Artikkelin tunniste : 00254172 / Viimeksi muokattu : 28.12.2020Tulosta

Miksi teksti näkyy sumeana TV:ssä, kun se vastaanottaa 4K 120 Hz -signaalia toisesta laitteesta?

  TÄRKEÄÄ: Tämä artikkeli koskee vain tiettyjä tuotteita ja/tai käyttöjärjestelmiä. Lisätietoja on kohdassa Sovellettavat tuotteet ja luokat.

  Videon käsittelyssä oli ohjelmisto-ongelma, kun TV:tä käytettiin peli- tai grafiikkatilassa. Sonyn TV-ohjelmistopäivitysversio 6.0414 ratkaisi tämän ongelman.

  Android TV:n uusimman ohjelmistopäivityksen lataaminen

  Voit vastaanottaa ohjelmistopäivityksiä varmistamalla, että TV:n asetuksissa toiminto Tarkista päivitys automaattisesti tai Automaattinen ohjelmiston lataus on valittuna. Näin päivitys ladataan automaattisesti heti, kun päivitys on saatavilla laitteeseesi. Jos olet asettanut tämän asetuksen pois käytöstä, sinun on selvitettävä televisiosi päivitysten saatavuus manuaalisesti.

  Voit ladata päivityksen TV-mallisi lataussivulta ja asentaa sen manuaalisesti.

  Olen ladannut uusimman ohjelmistopäivityksen, mutta teksti näkyy edelleen sumeana TV:ssä, kun tulosignaali on 4K120 Hz

  4K 120 Hz -tuki on suhteellisen uusi TV-ominaisuus, joka on suunniteltu enemmän videosisältöjä kuin valokuvia varten. 120 Hz:n virkistystaajuuden edut, kuten sujuva ja välkkymätön video, tulevat parhaiten esiin, kun TV:tä käytetään peli- tai grafiikkatilassa.

  Kun näytetään valokuvia, on suositeltavaa vaihtaa laitteeseen signaaliasetus 4K 60Hz, jotta kuvankäsittely tapahtuu optimaalisesti.