α9

Avaa inspiraation uudet maailmat

Vain mielikuvitus on rajana,
kun välineet tukevat ilmaisua.
Luovuus puhkeaa kukkaan, kun rajat poistuvat
Uudenlainen kamera syntyy unelmista ja teknologiasta
Tulevaisuus on mahdollisuuksia täynnä

VAIHDETTAVAN OBJEKTIIVIN KAMERAT

Täyden kennokoon peilitön α9-kamera, jossa pinorakenteinen CMOS-kenno

ILCE-9

Kuva tuotteesta Täyden kennokoon peilitön α9-kamera, jossa pinorakenteinen CMOS-kenno

SVH

4 000,00 €

(VAT)

Uusi ohjelmisto on nyt saatavilla.

α9-valokuvagalleria

Valokuvausnopeuden uusi ulottuvuus

Sonyn mullistava kuvakenno vie kuvausnopeuden ja -tehon uudelle tasolle, johon perinteiset kameramekanismit ja mekaaniset laitteet eivät pysty. Entistä hiljaisempi ja vakaampi kamera vapauttaa valokuvauksen luovat mahdollisuudet.

Täydellinen elektroninen vallankumous

Innovatiivinen täysikokoinen pinorakenteinen CMOS-kenno ja sisäinen muisti

α9 vapauttaa perinteisten, mekaanisiin järjestelmiin perustuvien SLR-kameroiden rajoituksista. Nopea pinorakenne ja 24,2 megapikselin täyden koon kuvakenno tallentaa väliaikaisesti suuria tietomääriä sisäiseen muistiin 20 kertaa suuremmalla lukunopeudella. CMOS-kenno ja parannettu BIONZ X -kuvaprosessori tarjoavat täyden digitaalisen vapauden.
[ Pinorakenteinen taustavalaistu rakenne ja sisäinen muisti ]
(1) Pikselialue (2) Sisäinen muisti (3) Nopea signaalin käsittelypiiri (4) Kuvaprosessori

Kuvaa aiemmin mahdoton kohde

Nopea jatkuva kuvaus jopa 20 kuvaa sekunnissa

Nopea jatkuva kuvaus jopa 20 kuvaa sekunnissa

Mullistava täysikokoinen Exmor® RS CMOS -kenno ja BIONZ X -prosessori mahdollistavat jatkuvan kuvauksen jopa 20 kuvaa sekunnissa -nopeudella AF/AE-seurannalla. Nopeus ja laaja muisti mahdollistavat tärkeiden hetkien ikuistamisen.

Ylitummumaton kuvaus

Ylitummumatonta kuvausta

Mekanismiton elektroninen suljin poistaa SLR-peilitoiminnon tavallisen ylitummumisen. Kohdetta voi kuvata keskeytyksettä myös laukaisun aikana. Live View -kapasiteetti on jopa 60 kuvaa sekunnissa ja jatkuvassa kuvauksessa on minimaalinen näyttöviive.
(A) Ylitummumaton kuvaus (B) Kuvaus ylitummumisella

Huomautus: Tässä kamerassa on elektroninen ja mekaaninen suljin. Tässä osassa käsiteltävät ominaisuudet liittyvät ensisijaisesti elektronisen sulkimen toimintaan.

Seuraa tapahtumia keskeytyksettä

AF/AE-määritykset jopa 60 kertaa sekunnissa

AF/AE-määritykset jopa 60 kertaa sekunnissa

Valo saavuttaa kuvakennon suoraan ilman mekaanista katkosta. Älykäs peilitön rakenne ja uusi nopeampi tekniikka mahdollistavat automaattitarkennuksen/-valotuksen täydessä kennokoossa polttotasolla.
(1) AF/AE-määritykset (2) 60 kertaa/s (3) 20 kuvaa/s

Elektronisen sulkimen nopeus jopa 1/32 000 s

Elektronisen sulkimen nopeus jopa 1/32 000 s

Elektronisen sulkimen nopeus on jopa 1/32 000 s, ja se päihittää mekaanisen sulkimen reilusti kuvaustilanteessa. Voit myös säilyttää pienemmän syväterävyyden ilman ND-suodatinta, myös kirkkaassa valaistuksessa.
(Tila 1/20 000 s, F8.0 ISO 1000)

Huomautus: Tässä kamerassa on elektroninen ja mekaaninen suljin. Tässä osassa käsiteltävät ominaisuudet liittyvät ensisijaisesti elektronisen sulkimen toimintaan.

Äänettömyys laajentaa kuvausmahdollisuuksia

Ei häiritsevää kohinaa

Ei häiritsevää kohinaa

Häiriöitä estävä elektroninen suljin toimii hiljaisesti ilman mekaanisen peilin ja sulkimen aiheuttamia ääniä. Kamera soveltuu siksi monenlaisiin käyttötarkoituksiin, kuten urheiluun ja kohteisiin, joissa on kuvattava hiljaa.

Ei tärähtelyä

Ei tärähtelyä

Järjestelmäkameralla kuvatessa peilin liikkeet ja sulkimen laukeaminen aiheuttavat vähäistä tärähtelyä. α9:ssa on kuitenkin värähtelemätön elektroninen suljin, joka pitää kameran vakaana ja takaa veitsenterävät kuvat.

Huomautus: Tässä kamerassa on elektroninen ja mekaaninen suljin. Tässä osassa käsiteltävät ominaisuudet liittyvät ensisijaisesti elektronisen sulkimen toimintaan.

Kannettavuus tuo uusia mahdollisuuksia

Ammattimaiset toiminnot ja suorituskyky pienessä koossa. Vapaa liikkuvuus inspiroi luovuutta.

Nopea, tarkka ja luotettava AF

Tutustu parannettuun automaattitarkennukseen – tarkempi, lähes virheetön tarkennus, nopea reagointi nopeisiin liikkeisiin, luotettavuus hämärässä sekä jatkuva seuranta jatkuvassa kuvauksessa.

4D-tarkennuksen logo

Lue lisää 4D FOCUS ‑tekniikasta

  • Laaja automaattitarkennusalue
  • Nopea automaattitarkennus
  • Keskeytymätön automaattitarkennus

Lisää automaattitarkennusominaisuuksia vakaaseen kuvaukseen

Eye AF tarkkaan tarkennukseen

Eye AF tarkkaan tarkennukseen

Silmäntunnistus, 30% tehokkaampi paremman kasvontunnistuksen ansiosta, pitää kohteen silmät tarkennuttuina, vaikka kasvot ovat kääntyneet tai osittain varjossa. Laaja polttotason vaiheentunnistuksen AF-tunnistin tehoaa haastavissa kuvauksissa.

Luotettava myös hämärässä

Luotettava myös hämärässä

Herkän kuvakennon ansiosta voit kuvata kohteita hyvällä automaattitarkennuksen terävyydellä jopa niin hämärässä kuin EV-3, ISO 100.

A-tyypin objektiivin automaattitarkennuksen tuki

A-tyypin objektiivin automaattitarkennuksen tuki

Polttotason vaiheentunnistukseen perustuva 693 AF-pisteen AF-järjestelmä on luotettava. Kuvaa jatkuvalla kuvauksella 10 kuvaa sekunnissa AF/AE-seurannalla, myös käytettäessä A-tyypin objektiivia ja objektiivisovitinta (LA-EA3).

verkkosivustokuvake

α9-tarkennusasetusopas

Verkkoversio

esitekuvake

α9-tarkennusasetusten pikaopas

PDF-versio

α-kuvake

α9-tarkennusasetusten pikaopas

Mobiilisovellusversio

Ensiluokkainen kuvanlaatu

Täysikokoinen 24,2 megapikselin kuvakenno, jonka herkkyys on jopa ISO 204800, ja laaja dynaaminen alue varmistavat erinomaisen kuvanlaadun.

Uusi CMOS

Uusi CMOS-kenno erinomaista kuvalaatua varten

Herkkä, taustavalaistu rakenne, aukoton mikrolinssirakenne ja muut Sonyn innovaatiot tuottavat upeita kuvia erilaisissa kuvaustilanteissa. Vakio-ISO-alue on ISO 100–51200 ja se on laajennettavissa ISO 50–204800 asti vähäisellä kohinalla.

Tekniikka

Loistavan kuvanlaadun takaava tekniikka

Hyödynnä kaikkia käytössä olevia kuvakennotekniikoita, kuten taustavalaistua rakennetta ja aukotonta mikrolinssirakennetta, yhdistävää laadukasta kuvausta.
[A] Perinteinen etuvalaistu rakenne
[B] Pinorakenteinen taustavalaistu rakenne ja sisäinen muisti
(1) Aukoton mikrolinssirakenne (2) Alumiinijohtokerros (3) Valoa vastaanottava pinta
(4) Fotodiodilevy (5) Kuparijohtokerros (6) Pikselialue
(7) Pinorakenteinen kerros

BIONZ X

Nopeampi BIONZ X -kuvaprosessori

Parannettu kuvankäsittely ja uusi alkupään suurtiheysintegrointi vähentävät kohinaa ja parantavat yksityiskohtia laajalla herkkyysalueella. Tarkemmat yksityiskohdat mahdollistavat todenmukaisten rakenteen toiston.

14-bittinen RAW

Pakkaamaton 14-bittinen RAW

Pakkaamatonta 14-bittistä RAW-muotoa tuetaan ja se tai nykyinen pakkaamaton RAW-muoto voidaan valita tarpeen mukaan. Pakkaamaton 14-bittinen RAW on hyvä vaihtoehto tilanteissa, joissa kennon laaja dynaaminen alue ja tarkka sävyntoisto parantaa otettavia kuvia.
(1) Kuvakenno (2) Uusi, nopea alkupään suurtiheysintegrointi
(3) 16-bittinen kuvankäsittely

Kauniit 4K-kuvat

Tarkat 4K-videot

Kuvatietojen luku pikseleitä pakkaamatta mahdollistaa 4K-tarkkuuden edellyttämää tietomäärää noin 2,4 kertaa suuremman tietomäärän pakkaamisen (6K-tarkkuutta vastaava tietomäärä) 3 840 x 2 160 4K -lähtöön. Näytteenottoprosessi ja pikseleiden luku niitä pakkaamatta tuottaa parhaan mahdollisen 4K-videon kuvanlaadun.

4K

Tehokas ja ammattitasoinen työnkulku

Kameran magnesiumseoksesta valmistettu runko on kestävä ja luotettava. Monipuoliset ominaisuudet taas parantavat käytettävyyttä ja tekevät kamerasta vaativaan ammattilaiskuvaukseen sopivan.

Tru-Finder

Quad-VGA OLED Tru-Finder -etsin

Uusi, tarkka 3 686 000 pisteen elektroninen etsin mahdollistaa selkeät ja yksityiskohtaiset kuvat. Legendaarinen ZEISS® T* -pinnoite vähentää heijastuksia merkittävästi. Kuvataajuus on 120 kuvaa sekunnissa, joten voit seurata helposti myös nopeasti liikkuvaa kohdetta. Uloimman linssin fluoripinnoite suojaa lialta.

5-akselinen

5-akselinen kuvanvakautus

Uusi runkoon integroitu 5-akselinen kuvanvakautusyksikkö tarjoaa 5,0 aukon edun valotusajassa. Live View -näytön kuva on vakautettu, joten sommittelet kuvia helposti myös nopeasti liikkuvia kohteita kuvattaessa. (1) Pysty (2) Vaaka (3) Rullaus

Akku

Akunkesto ammattimaisessa käytössä

Uusi NP-FZ100-akku kestää noin puolet pidempään kuin edeltäjänsä NP-FW50. Voit ottaa yhdellä latauksella noin 480 valokuvaa. Kuvamäärää voidaan kasvattaa entisestään pystykahvalla (erikseen myytävä lisävaruste), johon mahtuu kaksi akkua.

Kaksi korttipaikkaa

Kaksi muistikorttipaikkaa

2 korttipaikkaa, yksi SD- ja toinen SD/Memory Stick -kortille, valokuvien/videoiden samanaikaiseen varmuuskopioimiseen, RAW/JPEG-kuvien tallentamiseen eri korteille ja korttien tietojen kopioimiseen. Alempi korttipaikka tukee nopeampia UHS-II-kortteja.

FTP-tiedostojen siirto

FTP-tiedostojen siirto

Uuden kiinteän lähiverkkoyhteyden avulla voidaan siirtää valokuvia FTP-palvelimeen katselua ja hallintaa varten. FTPS:ää (tiedostojen siirtoprotokolla SSL/TLS:n yli) tuetaan, joten kuvatiedostot salataan siirron aikana.

Oma valikko

Oma valikko ja uuden valikon liittymä

Uuteen omaan valikkoon voidaan tallentaa jopa 30 valikkokohdetta välitöntä hakua varten, järjestää kohteet haluttuun järjestykseen ja poistaa tarpeettomia kohteita. Myös päävalikoita on muokattu haun ja käytön helpottamiseksi.

  • Käytettävyys
  • Ammattitason luotettavuus
Imaging Edge

Sonyn uusi Imaging Edge -kuvankäsittelyohjelmisto

Imaging Edge -ohjelmistolla saat laadukkaita kuvia. Remote (Kauko-ohjain) -toiminnolla seuraat kuvausta tietokoneella, Edit (Muokkaa) -toiminnolla tuotat RAW-tiedoista kuvia ja Viewer (Tarkastelu) -toiminnolla katselet, arvioit ja valitset kuvia.

Capture One

Capture One for Sony

Capture One Express (for Sony) on maksuton, palkittu ohjelmisto kuvien tuottamiseen RAW-kuvista, järjestämiseen ja muokkaamiseen. Erikseen ostettava Capture One Pro (for Sony) -sovellus sisältää lisää muokkaustyökaluja ja etäkuvaustoiminnon.

iMoves ja Final Cut Pro X

Tuki: iMovie ja Final Cut Pro X

Tuote on yhteensopiva iMovie- ja Final Cut Pro X -ohjelmien kanssa.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet
Nopea jatkuva kuvaus jopa 20 kuvaa sekunnissa, ylitummumisen esto, automaattitarkennuksen/-valotuksen Live View -seuranta, enimmäisvalotusaika 1/32 000, hiljainen ja tärinätön häiriönestosuljin, enimmäisherkkyys ISO 204 800 (laajennettu), ammattitasoinen käytettävyys ja edistynyt 4K-video.
  • 24,2 megapikselin ja 35 mm:n täyden koon pinorakenteinen CMOS-kenno ja sisäinen muisti

  • BIONZ X -kuvaprosessori

  • Nopea jatkuva kuvaus enintään 20 kuvaa/s sekä AF/AE-seuranta

  • 693 pisteen laaja vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennus

  • Viisiakselinen kuvanvakautus vastaa tehokkuudeltaan 5,0 vaihetta hitaampaa valotusaikaa

Objektiivin yhteensopivuus
Sonyn E-tyypin objektiivit
Kennon tyyppi
35 mm:n täysi (35,6 × 23,8 mm) Exmor® RS CMOS -kenno
Pikselimäärä (teholliset)
Noin 24,2 megapikseliä
ISO-herkkyys (Recommended Exposure Index)
[valokuvat] mekaaninen suljin: ISO 100–51200 (laajennetuksi ISO-alueeksi voidaan asettaa ISO 50–ISO 204800), AUTO (ISO 100–6400, ala- ja yläraja valittavissa), elektroninen suljin: ISO 100–25600 (laajennetun ISO-alueen alkupisteeksi voidaan asettaa ISO 50), AUTO (ISO 100–6400, ala- ja yläraja valittavissa), [videot] aluetta ISO 100–51200 vastaava (laajennetun ISO-alueen enimmäisarvoksi voidaan asettaa ISO 102400), AUTO (ISO 100–6400, ala- ja yläraja valittavissa)
Akunkesto (valokuvat)
Noin 480 kuvaa (etsin) / noin 650 kuvaa (LCD-näyttö) (CIPA-standardi)
Etsimen tyyppi
1,3 cm:n (0,5 tuuman) elektroninen etsin (väri), Quad-VGA OLED
Näyttötyyppi
7,5 cm:n (3.0-tyyppi) TFT

Laatikon sisältö

Virtajohto, Akku NP-FZ100, Akkulaturi BC-QZ1, Kaapelisuojus, Verkkolaite, Olkahihna, Rungon suojus, Kengän suojus, Etsimen suojus, Micro-USB-kaapeli, Käyttöohjeet

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut ja palkinnot

Käyttäjien mielipide