Artikkelin tunniste : 00249136 / Viimeksi muokattu : 18.08.2020

VAIO ja tarvikkeet: Mistä löydän mallin nimen ja sarjanumeron?

VAIO-tuotenimien ja sarjanumeron sijainti tuotteessa vaihtelee sen mukaan milloin tuote valmistettiin.

Huomaa: Jokaisessa VAIO-tietokoneessa on myös pohjassa musta tarra, jossa on PCG-viite esim. PCG-61M2. Merkintä tarkoittaa samanlaisten mallien ryhmää eikä sitä käytetä tukitarkoituksissa.

1. Uudet mallit

Mallinimiesimerkkejä: SVE14A1S1E/B, VPCZ23S9E/X
    Sarjanumeroesimerkkejä: 28123456-5001234, 27123456-5123456, 54123456-6012345

Tuotenimi ja sarjanumero näkyvät notebook-tietokoneen alareunan tarroissa.

Poikkeukset:

SVF142- ja SVF152-sarja: sarjanumero ja tuotenimi sijaitsevat akun alapuolella.

SVP112- ja SVP132-sarja: Avaa akkukansi nähdäksesisarjanumeron ja tuotenimen.

SVT112-sarja: Nosta säädettävää telinettä nähdäksesi mallin nimen ja sarjanumeron.

SVF13N-, SVF14N-, SVF15N-sarja: Aseta kannettava tietokone katselutilaan. Mallin nimi ja sarjanumero näkyvät näytön yläreunassa.

2. Vanhemmat mallit

Mallinimiesimerkkejä: VGN-SR39VN/H, PCG-R600MP
    Sarjanumeroesimerkkejä: 28123456-5001234, 27123456-5123456, 54123456-6012345

Tuotenimi on tarrassa näytön rungossa tai näppäimistön yläpuolella.
    Sarjanumero on Notebook-tietokoneen pohjassa olevassa tarrassa.

Huomaa: Osassa malleja akku on irrotettava, jotta sarjanumerotarra on näkyvissä.

Löydät tiedot myös tietokoneesi BIOS-asetuksista tai Sony-ohjelmistosta.

Menetelmä 1:

Valitse Start (Käynnistä) ja valitse sitten All Programs (Kaikki ohjelmat).
    Valitse VAIO Care -kansio All Programs (Kaikki ohjelmat) -valikossa.
    Valitse VAIO Care.
    Mallinumero näkyy VAIO Care -ikkunan alaosassa.
    (esim. VGN-FW550F)

mallin sijainti näytössä

Menetelmä 2:

Valitse Käynnistä ja valitse sitten (My) Computer (Oma tietokone).
    Valitse paikallinen levy C:. Valitse sitten Windows.
    Valitse tiedosto, jonka nimi on Model tai Model.txt*.
    Mallinumero näkyy tiedostossa. (esim. VGN-FW550F)
    Huomautus: Jos tiedosto on tyhjä, etsi toinen saman niminen tiedosto ja avaa se.

mallin sijainti näytössä, menetelmä 2