Artikkelin tunniste : 00192364 / Viimeksi muokattu : 12.07.2018

Miten viritän Sonyn LCD-televisioni (satelliittiopas, yksi antenni)?

HUOMAUTUKSIA:

• Alla oleva ohje koskee kaikkia Sonyn LCD-televisioita (paitsi Sonyn Android TV -malleja). Joissakin televisiomalleissa kauko-ohjain ja television valikkonäkymät voivat olla hieman erilaisia.
    • Jos tarvitset lisäopastusta, saat lisätietoja televisiosi sisäänrakennetusta käyttöoppaasta tai siirtymällä televisiomallisi tukisivulle.
    • Käytä siirtymiseen alla näkyviä kauko-ohjaimen painikkeita.

Kauko-ohjaimen suunnatKauko-ohjaimen suunnat
      Voit liikkua television valikossa kauko-ohjaimen nuolipainikkeilla.Valitse asetukset painamalla plus-painiketta. Se on kauko-ohjaimen ympyrän muotoisen valikkoalueen keskellä oleva pyöreä painike.

1. Varmista, että satelliittiantennin kaapeli on liitetty kunnolla televisioon.
      Alla olevassa kaaviossa on esimerkki satelliittiliitännöistä.
      Lisätietoja antenniliitännästä löytyy television mukana toimitetusta oppaasta.

Kuva
      * Yhdistä kaapeli SUB-liitäntään vain, jos käytät Twin Tuner -tilaa.

2. Kytke televisioon virta.
    3. Jatka painamalla kauko-ohjaimen MENU- tai HOME-painiketta.
      Kuva

4. Valitse Settings (Asetukset).
    5. ValitseDigital Set-up (Digitaalinen määritys).

Kuva

6. Valitse Satellite Auto Tuning (Automaattinen satelliittiviritys) tai Auto Tuning (Automaattiviritys).
      Vahvista painamalla Kuva -painiketta.
    7. Kun sinulta kysytään Do you want to start Auto Tuning? (Haluatko aloittaa automaattisen virityksen?), valitse Yes (Kyllä) ja vahvista painamalla Kuva -painiketta.

Kuva

8. Valitse Next (seuraava) ja vahvista painamalla Kuva -painiketta.
    9. Tässä vaiheessa sinun on valittava toinen kahdesta satelliittiohjelmaluettelosta. Preferred Satellite (Ensisijainen satelliitti) sisältää itse valitsemasi satelliittioperaattorin ohjelmaluettelon, ja General Satellite (Yleinen satelliitti) näyttää kaikkien satelliittien ohjelmaluettelon.
      Valitse Preferred Satellite (Ensisijainen satelliitti) ja vahvista painamalla Kuva -painiketta.

HUOMAUTUS: Ensisijainen satelliitti näyttää luettelon käytettävissä olevista palveluntarjoajista maasi ja kieliasetustesi mukaan.

Kuva  Kuva
    10. Seuraavassa vaiheessa näet operaattoriluettelon. Valitse haluamasi operaattori.
      HUOMAUTUS: Jos et löydä haluamaasi operaattoria luettelosta, palaa edelliselle sivulle ja valitse General Satellite (Yleinen satelliitti) kohdan 9 mukaisesti.
    11. Valitse Next (Seuraava) ja vahvista painamalla Kuva -painiketta.
    12. Nyt voit määrittää verkon parametrit. Jos haluat käyttää tavanomaisia määrityksiä, säilytä oletusasetukset.

Scan Type (Hakutyyppi): Full (Täysi), Network (Verkko) tai Manual Scan (Manuaalinen haku)
      Service Type (Palvelutyyppi): All services (Kaikki palvelut) (maksuttomat ja salatut)
      Channel Type (Kanavatyyppi): All services (Kaikki palvelut) (televisio ja/tai radio)

Kuva

Jos sait operaattoriltasi verkon parametrit, voit muuttaa Scan Type (Hakutyyppi)-, Service Type (Palvelutyyppi)- ja Channel Type (Kanavatyyppi) -asetuksia manuaalisesti.
    13. Valitse Next (Seuraava) ja vahvista painamalla Kuva -painiketta.
    14. Automaattiviritys käynnistyy. Prosessi voi kestää jonkin aikaa.