Artikkelin tunniste : 00228427 / Viimeksi muokattu : 03.06.2019

Huomautuksia internetyhteyden muodostuksesta Sonyn valmistamilla laitteilla

Tässä artikkelissa sovellettavat tuotteet ja luokat

Kun muodostat internetyhteyden Sonyn valmistamasta laitteesta, kuten TV:stä tai Blu-ray-soittimesta, käytä yhteyden muodostamiseen reititintä tai liitä laite LAN-porttiin, jossa on reititintoiminto.

• Langallinen/langaton yhteys reitittimen kautta
    Kuva verkkoyhteyden muodostamisesta reitittimen kautta

[A]: LAN-portti seinässä
    [B]: LAN-kaapeli
    [C]: Reititin (varustettu IP-muuntotoiminnolla ja toimii keskittimenä)
    [D]: WLAN-yhteys
  • Liittäminen LAN-porttiin (*1), jossa on reititintoiminto
    Kuva verkkoyhteyden muodostamisesta reitittimen kautta

[A]: LAN-portti seinässä
    [B]: LAN-kaapeli

Jos tietoturvaongelmia ilmenee, laite voi altistua haittaohjelmille, mistä aiheutuu henkilötietojen tai henkilökohtaisen sisällön varkauden tai väärentämisen riski. Lisäksi laitteen altistumisesta voi aiheutua tahatonta haittaa verkkopalveluille.

*1 Tarkista kiinteistön hallinnoijalta tai internetpalveluntarjoajalta, onko verkkolaitteessasi reititintoiminto.