α7R III

Entistä todenmukaisempia kuvia

Ota realistisia kuvia α7R III -kameralla – ihannekumppanilla, joka tarjoaa huippuluokan nopeuden, tarkat kuvat, ammattilaistason toiminnot ja luotettavan toiminnan vaativissakin olosuhteissa.

SVH

2 600,00 €

(sis. ALV)
Kuva koirasta, jonka silmään on tarkennettu automaattisesti
Animal Eye AF käytettävissä ohjelmistopäivityksen kautta

Ohjelmistopäivitys lisää Sonyn uuden reaaliaikaisen Eye AF -toiminnon eläinten kuvaamiseen. Toiminto tunnistaa kuvattavien eläinten silmät automaattisesti ja seuraa niitä – näin voit ikuistaa kauniita kuvia lemmikeistä ja villieläimistä.

Maksimaalista luovuutta

Tervetuloa valokuvauksen uuteen maailmaan, jossa tarkkuutta, herkkyyttä, dynaamista aluetta, prosessointinopeutta ja kuvausvastetta on parannettu entisestään. α7R III -kamerassa ammattilaistason toiminnot on pakattu kestävään ja kompaktiin runkoon, joten saat upeita kuvia kaikissa tilanteissa. Kameran tehon, tarkkuuden ja potentiaalin ansiosta ikuistat elämäsi ainutlaatuisimmat hetket. 

Kuvassa kameraa pitelevä käyttäjä vuoristomaisemassa, jossa näkyy usvaa, pilviä ja jäätikköä
Ikkuna uusiin maailmoihin

Tehokas (noin) 42,4 megapikselin kuvatunnistin ja parannettu kuvaprosessori tarjoavat niin paljon kuvausmahdollisuuksia kuin mielikuvitus vain sallii.

Kuva suurella objektiivilla varustetun kameran etsimeen katsovan käyttäjän siluetista luontoa ja taivasta vasten
Ikuista hetket nopeasti ja tarkasti

Kaksinkertainen automaattitarkennuksen seurannan teho varmistaa kameran vakaan ja salamannopean toiminnan jopa jatkuvassa kuvauksessa 10 kuvan sekuntinopeudella.

Kuvassa tarkennettu malli, joka katsoo pystysuunnassa pideltävään kameraan, etualalla sumennettu käyttäjä
Uudenlaisia muotokuvia

Merkittävästi parannettu Eye AF -toiminto kohdistuu silmiin ja seuraa niitä tarkasti sekä nopeasti silloinkin, kun kohde liikkuu, katsoo alas tai poispäin tai on taustavalaistu.

Kuva studiosta, jossa näkyy malli, kuva tietokoneen näytöllä sekä sumea käyttäjä etualalla
Sujuva studiotyönkulku

SuperSpeed USB 5 Gbps (USB 3.2) ja USB Type-C® -liitäntä tukevat nopeaa tiedonsiirtoa tietokoneeseen suurten RAW-datatiedostojen sujuvaa käsittelyä varten.

Kuva rakennuksesta, kolmijalkaan kiinnitetystä kamerasta, jonka näytöllä näkyy kuva, sekä kameraan kiinnitetystä kaapelista
Tarkkuuden uusi ulottuvuus

Pikselisiirto monikuvauksessa tuottaa upean tarkkuuden, värintoiston ja rakenteen toiston sekä taltioi kuvauskohteen ja ympäristön tunnelman.

Kuva kuvaajasta, kamerasta, mikrofonista, tuulisuojasta ja ulkoisesta näytöstä ulkona
Entistä realistisemmat videot

Saat vaikuttavia videoita innovatiivisella kameralla, joka tukee tarkkoja 4K HDR -kuvia sekä laajaa dynaamista aluetta ja väriskaalaa.

Ikkuna uusiin maailmoihin
Intiimin yksityiskohtaiset kuvat

Kuvan prosessointijärjestelmä tuottaa suuren tarkkuuden ja vähäisen kohinan entistä laajemmalla ISO-alueella. Kamera ikuistaa ympäristön tunnelman ja erilaiset yksityiskohdat.

Kuva Exmor R CMOS -kennosta
42,4 MP:n täyden koon Exmor R™ CMOS -kenno

Exmor R -kennon taustavalaistu, aukoton mikrolinssirakenne parantaa valoherkkyyttä ja tuottaa laajan dynaamisen alueen huolimatta suuresta 42,4 megapikselin tarkkuudesta.

Kuva piirilevystä ja LSI IC- ja BIONZ X -kuvaprosessorista
Merkittävästi parannettu kuvankäsittely

Uusi suurtiheysintegrointi ja BIONZ X™ tehostavat prosessointinopeutta ja tuottavat yhdessä Exmor R™ -kennon kanssa jopa 15 askeleen dynaamisen alueen pienellä ISO-herkkyydellä. Näin kuvien värisävyt ovat erittäin täyteläiset.

Kuva purjeveneestä järvellä auringon laskiessa, taustalla tummempia kukkuloita
Laaja vakio-ISO-alue 100–32 000

Vakio-ISO-aluetta on suurennettu ISO 100–32 000:een (laajennettavissa alueeseen ISO 50–102 400), ja kohinaa on vähennetty kokonaisen askeleen verran keskitason herkkyysalueella.

Kuvassa Exmor R -kennosta alkupään suurtiheysintegrointiin ja BIONZ X -prosessoriin (JPEG/RAW-kuvamuodot) siirtyvä datavirta
14-bittinen RAW-kuva ja täyteläiset sävyt

14-bittisessä RAW-kuvamuodossa värit säilyvät täyteläisinä valoisasta varjoon, ja sitä voidaan käyttää myös hiljaisessa tai jatkuvassa tilassa.

[1] Kuvakenno
[2] Uusin nopea alkupään suurtiheysintegrointi
[3] 16-bittinen kuvankäsittely

Kestävä, kevyt ja luotettava kamera kulkee mukana kaikkialle

Tarkka Quad-VGA OLED Tru-Finder -etsin tuottaa luonnollisen ja huipputarkan etsinkuvan. Elektronisen etsimen toiminnallisia hyötyjä, kuten hyvää näkyvyyttä pimeässä ja automaattitarkennusta suurennettua näyttöä käytettäessä, vahvistaa tehokas kuvauksen tuki. Lisäksi α7R III -kameran pieni ja kevyt runko on riittävän kestävä ja vankka vaativassakin käytössä.

Ikuista hetket nopeasti ja tarkasti
Jatkuva kuvaus jopa 10 kuvaa/s

Ikuista vauhdikkaita otoksia jatkuvalla kuvauksella (enintään 10 kuvaa/s) ja AF/AE-seurannalla. Valtava 42,4 megapikselin datamäärä varmistaa hyvän kuvanlaadun, josta on hyötyä luovassa rajauksessa.

Kuva hirven siluetista metsätaustaa vasten
Kuvaa jatkuvasti täydessä hiljaisuudessa

Kamera mahdollistaa hiljaisen kuvauksen – jopa 10 kuvaa/s – sekä AF/AE-seurannan. Äänettömyys on ratkaiseva elementti luontokuvauksessa, sillä pienikin ääni voi karkottaa kuvauskohteen.

Merkittävästi parannettu automaattitarkennus

Automaattitarkennusta on parannettu ottamalla α9-mallin tehokas automaattitarkennus optimaaliseen käyttöön. Kun α7R III tarkentaa vaikkapa ennakoimattomasti liikkuvaan villieläimeen, se ei päästä irti noin vain.

Kuva lentävästä petolinnusta
Kattava nopea hybridiautomaattitarkennus

399 vaiheentunnistukseen perustuvaa AF-pistettä kattavat noin 68 ‏% kuva-alueen leveydestä ja korkeudesta, ja 425 tiheästi sijoiteltua kontrastintunnistukseen perustuvaa AF-pistettä parantavat tarkennusta merkittävästi.

Kuva karhusta ruohikkoisessa metsässä
Jopa kaksi kertaa nopeampi AF-vaste

Herkästi reagoivan ja tehostetun hybridiautomaattitarkennuksen ansiosta automaattitarkennuksen nopeus on jopa noin kaksinkertainen kuvattaessa hämärässä.

Kuva hyppyyn valmistautuvasta kissaeläimestä
Noin kaksi kertaa tehokkaampi AF-seuranta

α9-mallista periytynyt automaattitarkennuksen algoritmi tuottaa kaksi kertaa tarkemman automaattitarkennuksen seurannan jatkuvassa kuvauksessa, myös kuvattaessa mutkikkaasti tai nopeasti liikkuvaa kohdetta.

4D FOCUS
Lue lisää 4D FOCUS ‑tekniikasta
Luotettava automaattitarkennus jopa EV-3-valotusarvolla

Kehittyneet automaattitarkennuksen algoritmit tukevat tarkkaa automaattitarkennusta niinkin alhaisella kuin EV-3-valotusarvolla luotettavasti myös hämärässä.

Kuva hämärästä metsästä
Ikuista tärkeät hetket

Uusi monivalitsin, AF-ON-painike ja kosketustarkennustoiminnot tekevät tarkennuksesta nopeaa ja intuitiivista. Kaksi korttipaikkaa ja yhteensopivuus suurikapasiteettisen ladattavan NP-FZ100-akun kanssa varmistavat, että voit kuvata α7R III -kameralla ilman turhia keskeytyksiä, sillä muistikorttia ja akkua ei tarvitse vaihtaa yhtä usein kuin ennen.

Havainnollistava kuva 76 kuvan jatkuvasta kuvauksesta
Ota jopa 76 valokuvaa sarjakuvauksella

Ota jopa 76 pakattua RAW- tai JPEG-kuvaa sarjakuvauksella. Keskity sarjakuvaukseen rauhassa ilman turhia keskeytyksiä.

Sivusta/takaa otettu kuva kamerasta, jonka muistikorttisuojus on auki ja kahdessa muistikorttipaikassa on kortit
Kaksi muistikorttipaikkaa, UHS-II-tuki

α7R III -kameran kahdesta muistikorttipaikasta toinen on UHS-II-yhteensopiva ja tukee tietojen nopeaa kirjoittamista. Tallenna korteille yhtä aikaa tai eri aikaan, erottele RAW- ja JPEG-data ja kuvat ja videot ja kopioi tietoja kortilta toiselle.

Takakuva kamerasta, jossa on tehokas akku
Kuvaa pitkään kuin ammattilainen

α7R III voi käyttää NP-FZ100-akkua, jonka kapasiteetti on noin 2,2-kertainen NP-FW50-akkuun verrattuna. USB Type-C®- ja multi-/micro-USB-portteihin voi liittää ulkoiset akut kuvattaessa pitkiä aikoja kerrallaan.

Kuva LCD-näytöstä havainnollistaa luokitustoiminnon käyttöä
Luokitustoiminto

Luokitustoiminnon avulla voit antaa tallennetuille valokuville arvosanaksi 1–5 tähteä. Toiminnon voi tehdä toistonäytössä, jos sille on määritetty mukautettu painike.

Kuva LCD-näytöstä esittelee jatkuvassa kuvauksessa käytettävää ryhmittelynäyttöä
Ryhmittelynäyttö jatkuvalle kuvaukselle

Jatkuvassa tilassa kuvatut valokuvasarjat voi ryhmitellä katselua varten. Toistoindeksinäyttöä on parannettu, ja jatkuvan kuvauksen ryhmiä voi poistaa tai suojata yhdellä kertaa.

Esimerkkikuva oman valikon näytöstä ja käyttäjän valitsemista toiminnoista
Omassa valikossa otat suosikit käyttöön nopeasti

Voit tallentaa jopa 30 suosikkikohdetta uuteen omaan valikkoon käytettäväksi nopeasti. Voit luoda ja mukauttaa tarpeitasi vastaavan optimaalisen valikon.

Uudenlaisia muotokuvia
Kaksin verroin tehokkaampi Eye AF -toiminto

α7R III -kameran Eye AF -toiminto tuottaa kaksin verroin nopeamman ja tehokkaamman silmien tunnistuksen ja seurannan myös kuvattaessa liikkuvaa kohdetta.

Kuva naismallista bokeh-taustalla, havainnollistaa Eye AF -toimintoa osittaisesta okkluusiosta huolimatta
Silloinkin, kun kasvot ovat osin piilossa
Kuva naismallista bokeh-taustalla, havainnollistaa Eye AF -toimintoa alaspäin käännetyistä kasvoista huolimatta
Silloinkin, kun kohde katsoo alas
Kuva naismallista bokeh-taustalla, havainnollistaa Eye AF -toimintoa hämärässä
Myös hämärässä
Entistä parempi kuvanvakautus ja vapaampi kuvaus

α7R III:n parannetun viisiakselisen sisäisen kuvanvakautuksen ansiosta voit liikkua ja kuvata vapaasti. Kameran tarkkuus ja näppäryys eivät jätä sinua pulaan. Keskity rauhassa kuvauskohteeseen ilman huolta kameran tärinän aiheuttamasta epätarkkuudesta.

Kuvanvakautusta kuvaavat esimerkit: sumea kuva (yllä) sekä vaaka- ja pystysuuntaisesti korjattu kuva (alla)
Vaaka- ja pystysuuntainen korjaus
Kuvanvakautusta kuvaavat esimerkit: sumea kuva (yllä) sekä vaaka- ja pystysuuntaisen siirtymän osalta korjattu kuva (alla)
Vaaka- ja pystysuuntaisen siirtymän korjaus
Kuvanvakautusta kuvaavat esimerkit: sumea kuva (yllä) sekä rullauksen osalta korjattu kuva (alla)
Rullauksen korjaus
Viisiakselinen optinen kuvanvakautus

Uusi vakainyksikkö, gyroanturit ja algoritmit tehostavat kuvanvakautusta 5,5 askelta. Kuvanvakain kompensoi kameran viidenlaista tärinää – vaaka- ja pystysuuntaista, X- ja Y-akselin siirtymän aiheuttamaa sekä rullaavaa tärinää.

Kaaviokuva viisiakselisesta optisesta kuvanvakautuksesta ja kameran viidestä erilaisesta tärinästä, joita se korjaa
Sujuva studiotyönkulku
Paljon liitäntöjä ammattilaistason työnkulkuihin

α7R III -kamerassa on SuperSpeed USB 5 Gbps (USB 3.2) -yhteensopiva USB Type-C® -liitäntä ja täsmäysliitännät, joiden kautta kamera voidaan liittää suoraan ulkoisiin laitteisiin. Liitännät tekevät työnkulusta saumattoman ja stressittömän myös studiokuvauksessa, jossa kuvataan suoraan tietokoneelle tai käytetään salamaa.

SuperSpeed USB 5 Gbps (USB 3.2) nopeaa tiedonsiirtoa varten

Liitäntä mahdollistaa kuvauksen suoraan tietokoneelle ja suurten RAW-kuvatiedostojen sujuvan käsittelyn. Katso kuvat nopeasti tietokoneella ja jatka kuvaamista tuhlaamatta aikaa tiedostojen siirtoon.

Nopeaa tiedonsiirtoa havainnollistava kuva, kamera edestä/takaa USB-kaapeli siihen liitettynä
Lähikuva kamerasta sivulta katsottuna, näkyvissä synkronointiliitäntä
Täsmäysliitäntä käytettävissä

Vakiotyyppinen täsmäysliitäntä on käytettävissä vaivattomaan synkronointiin studiosalamayksiköiden ja muiden ulkoisten valaistuslaitteiden kanssa.

Imaging Edge™ Remote, Viewer ja Edit

Imaging Edge -työpöytäsovellukset vievät valokuvauksen uudelle tasolle. Remote-toiminnolla ohjaat ja seuraat kuvausta suoraan tietokoneella, Viewer-toiminnolla katselet, arvioit ja valitset kuvia kokoelmista ja Edit-toiminnolla tuotat RAW-tiedoista laadukkaita kuvia. Saat Sonyn RAW-tiedostoista laadukkaat kuvat ja hallitset kuvamateriaalia entistä tehokkaammin.

Kuva studiosta, joka havainnollistaa Imaging Edge -PC-sovellusta, kamera kolmijalalla ja tietokone, jonka näytössä on kameran kuva
Imaging Edge™ -web-kamera
Imaging Edge™ -web-kamera

Imaging Edge -webkamerasovelluksen ansiosta Sony-kameraa voi käyttää myös web-kamerana. Live-suoratoisto ja videoneuvottelut sujuvat kattavan yhteensopivuuden ansiosta.

Tarkkuuden uusi ulottuvuus
Pikselisiirto monikuvauksessa

Uusi pikselisiirto monikuvauksessa tuottaa valokuvia, joiden yksityiskohdat, rakenteet, värit ja tunnelma ovat kuin elävästä elämästä.

Pikselisiirto monikuvauksessa -toimintoa esittelevät kuvat: normaali kuva (vasen) sekä yksityiskohtaisempi kuva (oikea)

[1] Normaali yksittäinen valokuva [2] Yhdistelmäkuva, kun käytössä on pikselisiirto monikuvauksessa

Katso video hyväksymällä YouTube-evästeet

Hallitse YouTube-evästeasetuksia alla ja varmista, että Toiminnalliset-osion YouTube-eväste on hyväksytty.

Entistä realistisemmat videot
Suuren tarkkuuden 4K HDR

Voit tallentaa häikäisevän tarkkaa 4K-videota 5K-tarkkuudella (15 megapikseliä). Lisäksi kamerassa on uusi HLG (Hybrid Log-Gamma) -kuvaprofiili, joka tukee välitöntä HDR-työnkulkua. Käytettävissä on siten laaja dynaaminen alue, jolla saat erittäin tarkkaa ja elävän tuntuista videokuvaa, eikä värejä tarvitse määrittää jälkeenpäin.

Erilaisten HDR-tuotantotarpeiden tuki

α7R III -kamerassa on S-Log-gamma kuvien joustavaa jälkikäsittelyä varten ja HLG välitöntä HDR-työnkulkua varten. Yhdistelmä soveltuu erilaisiin HDR-tuotantotarpeisiin.

Kuvassa HDR-työnkulku, (ylhäällä) S-Log ja värinmääritys, (alhaalla) HLG ilman värinmääritystä

[1] Kuvien joustava hienosäätö tarpeen mukaan (värit määritettävä jälkeenpäin)
[2] Välitön laadukas kuva (ilman värinmääritystä)

Esitteen lataus
Esitteen lataus

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Kokonaan uusittu kuvankäsittelyjärjestelmä, joka parantaa kuvanlaatua. Noin kaksi kertaa nopeampi automaattitarkennus, automaattitarkennuksen seuranta, Eye AF -seuranta ja jatkuva kuvaus 10 kuvaa/s mahdollistavat tärkeiden hetkien taltioimisen. Luotettava ammattimainen käytettävyys sekä luja, pienikokoinen runko tarjoavat joustavuutta ja liikkuvuutta.
  • 42,4 MP:n 35 mm:n täyden koon Exmor R™ CMOS -kenno ja kehittynyt kuvaprosessori

  • Normaali ISO-herkkyys 100–32 000 (laajennettavissa arvoon 102 400)

  • Nopea hybridi-AF, jossa 399 pisteen polttotason vaiheentunnistukseen perustuva AF ja 425 pisteen kontrastintunnistukseen perustuva AF

  • Nopea jatkuva kuvaus enintään 10 kuvaa/s sekä AF/AE-seuranta

  • 5-akselinen kuvanvakautus ja jopa 5,5 askeleen valotusaika

Objektiivin yhteensopivuus
Sonyn E-tyypin objektiivit
Kennon tyyppi
35 mm:n täyden kennokoon (35,9 × 24,0 mm) ExmorR CMOS -kenno
Pikselimäärä (teholliset)
Noin 42,4 megapikseliä
ISO-herkkyys
AUTO (ISO 100–12800, ylä- ja alaraja valittavissa), Valokuva: ISO 100–32 000 (arvot ISO 50 – ISO 102 400 voi asettaa laajennetuksi ISO-herkkyysalueeksi)., Videot: aluetta ISO 100–32 000 vastaava, AUTO (ISO 100–12 800, ylä- ja alaraja valittavissa)
Akunkesto (valokuvat)
Noin 530 kuvaa (etsin) / noin 640 kuvaa (LCD-näyttö) (CIPA-standardi)
Etsimen tyyppi
1,3 cm:n (0.5-tyyppi) elektroninen etsin (väri), Quad-VGA OLED
Näyttötyyppi
7,5 cm:n (3.0-tyyppi) TFT
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide