Artikkelin tunniste : 00228427 / Viimeksi muokattu : 27.06.2019

Huomautuksia internetyhteyden muodostuksesta Sonyn valmistamilla laitteilla

Kun muodostat internetyhteyden Sonyn valmistamasta laitteesta, kuten TV:stä tai Blu-ray-soittimesta, käytä yhteyden muodostamiseen reititintä tai liitä laite LAN-porttiin, jossa on reititintoiminto.

• Langallinen/langaton yhteys reitittimen kautta
      Kuva verkkoyhteyden muodostamisesta reitittimen kautta

[A]: LAN-portti seinässä
      [B]: LAN-kaapeli
      [C]: Reititin (varustettu IP-muuntotoiminnolla ja toimii keskittimenä)
      [D]: WLAN-yhteys
    • Liittäminen LAN-porttiin (*1), jossa on reititintoiminto
      Kuva verkkoyhteyden muodostamisesta reitittimen kautta

[A]: LAN-portti seinässä
      [B]: LAN-kaapeli

Jos tietoturvaongelmia ilmenee, laite voi altistua haittaohjelmille, mistä aiheutuu henkilötietojen tai henkilökohtaisen sisällön varkauden tai väärentämisen riski. Lisäksi laitteen altistumisesta voi aiheutua tahatonta haittaa verkkopalveluille.

*1 Tarkista kiinteistön hallinnoijalta tai internetpalveluntarjoajalta, onko verkkolaitteessasi reititintoiminto.