Monipuolisempi, vähemmän materiaalia

Sonyn insinöörit ovat aina tehneet yhteistyötä videokuvaajien kanssa, eikä VENICE ole poikkeus. Kompakti videokamera on yhtä laadukas ja kestävä haastavissa kuvausolosuhteissa kuin edeltäjänsä, mutta sen valmistukseen käytetään vähemmän materiaaleja. 

Tehokas ja ympäristöystävällinen

Road to Zero -hankkeen tarkoituksena on vähentää tuotteidemme ja liiketoimintojemme ympäristövaikutus nollaan. Tavoitteen saavuttamiseksi vähennämme valmistuksessa käytettävien raaka-aineiden määrää ja valmistamme kevyitä ja kompakteja tuotteita, joilla on pienempi vaikutus ympäristöön.

Minimoimalla paremmaksi

Vanhoja ideoita parantelemalla ja ainutlaatuista tekniikkaa käyttämällä onnistuimme kehittämään kevyemmän ja kompaktimman kameran. Miettimällä materiaalien käyttöä tarkemmin VENICE-kamerasta saatiin 20 % kevyempi ja 40 % pienempi kuin F65.

Kuva: [1] F65 [2] VENICE

Kokovertailu

[1] F65 [2] VENICE

Kuva: [1] F65 [2] VENICE

Painovertailu

[1] F65 [2] VENICE

Kuva: Jäähdytyksen uudet tuulet

Jäähdytyksen uudet tuulet

Kameran kokoa on pienennetty suorituskyvystä tinkimättä suunnittelemalla ilmanvaihtojärjestelmä ja piirilevy kokonaan uudelleen. Rakennetta muuttamalla lämpösäteilyä onnistuttiin parantamaan kokonaisuudessaan.

Toimivampi muotoilu sisältä ja ulkoa

Ainutlaatuisessa VENICE-kamerassa on kaksi sisäistä vaihdinta harmaasuotimille, mikä mahdollistaa kahdeksanvaiheisen valotuksen säädön. Kahden vaihtimen yhdistelmä lisää kuvaamisen joustavuutta ja vähentää ulkoisten suotimien tarvetta, minkä ansiosta kamera on kompaktimpi ja tehokkaampi.

Kuva: Toimivampi muotoilu sisältä ja ulkoa

Tehokas suorituskyky ja pienempi ympäristövaikutus

Innovaatioiden ansiosta VENICE-kameran ympäristövaikutus on pienempi, koska sen valmistuksessa käytetään vähemmän luonnonvaroja. Tästä huolimatta kamera on kestävä, helposti liikutettava ja helppokäyttöinen monissa erilaisissa kuvausolosuhteissa.

Tutustu Sonyn tuotteisiin ja niiden ympäristöystävällisiin toimintoihin

Kuva: Ympäristöä ajatellen

Ympäristöä ajatellen

Sony-objektiivit ovat tunnetusti tehokkaita, ja niihin voi luottaa saumattomasti kaikissa tilanteissa. Lisäksi ympäristöasiat huomioonottava valmistustapa tekee niistä täysin ainutlaatuisia.

Kuva: Pieni koko, iso ääni

Pieni koko, iso ääni

HT-S200F on monipuolinen Soundbar, jossa on sisäinen bassokaiutin. Sony panosti sen muotoilussa täyteläisen äänen lisäksi pieneen kokoon. Perinteisiä Soundbareja pienemmän kaiuttimen kuljetus on energiatehokkaampaa.

Kuva: aibo

aibo

Aibo toimitetaan nyt loikoilemassa uudessa mullistavassa pakkauksessa, joka on 50-prosenttisesti valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista (polyeteenitereftalaatti).