC

Toisto ja näyttö

Musiikin hakutavat
Kaikki kappaleet, artisti, ilmestymisvuosi, soittolistat, albumi, lajityyppi, säveltäjä, korkea resoluutio, uusimmat lisäykset, SensMe™-kanavat, kansio
Musiikin toistotila
Satunnaistoisto, ei uudelleentoistoa, toista 1 kappale, toista kaikki uudelleen, koko alue, valittu alue
Vedä ja pudota
Kyllä
Näytön resoluutio
3,1-tuumainen (7,8 cm), WVGA (800 x 480 pikseliä)
Näyttötyyppi
TFT-värinäyttö valkoisella LED-taustavalolla
Valokuvatoistohuomautukset
-
FM-viritin
Ei
Äänitehosteet
6-kaistainen taajuuskorjain, DSEE HX, DC-vaiheen linearisoija, Dynamic Normalizer, VPT, ClearAudio+, Clear Phase, vinyyliprosessori
Äänen toisto
AAC (.mp4, .m4a, .3gp): 16–320 kb/s / 8–48 kHz, AIFF (.aif, .aiff, .afc, .aifc): 16-, 24-, 32-bittinen / 8–384 kHz, APE (.ape): 8, 16, 24 bittiä / 8–192 kHz (Nopea, Normaali, Erittäin nopea), Apple Lossless (.mp4, .m4a): 16-, 24-bittinen / 8–384 kHz, DSD (.dsf, .dff): 1-bittinen / 2,8224, 5,6448, 11,2896 MHz *Toistaa Linear PCM -muotoon muunnettua ääntä., FLAC (.flac): 16-, 24-bittinen / 8–384 kHz, HE-AAC (.mp4, .m4a, .3gp): 32–108 kb/s / 8–48 kHz, MP3 (.MP3): 32–320 kb/s (tukee useita bittinopeuksia (VBR)) / 32, 44,1, 48 kHz, MQA (.mqa.flac): Tuettu, WAV (.WAV): 16-, 24-, 32-bittinen (liukuluku/kokonaisluku) / 8–384 kHz, WMA (.WMA): 32–192 kb/s (tukee useita bittinopeuksia (VBR)) / 44,1 kHz
Äänentoistohuomautukset
Näytteenottotaajuus ei välttämättä ole kaikkien koodaustoimintojen mukainen.,Tekijänoikeussuojattua tiedostoja ei voi toistaa. ,Muut kuin vakiobittinopeudet tai bittinopeudet, joita ei voi taata, sisällytetään toimintoihin näytteenottotaajuuden mukaan. ,4 Gt:n tai tätä suurempia tiedostoja (APE on 2 Gt) ei voi toistaa.,Tuote tunnistaa äänilähteet, jotka ylittävät CD-laadun (44,1 kHz / 16-bittinen kvantisointi) ja DAT-laadun (48 kHz / 16-bittinen kvantisointi) korkean resoluution äänenä. HR-symboli merkitsee korkean resoluution äänilähteitä. ,Jos näytteenottotaajuus on yli 352,8 kHz, se muunnetaan matalammalle taajuudelle toistoa varten.

Kestävyys

Vesitiivis
-

Kuulokelähtö (stereominiliitin)

Taajuus
20-40 000 Hz
Enimmäislähtöteho (JEITA 16 Ω/mW)
35 mW + +35 mW

Kuulokelähtö (tasapainotettu vakioliitin)

Taajuus
-
Enimmäislähtöteho (JEITA 16 Ω/mW)
-

Ohjelmisto

Käyttöjärjestelmä
Sonyn alkuperäinen käyttöjärjestelmä

Alaviitteet

Digitaalinen taustahälyn poisto
Digitaalinen taustahälyn poisto Valitse hälynpoistoympäristö: Täysin automaattinen AINC, bussi/juna, lentokone, toimisto
USB DAC -tila
Tuettu

Liitettävyys

LIITÄNNÄT
Kuulokkeet: Stereominiliitin, WM-PORTTI (useita liitäntöjä): 22 nastainen, nopea USB (USB 2.0 -yhteensopiva)
Langattomat ominaisuudet
NFC: Kyllä, Tuetut Bluetooth-profiilit: A2DP, AVRCP, Tuetut koodekit (lähetys): SBC, LDAC, aptX, aptX HD, Tuetut koodekit (vastaanotto): SBC, LDAC, AAC, Viestintäjärjestelmä: Bluetooth®-versio 4.2

Värivaihtoehdot

blueblack

Laatikon sisältö

  • Walkman (1)
  • USB-kaapeli (1)
  • Aloitusopas
  • Käyttöohjeet
Placeholder

Ominaisuudet

Kuva tuotteesta A50 Walkman® A -sarja

Värien harmonia

Uudesta h.ear-valikoimasta löytyy juuri sinun elämäntyyliisi sopiva väri. Sävyt toimivat eri värien ja vivahteiden kanssa. Kokeile niitä lempiasusi kanssa ja hämmästy, miten vaivattomasti harmonia toimii.

Kuva tuotteesta A50 Walkman® A -sarja

Tyylikäs kaareva muotoilu

Kaarevalla alumiinirungolla varustettu NW-A50 on ergonominen ja täydellisesti käteen sopiva. 

Kuva tuotteesta A50 Walkman® A -sarja

Yhteensopiva korkean resoluution äänen kanssa

Korkean resoluution äänentoiston ansiosta voit nauttia studiolaatuisen, jopa CD:tä laadukkaamman äänen hienovaraisista sävyistä. Komponentit signaalista kaiuttimiin luovat todentuntuisen vaikutelman livenä esiintyvästä artistista.

Kuva tuotteesta A50 Walkman® A -sarja

S-Master HX™ takaa huippulaadukkaan korkean resoluution äänentoiston

Korkean resoluution äänentoistolle optimoitu S-Master HX™ -vahvistin vähentää vääristymiä, jolloin kuulet musiikkisi pienimmätkin yksityiskohdat.

Kuva tuotteesta A50 Walkman® A -sarja

Uusi DSEE HX -tekoäly analysoi kappaleen tyypin

Uusi DSEE HX -prosessorimme parantaa äänen skaalausta tunnistamalla älykkäästi soittimet ja musiikkityylit. Korkean taajuuden vivahteet ovat tunnusomaisia eri soitinten ja ihmisäänen elävyydelle ja todenmukaisuudelle. Paranneltu DSEE HX korjaa digitaalisen pakkauksen aikana kadonneita ääniä tunnistamalla soittimia ja äänen suhteellista energiaa, joten pakatutkin äänimuodot toistetaan puhtaasti.

Kuva tuotteesta A50 Walkman® A -sarja

Jäykkä alumiinivalssattu runko 

Laadukas alumiinivalssattu runko on sopivan jäykkä, mikä takaa pienen impedanssin, selkeän, tasaisen äänen ja jykevän basson.

Kuva tuotteesta A50 Walkman® A -sarja

Ensiluokkainen lyijytön juotos, joka sisältää kultaa

Kirkkaan äänen varmistaa uusi laadukas lyijytön juotos, joka sisältää pienen määrän kultaa ja joka kytkee NW-A50-soittimen virtapiirin akkuun. Kullan poikkeuksellinen johtavuus takaa minimaalisen signaalihäviön.

Kuva tuotteesta A50 Walkman® A -sarja

Kullattu piirilevy tuottaa voimakkaan basson

NW-A50-soittimen piirilevyn johtimet ja kosketinjouset, joilla piirilevy on suorassa yhteydessä alumiinivalssattuun runkoon, on kullattu. Lopputuloksena on voimakas basso ja selkeä keskialue.

Kuva tuotteesta A50 Walkman® A -sarja

Parannetut painikkeet

Voit ohjata musiikkia helposti NW-A50-soittimen intuitiivisilla sivupainikkeilla. Sivupaneelin toisto-/keskeytys-, musiikkivalikoima- ja äänenvoimakkuuspainikkeet on muotoiltu ja sijoitettu siten, että käyttö on helppoa pelkän tuntoaistin varassa. 

Kuva tuotteesta A50 Walkman® A -sarja

LDAC™: korkean resoluution sisällön toistoon

Kuuntele CD-laadunkin voittavaa musiikkia langattoman LDAC™-äänilähetyksen avulla. LDAC käyttää perinteistä BLUETOOTH®-yhteyttä, mutta sen jopa 990 kb/s:n tiedonsiirto on noin kolme kertaa muita ääniprofiileja nopeampi. Sen ansiosta voit kuunnella musiikkia langattomasti ja tuntea olevasi lähempänä artistia. 

Kuva tuotteesta A50 Walkman® A -sarja

NFC™ One touch nopeaan liitettävyyteen

Near Field Communication- (NFC™) ja BLUETOOTH®-tekniikan ansiosta yhdistät musiikkiisi nopeasti ja helposti. Muodosta nopea ja saumaton yhteys koskettamalla NFC™-yhteensopivalla laitteella NW-A50-sarjan soitinta ja aloita suoratoisto.

Kuva tuotteesta A50 Walkman® A -sarja

Digitaalinen taustahälyn poisto vähentää häiriöitä

NW-A50-sarjan digitaalinen taustahälyn poisto vaimentaa ympäristön ääniä yhteensopivien IER-NW500N/NE-kuulokkeiden kanssa käytettynä. Kuulokkeiden sisällä olevat mikrofonit poistavat taustaääniä yhdessä digitaalisen taustahälyn poiston kanssa.

Kuva tuotteesta A50 Walkman® A -sarja

USB DAC -toiminnon ansiosta tietokoneesta toistettu musiikki kuulostaa entistäkin paremmalta

Käytä NW-A50-sarjaa USB DAC (Digital-Analogue Converter) -muuntimena yhdistämällä se PC- tai Mac-tietokoneeseen. Kun käytät laitteen mukana toimitettavaa USB-kaapelia yhdistämiseen ja aktivointiin, NW-A50 korvaa tietokoneen normaalin äänenkäsittelyn omalla äärimmilleen viritetyllä tekniikallaan. Olit sitten kotona, töissä, kahvilassa tai työmatkalla, voit aina nauttia erinomaisesta äänenlaadusta.

Kuva tuotteesta A50 Walkman® A -sarja

BLUETOOTH®-vastaanotin antaa älypuhelimen musiikille potkua

Suoratoista musiikkia NW-A50-soittimen upealla toistolaadulla älypuhelimesta Bluetooth®-yhteydellä. Suosikkikappaleesi kuulostavat entistä paremmilta digitaali-analogimuunnon ja DSEE HX -skaalauksen sekä vinyyliprosessorin ja taajuuskorjaimen ansiosta.

Kuva tuotteesta A50 Walkman® A -sarja

45 tunnin akunkeston ansiosta kuuntelet pidempään 

Täysi lataus riittää jopa 45 tunnin musiikintoistoon, joten laite sopii erinomaisesti pitkäkestoiseen musiikin kuunteluun.

Kuva tuotteesta A50 Walkman® A -sarja

MicroSD-korttipaikan ansiosta voit tallentaa entistä enemmän musiikkia

Laajenna NW-A50-soittimen suurta muistia microSD-kortilla. Liitä se korttipaikkaan ja nauti loputtomista soittolistoista sekä kattavista musiikkikokoelmista.

Kuva tuotteesta A50 Walkman® A -sarja

Vinyyliprosessori

Tuo digitaalisiin kappaleisiin vinyylin lämpöä ja luonnetta ja uppoudu uudelleen suosikkialbumiesi täyteläisiin melodioihin ja dynamiikkaan. Matalan taajuuden resonanssin, äänivarren vastuksen ja neulakohinan hienovarainen jäljittely luo aidon kuuntelukokemuksen.

Taajuuskorjaimen esiasetukset ja mukautettavat tasot valittavissa

NW-A50-soittimessa on valikoima taajuuskorjaimen esiasetuksia, jotta äänentoisto vastaa kuuntelemaasi musiikkilajia. Voit myös säätää taajuuskorjainta käyttämällä mukautettavia tasoja.

Kuva tuotteesta A50 Walkman® A -sarja

Toistonäyttö ja soittolistan nimeäminen käyttöliittymässä

NW-A50-soittimen intuitiivisessa käyttöliittymässä voit toistaa, hakea, pikakelata eteenpäin tai toistaa uudelleen helposti ja saumattomasti. Voit kuunnella suosikkikappaleitasi haluamallasi tavalla käyttämällä toistonäytön asetuksia, joiden avulla voit helposti luoda ja nimetä soittolistoja.