α9

Avaa inspiraation uudet maailmat

Vain mielikuvitus on rajana,
kun välineet tukevat ilmaisua.
Luovuus puhkeaa kukkaan, kun rajat poistuvat
Uudenlainen kamera syntyy unelmista ja teknologiasta
Tulevaisuus on mahdollisuuksia täynnä, missä ikinä kuljetkin

Uusi ohjelmisto on nyt saatavilla
Uusi ohjelmisto on nyt saatavilla

Version 6.0 (tai uudemman) ohjelmistopäivityksen ansiosta uusi reaaliaikainen Eye AF eläimille on nyt saatavilla.

α9-valokuvagalleria
α9-valokuvagalleria
Valokuvausnopeuden uusi ulottuvuus

Sonyn mullistava kuvakenno vie kuvausnopeuden ja -tehon uudelle tasolle, johon perinteiset kameramekanismit ja mekaaniset laitteet eivät pysty. Entistä hiljaisempi ja vakaampi kamera vapauttaa valokuvauksen luovat mahdollisuudet.

Täydellinen elektroninen vallankumous

Innovatiivinen täysikokoinen pinorakenteinen CMOS-kenno ja sisäinen muisti

α9 vapauttaa perinteisten, mekaanisiin järjestelmiin perustuvien SLR-kameroiden rajoituksista. Nopean pinorakenteen käyttöä varten 24,2 megapikselin täyden koon kuvakenno tallentaa väliaikaisesti suuria tietomääriä sisäiseen muistiin 20 kertaa suuremmalla lukunopeudella. CMOS-kenno ja parannettu BIONZ X -kuvaprosessori tarjoavat täyden digitaalisen vapauden.
[ Pinorakenteinen taustavalaistu rakenne ja sisäinen muisti ]
(1) Pikselialue (2) Sisäinen muisti (3) Nopea signaalin käsittelypiiri (4) Kuvaprosessori

Kuvaa aiemmin mahdoton kohde
Nopea jatkuva kuvaus jopa 20 kuvaa sekunnissa
Nopea jatkuva kuvaus jopa 20 kuvaa sekunnissa

Mullistava täysikokoinen Exmor® RS CMOS -kenno ja BIONZ X -prosessori mahdollistavat jatkuvan kuvauksen jopa 20 kuvaa sekunnissa -nopeudella AF/AE-seurannalla. Nopeus ja laaja muisti mahdollistavat tärkeiden hetkien ikuistamisen.

Ylitummumaton kuvaus
Ylitummumatonta kuvausta

Mekanismiton elektroninen suljin poistaa SLR-peilitoiminnon tavallisen ylitummumisen. Kohdetta voi kuvata keskeytyksettä myös laukaisun aikana. Live View -kapasiteetti on jopa 60 kuvaa sekunnissa ja jatkuvassa kuvauksessa on minimaalinen näyttöviive.
(A) Ylitummumaton kuvaus (B) Kuvaus ylitummumisella

Huomautus: Tässä kamerassa on elektroninen ja mekaaninen suljin. Tässä osassa käsiteltävät ominaisuudet liittyvät ensisijaisesti elektronisen sulkimen toimintaan.

Seuraa tapahtumia keskeytyksettä
AF/AE-määritykset jopa 60 kertaa sekunnissa
AF/AE-määritykset jopa 60 kertaa sekunnissa

Valo saavuttaa kuvakennon suoraan ilman mekaanista katkosta. Älykäs peilitön rakenne ja uusi nopeampi tekniikka mahdollistavat automaattitarkennuksen/-valotuksen täydessä kennokoossa polttotasolla.
(1) AF/AE-määritykset (2) 60 kertaa/s (3) 20 kuvaa/s

Elektronisen sulkimen nopeus jopa 1/32 000 s
Elektronisen sulkimen nopeus jopa 1/32 000 s

Elektronisen sulkimen nopeus on jopa 1/32 000 s, ja se päihittää mekaanisen sulkimen reilusti kuvaustilanteessa. Voit myös säilyttää pienemmän syväterävyyden ilman ND-suodatinta, myös kirkkaassa valaistuksessa.
(Tila 1/20 000 s, F8.0 ISO 1000)

Huomautus: Tässä kamerassa on elektroninen ja mekaaninen suljin. Tässä osassa käsiteltävät ominaisuudet liittyvät ensisijaisesti elektronisen sulkimen toimintaan.

Äänettömyys laajentaa kuvausmahdollisuuksia
Ei häiritsevää kohinaa
Ei häiritsevää kohinaa

Häiriöitä estävä elektroninen suljin toimii hiljaisesti ilman mekaanisen peilin ja sulkimen aiheuttamia ääniä. Kamera soveltuu siksi monenlaisiin käyttötarkoituksiin, kuten urheiluun ja kohteisiin, joissa on kuvattava hiljaa.

Ei tärähtelyä
Ei tärähtelyä

Järjestelmäkameralla kuvatessa peilin liikkeet ja sulkimen laukeaminen aiheuttavat vähäistä tärähtelyä. α9-kamerassa on kuitenkin värähtelemätön elektroninen suljin, joka pitää kameran vakaana ja takaa veitsenterävät kuvat.

Huomautus: Tässä kamerassa on elektroninen ja mekaaninen suljin. Tässä osassa käsiteltävät ominaisuudet liittyvät ensisijaisesti elektronisen sulkimen toimintaan.

Nopea, tarkka ja luotettava AF

Ohjelmistopäivityksen jälkeen automaattitarkennus sisältää uusia ominaisuuksia, jotka takaavat tehokkaan tarkennuksen ja vakaan seurannan.

4D-tarkennuksen logo
Lue lisää 4D FOCUS ‑tekniikasta
Nopeus ja tekoäly

Tekoälyyn pohjautuva kohteen tunnistus parantaa automaattitarkennusta

Reaaliaikainen seuranta ja reaaliaikainen Eye AF mahdollistavat kohteen nopean, tarkan ja älykkään seurannan. Ne hyödyntävät tekoälyyn pohjautuvia algoritmeja ja käsittelevät valtavan määrän tietoa reaaliajassa.

Parannettu reaaliaikainen Eye AF -toiminto

Kameran kohteen seuranta on entistäkin tehokkaampi: kohteen silmät havaitaan heti, kun suljin painetaan puoliväliin tai kun AF-ON-painiketta painetaan, ja niitä seurataan jatkuvasti. Lisäksi on mahdollista valita kohteen vasen tai oikea silmä.

Lisää automaattitarkennusominaisuuksia vakaaseen kuvaukseen
Luotettava myös hämärässä
Luotettava myös hämärässä

Herkän kuvakennon ansiosta voit kuvata kohteita hyvällä automaattitarkennuksen terävyydellä jopa niin hämärässä kuin EV-3, ISO 100.

A-tyypin objektiivin automaattitarkennuksen tuki
A-tyypin objektiivin automaattitarkennuksen tuki

Polttotason vaiheentunnistukseen perustuva 693 AF-pisteen AF-järjestelmä on luotettava. Kuvaa jatkuvalla kuvauksella 10 kuvaa sekunnissa AF/AE-seurannalla, myös käytettäessä A-tyypin objektiivia ja objektiivisovitinta (LA-EA3).

Edistyksellinen nopea hybridiautomaattitarkennus videokuvaukseen
Edistyksellinen hybridi-AF videokuvaukseen

Videoiden automaattitarkennus on vakaampi nopean hybridiautomaattitarkennuksen polttotason vaiheentunnistuksen ansiosta. Edes liike kohteen edessä ei keskeytä automaattitarkennusta.

Ensiluokkainen kuvanlaatu

Täysikokoinen 24,2 megapikselin kuvakenno, jonka herkkyys on jopa ISO 204800, ja laaja dynaaminen alue varmistavat erinomaisen kuvanlaadun.

Uusi CMOS
Uusi CMOS-kenno erinomaista kuvalaatua varten

Herkkä, taustavalaistu rakenne, aukoton mikrolinssirakenne ja muut Sonyn innovaatiot tuottavat upeita kuvia erilaisissa kuvaustilanteissa. Vakio-ISO-alue on ISO 100–51200 ja se on laajennettavissa ISO 50–204800 asti vähäisellä kohinalla.

BIONZ X
Nopeampi BIONZ X -kuvaprosessori

Kameran kuvankäsittelyalgoritmit on päivitetty uusimmassa ohjelmistopäivityksessä, minkä ansiosta luonnolliset sävyt ovat entistäkin korkeatasoisempia ja jatkuvan kuvauksen automaattinen valkotasapainon säätö on vakaampaa.

Kauniit 4K-kuvat

Tarkat 4K-videot

Kuvatietojen luku pikseleitä pakkaamatta mahdollistaa 4K-tarkkuuden edellyttämää tietomäärää noin 2,4 kertaa suuremman tietomäärän pakkaamisen (6K-tarkkuutta vastaava tietomäärä) 3 840 x 2 160 4K -lähtöön. Näytteenottoprosessi ja pikseleiden luku niitä pakkaamatta tuottaa parhaan mahdollisen 4K-videon kuvanlaadun.

4K
Tehokas ja ammattitasoinen työnkulku

Kameran magnesiumseoksesta valmistettu runko on kestävä ja luotettava. Monipuoliset ominaisuudet taas parantavat käytettävyyttä ja tekevät kamerasta vaativaan ammattilaiskuvaukseen sopivan.

Tru-Finder
Quad-VGA OLED Tru-Finder -etsin

Uusi, tarkka 3 686 000 pisteen elektroninen etsin mahdollistaa selkeät ja yksityiskohtaiset kuvat. Legendaarinen ZEISS® T* -pinnoite vähentää heijastuksia merkittävästi. Kuvataajuus on 120 kuvaa sekunnissa, joten voit seurata helposti myös nopeasti liikkuvaa kohdetta. Uloimman linssin fluoripinnoite suojaa lialta.

5-akselinen
5-akselinen kuvanvakautus

Uusi runkoon integroitu 5-akselinen kuvanvakautusyksikkö tarjoaa 5,0 aukon edun valotusajassa. Live View -näytön kuva on vakautettu, joten sommittelet kuvia helposti myös nopeasti liikkuvia kohteita kuvattaessa. (1) Pysty (2) Vaaka (3) Rullaus

Akunkesto ammattimaisessa käytössä
Akunkesto ammattimaisessa käytössä

Uusi NP-FZ100-akku kestää noin puolet pidempään kuin edeltäjänsä NP-FW50. Voit ottaa yhdellä latauksella noin 480 valokuvaa. Kuvamäärää voidaan kasvattaa entisestään pystykahvalla (erikseen myytävä lisävaruste), johon mahtuu kaksi akkua.

Kaksi muistikorttipaikkaa, UHS-II-tuki
Kaksi muistikorttipaikkaa, UHS-II-tuki

α9-kameran kahdesta muistikorttipaikasta toinen on UHS-II-yhteensopiva ja tukee tietojen nopeaa kirjoittamista. Tallenna korteille yhtä aikaa tai eri aikaan, erottele RAW- ja JPEG-data sekä kuvat ja videot ja kopioi tietoja kortilta toiselle.

FTP-tiedostojen siirto
Tukee FTP-taustasiirtoa

Kameraan lisätty FTP-taustasiirron tuki kuvauksen aikana tai sen jälkeen tarjoaa ammattilaisten tarvitseman välittömän kuvien siirron. Parannettujen siirto- ja suodatusmenetelmien ansiosta siirrettävien tiedostojen määritys on helppoa.

Luokitustoiminto
Luokitustoiminto

Luokitustoiminnolla voit milloin tahansa antaa kuville arvosanan 1–5 tähteä, mikä mahdollistaa joustavan työskentelyn. Valokuvat voi luokitella toistonäytössä, ja toiminnon voi määrittää mukautettuun painikkeeseen.

Ryhmittelynäyttö
Ryhmittelynäyttö jatkuvalle kuvaukselle

Jatkuvassa tilassa otettuja kuvasarjoja voidaan tarkistaa, poistaa ja suojata nopeasti. Voit avata valikkonäytön ja muuttaa asetuksia sekä toistaa kuvia tietojen kirjoituksen aikana.

Oma valikko
Parempi käytettävyys ja oma valikko

Rekisteröi kohteita omaan valikkoon, käytä toimintoja mukautetuilla painikkeilla, nopeuta käyttöä pinotun Drive-kuvaustilan ja tarkennustilan valitsinten avulla, aloita automaattitarkennus AF-ON-painikkeella ja muuta AF-pistettä monivalitsimella.

Imaging Edge™ Remote, Viewer ja Edit
Imaging Edge™ Remote, Viewer ja Edit

Imaging Edge -työpöytäsovellukset nostavat valokuvauksen uudelle tasolle. Remote-toiminnolla ohjaat kuvausta etänä, Viewer-toiminnolla katselet, arvioit ja valitset kuvia nopeasti kuvakokoelmista ja Edit-toiminnolla tuotat RAW-tiedoista laadukkaita kuvia. Saat Sonyn RAW-tiedostoista parhaan laadun ja hallitset materiaalia tehokkaammin.

Kuvitus
Imaging Edge™ -web-kamera

Imaging Edge -webkamerasovelluksen ansiosta Sony-kameraa voi käyttää myös web-kamerana. Live-suoratoisto ja videoneuvottelut sujuvat kattavan yhteensopivuuden ansiosta.

α9 α9 II – tarkennusasetusten pikaopas
α9 α9 II – tarkennusasetusten pikaopas
iMovie- ja Final Cut Pro X -tuki
Tuki: iMovie ja Final Cut Pro X

Tuote on yhteensopiva iMovie- ja Final Cut Pro X -ohjelmien kanssa.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Nopea jatkuva kuvaus jopa 20 kuvaa sekunnissa, ylitummumisen esto, automaattitarkennuksen/-valotuksen Live View -seuranta, enimmäisvalotusaika 1/32 000 s, hiljainen ja tärinätön häiriönestosuljin, enimmäisherkkyys ISO 204 800 (laajennettu), ammattitasoinen käytettävyys ja edistynyt 4K-video.
  • 24,2 megapikselin ja 35 mm:n täyden koon pinorakenteinen CMOS-kenno ja sisäinen muisti

  • BIONZ X -prosessori

  • Nopea jatkuva kuvaus enintään 20 kuvaa/s sekä AF/AE-seuranta

  • 693 pisteen laaja vaiheentunnistukseen ja 425 pisteen kontrastintunnistukseen perustuva automaattitarkennus

  • Viisiakselinen kuvanvakautus vastaa tehokkuudeltaan 5,0 vaihetta hitaampaa valotusaikaa

Objektiivin yhteensopivuus
Sonyn E-tyypin objektiivit
Kennon tyyppi
35 mm:n täysi (35,6 × 23,8 mm) Exmor® RS CMOS -kenno
Pikselimäärä (teholliset)
Noin 24,2 megapikseliä
ISO-herkkyys
[valokuvat] mekaaninen suljin: ISO 100–51200 (laajennetuksi ISO-alueeksi voidaan asettaa ISO 50–ISO 204800), AUTO (ISO 100–6400, ala- ja yläraja valittavissa), elektroninen suljin: ISO 100–25600 (laajennetun ISO-alueen alkupisteeksi voidaan asettaa ISO 50), AUTO (ISO 100–6400, ala- ja yläraja valittavissa), [videot] aluetta ISO 100–51200 vastaava (laajennetun ISO-alueen enimmäisarvoksi voidaan asettaa ISO 102400), AUTO (ISO 100–6400, ala- ja yläraja valittavissa)
Akunkesto (valokuvat)
Noin 480 kuvaa (etsin) / noin 650 kuvaa (LCD-näyttö) (CIPA-standardi)
Etsimen tyyppi
1,3 cm:n (0,5 tuuman) elektroninen etsin (väri), Quad-VGA OLED
Näyttötyyppi
7,5 cm:n (3.0-tyyppi) TFT

Laatikon sisältö

Virtajohto, Akku NP-FZ100, Kaapelisuojus, Verkkolaite: AC-UUD12, Akkulaturi BC-QZ1, Olkahihna, Rungon suojus, Lisävarustesovittimen suojus, Etsimen suojus, Micro-USB-kaapeli

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut ja palkinnot

Käyttäjien mielipide