Täynnä hyviä ominaisuuksia

Sony kehitti sis. muistilla varustetun täyden kennokoon pinorakenteisen CMOS-kennon täydentämään α9-kameran tehokkaita toimintoja. Näin saatiin aikaan pelkistetympi ja pienempi ammattitasoinen kamera

Ajattelimme vaihdettavan objektiivin kameran uusiksi

Digitaalisten järjestelmäkameroiden käyttäjät ovat mekaanisten rajoitusten vuoksi jääneet pieniä kameran koon ja ominaisuuksien parannuksia lukuun ottamatta paitsi digikuvaustekniikan jatkuvan kehityksen eduista.
Sonyn käänteentekevä innovaatio siirtää mekaaniset rajoitukset historian ja mullistaa vaihdettavan objektiivin kameroiden tulevaisuuden. Exmor RS on maailman ensimmäinen 35 mm:n täysikokoinen pinorakenteinen kuvakenno, jossa on sisäinen muisti. Sen nopeus ja teho ylittävät kevyesti muiden mallien ominaisuudet, vaikka kennoon on käytetty tavallista vähemmän raaka-aineita.

Exmor RS. Näkyvää kehitystä.
Exmor RS. Näkyvää kehitystä.

α9-kameran erittäin suorituskykyisen kuvakennon vakaa automaattitarkennus, hiljainen ja tärinätön jatkuva kuvaus jopa 20 kuvaa sekunnissa sekä tummumatonetsin varmistavat huippulaadukkaat kuvat.

Innovatiivinen 35 mm:n täysikokoinen pinorakenteinen CMOS-kenno ja sisäinen muisti

Suorituskykyiseksi suunniteltu kenno 

α9-kameran uusi pinorakenteinen CMOS-kenno tarjoaa ammattilaistasoista suorituskykyä ilman perinteisten digitaalisten järjestelmäkameroiden mekaanisen rakenteen rajoituksia.
Nopea pinorakenteinen kenno on alan edelläkävijä, ja sillä on mahdollista ottaa jopa 24,2 tehollisen megapikselin kuvia. Lisäksi pinorakenteen sisäinen muisti tarjoaa jopa 20-kertaisen lukunopeuden. 

[1] Nopea signaalinkäsittelypiiri [2] Pikselialue [3] Kuvaprosessori [4] Sisäinen muisti

On mahdollista tehdä enemmän vähemmällä.

α9-kamerassa kaikki perinteisen digitaalisen järjestelmäkameran mekaanisen peilisulkimen, automaattitarkennusanturin ja optisen etsimen toiminnot on pakattu vallankumoukselliseen Exmor RS -kuvakennoon, mikä pienentää ja keventää koko kameraa. 

Suuri teho pienessä paketissa
Suuri teho pienessä paketissa

α9-kamerassa on Exmor RS -kenno, ja se on noin 20 prosenttia pienempi kuin perinteinen täyden kennokoon järjestelmäkamera, kuten Sonyn ensimmäinen täyden kennokoon kamera, α900. Kamera kulkee kätevästi mukana missä tahansa.

α9 todistaa Sonyn sitoutumisesta toiminnallisuuteen, kuvanlaatuun ja entistä liikkuvampaan kuvaamisen tapaan. 35 mm:n täysikokoinen CMOS-kuvakenno takaa α9-kameralle markkinoiden parhaan kuvaustehon hämmästyttävän pienessä paketissa.

Raskaan sarjan kevytmalli

Miltei 10 vuotta sitten Sony toi markkinoille ensimmäisen täyden kennokoon digitaalisen järjestelmäkameran. α900-malli painoi vain 850 g. Uusi α9 painaa 30 % vähemmän, eli vain 588 g mikä helpottaa kameran kuljettamista ja vakauttaa kuvaamista.

Raskaan sarjan kevytmalli
Kovaa suorituskykyä tulevaisuuden tarpeisiin

Yasufumi Machitani
α9-projektijohtaja

Kovaa suorituskykyä tulevaisuuden tarpeisiin

Innovaatioita kaikkien hyödyksi 

Ammattilaiskuvaajien on saatava talteen dramaattisia hetkiä, joilla kertoa tunteisiin vetoavia tarinoita – tämä pätee niin uutiskuviin, urheilukuvaukseen kuin esimerkiksi hääjuhliin. Huomioimme nämä vaatimukset ja Sonyn ympäristöjalanjäljen nollaustavoitteet kehittämällä entistä pienempiä ja kevyempiä kameroita kuvanlaadusta tai kameran nopeudesta tinkimättä.
Uusi täysikokoinen pinorakenteinen CMOS-kennomme tarjoaa huippuluokan kuvaustehoa. Kennon sisäisten toimintojen ansiosta α9-kamerassa on tavallista vähemmän komponentteja ja se on edeltäjiään pienempi ja kevyempi. Nämä ratkaisut tukevat Sonyn tavoitetta tehostaa raaka-aineiden käyttöä ja luoda samalla kehittyneitä tekniikoita ja tuotteita.

Toinen sivu Sonyn tekniikoille