Objektiivi mielikuvituksen mukaan

Sonyn kattava objektiivivalikoima antaa lisää luovia mahdollisuuksia.

A-tyypin objektiivin viivapiirros
A-tyypin objektiivit

Pitkistä objektiivinvalmistuksen perinteistä ammentava A-tyypin järjestelmä lisää useiden A- ja E-tyypin kameroiden, kuten suositun a77II‑kameran ja ammattitason α99:n, monipuolisuutta.

E-tyypin objektiivin viivapiirros
E-tyypin objektiivit

Peilittömiä E-tyypin kameroita varten suunniteltu valikoima sisältää koko ajan kasvavan määrän sekä APS-C-kennokoon että täyden kennokoon vaihtoehtoja.

Sonyn G-objektiivit ja ZEISS®

Tarkat objektiivit ammattikäyttöön

G Master
G Master

Suuri tarkkuus ja upea boke-sumennus yhdistyvät objektiiveissa, joiden suorituskyky riittää tehokkaimmillekin kameran rungoille useiden vuosien ajaksi.

G Lens -objektiivit (G Lens on tuotemerkki, ei monikkoa)
G-objektiivi

Suuren aukon G Lens -objektiivit ovat teknisesti erittäin kehittyneitä ja suorituskykyisiä. Erikoislasi vähentää suurille aukoille ominaisia värimuutoksia, ja aukon pyöreä muoto auttaa pehmentämään taustan kauniisti.

ZEISS-objektiivit
ZEISS-objektiivit

Sonyn ja legendaarisen ZEISSIN yhteinen objektiivimallisto tuo yli 160 vuoden kokemuksen optiikasta sinun käyttöösi. Erikoislasin, pinnoitteiden ja huippuunsa hiotun valmistusprosessin ansiosta voimme tarjota ammattikäyttöön sopivia luovia työkaluja.

Näe, kuvittele, kuvaa

Taitava valokuvaaja näkee kohtauksen tapahtuessa, millainen kuva siitä tulisi, ja aloittaa sitten toteuttamisen teknisen osuuden. Erilaisten objektiivien valikoima tarjoaa tarkkuustyökalut, joita tarvitset visiosi toteuttamiseen.

Muotokuvat

Hyvien muotokuvaobjektiivien suuret aukot mahdollistavat lyhyempien valotusaikojen käytön, mistä on hyötyä sisätiloissa tai hämärässä. Lisäksi ne parantavat syväterävyyttä ja tuovat kohteen upeasti esiin taustasta. Muotokuvaobjektiivien polttovälit ovat yleensä 50–135 mm ja aukko vähintään F5,6.

Luontokuvaus

Ota hyviä kuvia kauempaa. Tele- ja zoom-objektiivit ovat paras tapa kuvata eläimiä. Polttoväli on yleensä 200–500 mm.

Maisema

Upeimmat maisemakuvat ovat selkeitä, ja niiden värikirjo on tasainen koko kuva-alalla. Maisemien kuvaamiseen soveltuvissa objektiiveissa on lyhyt polttoväli (20–35 mm) ja laaja katselukulma. Kolmijalka auttaa hyvän tarkkuuden saavuttamisessa suurella f-luvulla.

Makro- ja lähikuvat

Makro-objektiivilla otat parhaat lähikuvat – hyvä suurennusteho tuottaa aidonkokoiset kuvat kohteestasi. Hyvissä makro-objektiiveissa on litteä terävyysalue, joka pitää pienet kohteet terävinä niin keskikohdasta kuin reunoiltakin.

Urheilu

Urheilukuvauksessa käytettävän objektiivin on oltava nopea ja siinä on oltava tehokas zoomausominaisuus. A- ja E-tyypin objektiiveissa on sekä teleobjektiivi että zoom-teleobjektiivi urheilun tallentamista varten.

Objektiivien kuva
Objektiivisanasto-opas
Tukisivun kuva
Objektiivituki

OMISTAJILLE