Artikkelin tunniste : 00192295 / Viimeksi muokattu : 12.07.2018

Miten viritän Sonyn Android TV -televisioni (analoginen/kaapeli/maanpäällinen opas)?

Tässä artikkelissa sovellettavat tuotteet ja luokat

Alla oleva ohje koskee kaikkia Sonyn Android TV -televisioita. Joissakin televisiomalleissa kauko-ohjain ja television valikkonäkymät voivat olla hieman erilaisia.
Jos tarvitset lisäopastusta, saat lisätietoja televisiosi sisäänrakennetusta käyttöoppaasta tai siirtymällä televisiomallisi tukisivulle.

Kauko-ohjaimen suunnat  Kauko-ohjaimen suunnat
Voit liikkua television valikossa kauko-ohjaimen nuolipainikkeilla. Valitse asetukset painamalla plus-painiketta. Se on kauko-ohjaimen ympyrän muotoisen valikkoalueen keskellä oleva pyöreä painike.

Digitaalinen viritys

1. Paina kauko-ohjaimen [HOME]-painiketta.

2. Siirry Settings (Asetukset) -valikkoon aloitusnäytön alareunassa.
    Kauko-ohjaimen suunnat

3. Valitse Channel Setup (Kanavien määritys) → Digital Setup (Digitaalinen määritys) → Digital Tuning (Digitaalinen viritys) → Digital Auto Tuning (Digitaalinen automaattiviritys).

4. Kun sinulta kysytään Do you want to start Auto Tuning? (Haluatko käynnistää automaattivirityksen?), valitse Yes (Kyllä).

5. Valitse Antenna (Antenni) tai Cable (Kaapeli).
    Jos valitset Antenna (Antenni), antennin automaattiviritys käynnistyy

6. Jos valitsit edellisessä vaiheessa Cable (Kaapeli), kaapelivirityksen valikko tulee näkyviin.
    Voit määrittää Scan Type (Hakutyyppi)-, Frequency (Taajuus)- tai Network ID (Verkkotunnus) -asetukset manuaalisesti palveluntarjoajaltasi saamiesi verkkoparametrien mukaisiksi.

Jos et ole saanut verkkoparametreja, suosittelemme oletusasetusten käyttämistä:

Scan type (Hakutyyppi): Quick scan (Pikahaku)
    Frequency (Taajuus): Auto (Automaattinen)
    Network ID (Verkkotunnus): Auto (Automaattinen)
    Operator (Operaattori): Valitse palveluntarjoajasi nimi luettelosta

Jos haku ei löydä lainkaan kanavia tai kaikkia kanavia, kokeile muuttaa Scan Type (Hakutyyppi) -asetukseksi Full scan (Täydellinen haku).
    TÄRKEÄÄ: Television virittäminen Full Scan (Täydellinen haku) -asetuksella voi kestää jopa yli tunnin.

HUOMAUTUS: Jos sinulla on ongelmia kaapelivirityksessä, käänny palveluntarjoajan puoleen, sillä se voi käyttää eri asetuksia.

7. Jatka valitsemalla Start (Aloita).

Televisio aloittaa nyt virityksen. Saat vahvistusviestin virityksen valmistuttua.