Tutustu uusimpiin Xperia-uutisiin

Matkusta Xperialla

Vuonna 2020 arkielämämme muuttui dramaattisesti – kuten myös tapamme liikkua paikasta toiseen. Aikana, jolloin fyysinen matkustaminen saattaa tuntua vielä kaukaiselta päiväunelta, #TravelByXperia auttaa ihmisiä ympäri maailmaa saamaan jälleen yhteyden seikkailuiden kaipuuseensa. Tutustu Xperian maailmaan: kiehtovista kaupunkimaisemista paikallisiin herkkuihin – koskaan ei voi tietää mitä löytyy.

Liity mukaan matkalle kuvaamalla oman maasi upeita maisemia, ruokaa ja kulttuuria Xperia-laitteellasi, ja julkaise kuva Instagramissa aihetunnisteella #TravelByXperia. Viralliselle Sony Mobilen Instagram-tilillemme @SonyXperia valitaan parhaat kuvat jaettavaksi syötteessämme ja tarinassamme.

 Jotta kuvasi voidaan jakaa tilillä @SonyXperia, sinun täytyy

lukea ja hyväksyä kampanjaehdot ennen tähän kampanjaan osallistumista

Käytä julkaisussa seuraavaa aihetunnistetta: #TravelByXperia
      Lisää maasi tai alueesi nimi, esim. #Finland
Xperia-laitteesi nimi esim. #Xperia5II

Älypuhelimen mallilla ei ole väliä, kunhan otat kuvan Xperia-laitteella. Jos päätämme näyttää kuvasi, otamme ensin sinuun yhteyttä Instagram Direct -yksityisviestillä. 

Iloisia (virtuaali)matkoja!

Xperia 1 III 5G-tekniikalla
Tulossa uusi Xperia

Ei pelkästään nopea. Uusin Xperia on kaunis, tehokas ja täynnä innovatiivisia toimintoja, jotka innostavat jokaista käyttäjäryhmää.

Katso uusimman Xperian julkistus.

Katso virallista YouTube-kanavaa @SonyXperia

Katso YouTube-kanavaltamme omistautuneiden ja intohimoisten käyttäjien oivaltavia kokemuksia. Uusimpiin älypuhelimiimme tuovat eloa ammattilaisten vinkit, videot ja Xperia kuvaamat lyhytelokuvat. Liity Xperia-yhteisöön tilaamalla kanavamme, niin näet videot ja kuulet uusimmista tuotteistamme heti niiden julkaisuhetkellä.

Älypuhelinelokuvakilpailun otsikko mustalla taustalla Sonyn logon kanssa
Short Shorts Film Festival & Asia 2021 -älypuhelinelokuvakilpailu 

Ryhdy sisällöntuottajaksi – kuvaa elokuva älypuhelimellasi. Tässä Sony Mobilen tukemassa kilpailussa pyritään laajentamaan sisällöntuottajien ilmaisukykyä ja mahdollisuuksia yksilöllisyyteen ja innovointiin. Edistämme luovuutta elokuvan teossa älypuhelimella.

Kuvassa näkyy Xperia 5 II edestä ja takaa ja mestariluokan logo
Xperia 5 II – mestariluokka

Täydellinen kuvaamiseen, katseluun, kuunteluun ja pelaamiseen – pienikokoisena. Kurkista kulissien taakse asiantuntijoidemme kanssa heidän näyttäessään, miten Xperia 5 II:sta saa eniten irti.

Xperia 5 II 5G-tekniikalla
Xperia-tuotejulkistus 2020

Tehty nopeaksi ja pienikokoiseksi Sony jatkaa älypuhelintensa kehitystä tuomalla markkinoille uuden Xperia 5 II:n, lippulaivamallistonsa uutuuden, jossa Xperia 1 II:n tärkeimmät tekniikat on tiivistetty pieneen kokoon.

Katso tuotejulkistus, jossa Sony Mobile esittelee Xperia 5 II:n.

Short Shorts Film Festival & Asia 2020
Sony sponsoroi Short Shorts Film Festival & Asia 2020 -festivaalia

Tämä on ensimmäinen kerta, kun jokin yritys tukee tätä arvovaltaista lyhytelokuvakilpailua, jonka voittajat saavat mahdollisuuden päästä Academy Awards® -ehdokkaaksi. Xperia toimii kumppanina myös Creators’ Junction -tapahtumassa, jossa tutkitaan elokuvan ja tekniikan tulevaisuutta seuraavan sukupolven elokuvantekijöiden kanssa.

Musiikin ystäville – yhteistyö Sony Music Entertainmentin kanssa

Kuuntele musiikkia sellaisena kuin se on tarkoitettu kuultavaksi. Xperia 1 II perustuu asiantuntemukseemme sekä äänentoistolaitteistoista että musiikkiviihteestä. Se on suunniteltu tarjoamaan aito kuuntelukokemus Sony Music Entertainmentin kanssa yhteistyössä viritetyllä äänellä.

Xperia 1:lle myönnettiin Red Dot Award tuotesuunnittelusta 2020
Xperia 1:lle myönnettiin Red Dot Award tuotesuunnittelusta 2020​

Innovaatio, toiminnallisuus, muodollinen laatu, ergonomia, kestävyys sekä symbolinen ja emotionaalinen sisältö – Xperia 1 saavutti kansainvälisen muotoilupalkinnon loistamalla useilla eri kriteereillä mitattuna. 

iF Design Award 2020 Xperia 1:lle ja Cinema Prolle

Xperia 1 ja Sonyn digitaalinen elokuvakameratekniikka Cinema Pro ovat saaneet iF Design Award 2020 -palkinnon erinomaisista suunnitteluinnovaatioista.